What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

dio666

Gelatinous Cube
Joined
Jan 3, 2016
Messages
108
Εχω παρει για το ps4 FFXV , Bloodborne και Uncharted 1-2-3 : collection αλλααα δεν μπορω να ξεκολλησω με τιποτα απο το Battlefield 1 !!! τι παιχνιδαρα φτιαξανε τα ατομα???<br><br>να σημειωθει πως δεν παιζω fps γενικα με εξαιρεση το Titanfall2 Που πηρα τις προαλλες εχω να κολλησω ετσι με fps  απο εποχες COD : mw2  - 8 χρονακια πριν OMG απλα αγοραστε το ΤΩΡΑ!!! <br><br>in other news μετα απο 80 ωρες gameplay στο Pillars ειμαι ACT3 εχω τελειωσει το white march 1 και λεω  μετα να παω WM 2 .. προλαβαινω ανετα μεχρι να βγει το Deadfire ΕΥΤΥΧΩΣ!!!
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Το εχεις στο PC το Titanfall 2? Αν ναι, ριξε add στο Origin - Zumbicow
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,273
Gunslinger<br>Έχοντας παίξει και τα παλιότερα της σειράς, δεν μπορώ να κρύψω την απογήτευσή μου από το γεγονός ότι οι μονομαχίες είναι τέρμα ηλίθιες. Επίσης, τα γραφικά δεν μου αρέσουν καθόλου. Μου θυμίζουν τα γραφικά του Borderlands, που επίσης δεν μου αρέσουν και γενικά επικρατεί ένα χάος στην οθόνη από μουτζούρες.<br>Κατά τα άλλα ο Silas τα σπάει τόσο γι αυτά που λέει, αλλά και για τον τρόπο που τα λέει.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
<blockquote><br>Gunslinger<br>το γεγονός ότι οι μονομαχίες είναι τέρμα ηλίθιες. <br></blockquote><br><br>Γεγονός : οι μονομαχίες γαμάνε απ τη στιγμή που θα τις συνηθίσεις. Αλλιώς πες τα κριτήρια, γιατί είναι ηλίθιες.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,273
Το σκιλλ στις μονομαχίες μετριέται με το κατά πόσο μπορείς να κρατήσεις το ποντίκι για να κάνεις φόκους και θεωρείσαι ηθικό στοιχείο αν περιμένεις να τραβήξει πρώτος ο άλλος.<br>Η μαλακία με την κονσολομεταφορά συνεχίζεται!
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
και τα κουμπιά "A-D" παίζουν ρόλο απ όσο θυμάμαι.<br>Και αυτό δεν είναι το γαμάτο της μονομαχίας; Να τραβήξει ο άλλος πρώτος και τελικά να τον φας εσύ. <br>Υπάρχει κάποια μεγαλύτερη δικαίωση ενός gunslinger?
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Με την ευκαιρία του wifi του ξενοδοχείου είπα να κατεβάσω ορισμένα παιχνίδια για να έχω για το καραβί και που πιθανόν σηκώνει το λάπτοπ. Κατέλειξα στα εξής:<br><br>1) Motte Island<br>2) Legend of Grimrock<br>3) Commandos: Behind Enemy Lines<br>4) A New Begging - Final Cut<br>5) Omerta - City of Gangsters<br>6) Sacred Gold<br>7) Titan Quest Anniversary Edition<br><img src="/bigeyes.gif" width="" height="" alt="8)" title="8)" class="bbcode_smiley" /> The Whispered World Special Edition<br>9) Fallout 1<br><br>Kαλή καβάτζα <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

polistas

Half-Ogre
Joined
May 26, 2016
Messages
498
Με αυτά που κατέβασες φτάνεις Σιγκαπούρη και γυρνάς,  με κανο
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,435
Σου αρκεί το Fallout.<br><br>Αν θες να κάνεις ένα και καλό playthrough, και δεν έχεις σκοπό να το λιώσεις με πολλαπλά playthrough, φτιάξε "δικηγόρο-ελεύθερο σκοπευτή".<br>Α, και το save είναι φίλος σου. Η Ερημιά είναι αδυσώπητη, και δεν συγχωρεί.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Τερμάτισα το Spec Ops : The Line. Παιχνιδάρα, αλλά με κούρασε το ότι είχε πολύ έρημο (δηλαδή ίδια σκηνικά πάνω κάτω).<br><br>Περιμένουμε όμως και το Apocalypse Now που ανακοινώθηκε πριν κάτι μέρες σε συνεργασία μάλιστα με τον Francis Ford Coppola.<br>Το FUBAR επίπεδο δυσκολίας είναι ακριβώς αυτό που λέει το ακρωνύμιο.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
<blockquote><br>Τερμάτισα το Spec Ops : The Line. Παιχνιδάρα, αλλά με κούρασε το ότι είχε πολύ έρημο (δηλαδή ίδια σκηνικά πάνω κάτω).<br></blockquote><br><br>Πως σου φάνηκε η White Phosphorus σκηνή;  <img src="/surprise.gif" width="" height="" alt=":O" title=":O" class="bbcode_smiley" /> <img src="/surprise.gif" width="" height="" alt=":O" title=":O" class="bbcode_smiley" /> <img src="/surprise.gif" width="" height="" alt=":O" title=":O" class="bbcode_smiley" /> <img src="/surprise.gif" width="" height="" alt=":O" title=":O" class="bbcode_smiley" />
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
<span class="bbcode_spoiler">όχι, πολύ παραπάνω σκατόψυχη απ το υπόλοιπο παιχνιδι<br><br>ευτυχώς ακόμα διαχωρίζω τα games από την αληθινή ζωή. Πριν 3 μέρες είδα στο δρόμο έναν ενήλικο που του χε κοπεί το δάκτυλο και το χε καλύψει με επίδεσμο, και ανακατεύτηκα, περισσότερο απ το παιχνίδι</span>
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Τι παιχνιδάρα είναι αυτό το Alan Wake; Φοβερή ατμόσφαιρα, πρωτότυπη σεναριακή ιδέα και το τέλος του, σε αντίθεση με πολλούς από ότι διαβάζω, μου άρεσε αρκετά. Σου άφηνε ερωτηματικά στο τέλος και μπορούσες να δώσεις διάφορες ερμηνείες για το τι τελικά έγινε.<br>Θετικό επίσης ότι δεν έχεις στη διάθεσή σου κανένα οπλοστάσιο τύπου Rambo, αλλά όπλα που θα περίμενες να βρεις σε μία αμερικάνικη επαρχιακή πόλη. Δεν μου άρεσε το πόσο γρήγορα τελείωνε η μπαταρία του φακού, αλλά σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν πολύ OP.<br>Τώρα ένα (πολύ μικρό) διαλλειματάκι με Dear Esther και μετά ξανά βουτιά στο βούρκο των RPGs.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,273
Πιτάφιο, είσαι ο επόμενος!<br><span class="bbcode_spoiler"></span>
<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
<img src="http://i.imgur.com/ZtzMHHU.jpg" alt="ZtzMHHU.jpg" class="bbcode_img" />

 

asparagus_78

Gelatinous Cube
Joined
Oct 23, 2014
Messages
152
Τίποτα (απαντάω στην ερώτηση του topic)!! Eντελώς τίποτα. Έχω να παίξω εστω και ενα λεπτό απο τις 29 Αυγούστου, όπου και τερμάτισα το New Vegas. Δουλειά απο το πρωϊ μέχρι το βράδυ και μετά ΠΕ ( που επιπλέον έγινε και μάνα), βάρδιες με το μωρο, διάβασμα για το διδακτορικό. Έχω πάθει σύνδρομο στέρησης. Καμιά φορά συλλαμβάνω τον εαυτό μου να κλείνω τα μάτια και να μεταφέρομαι στο φοιτητικό μου σπίτι στην Αθήνα, εκεινον τον υπέροχο Φεβρουάριο του 1999 που έλιωνα ώρες ατελείωτες με το Commandos: Behind enemy lines και που το μόνο distraction από τον έξω κόσμο εκείνες τις μέρες ήταν η κόρη της διαχειρίστριας που έφερνε φαγητό (και που σαν καλό νερντ νόμιζα οτι το κανει απο ανθρωπιστικο ενδιαφέρον προς τον πλησίον). I want my gaming days back. Πάω για τάισμα μπέμπη. Συνεχίστε ν&#039;αναρτάτε τι παίζετε για να φαντασιώνομαι κι εγώ!
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Φίλε Ασπάραγκε είσαι υπέροχα λυρικός.  :drinks: Κάποια στιγμή θα τελείωσει και το διδακτορικό, θα μεγαλώσει και το μωρό και θα είσαι έτοιμος για το Star Citizen.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Σ&#039; αρέσει το XCOM? Θα σε κάνω φανταράκι τής αντίστασης. Έτσι, εσύ μπορεί να μην παίζεις, αλλά ο asparagus_78, θα γίνει υποψήφιο μέλος τού Memorial Wall
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
<blockquote><br>Πιτάφιο, είσαι ο επόμενος!<br></blockquote><br><br>σε κάνω add στο Steam για να βλέπεις τα Hi-Scores και να σκυλιάζεις  :lol:<br><br> :trollface:
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
<blockquote><br>Φίλε Ασπάραγκε είσαι υπέροχα λυρικός.  :drinks: Κάποια στιγμή θα τελείωσει και το διδακτορικό, θα μεγαλώσει και το μωρό και θα είσαι έτοιμος για το Star Citizen.<br></blockquote><br><br>Αμ δε. Ειναι και ο ΠΕ στη μεση, το ξεχασες;  :pP<br><br>Βαστα γερα Ασπαραγκε. Ο καιροc γαρ εγγυc και θα απολαυσεις games με το παιδι σου για να τον βαλεις στον σωστο το δρομο  :thumbsup:
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,492
και εγω μια απο τα ιδια με τον φιλτατο asparagus. To gaming μοιαζει με το σεξ μετα τα 90, ανυπαρκτο. δεν εχω hardware για να παιξω αυτα που θελω, χρονος μηδεν. ειχα μπει στην διαδικασια να φερω υπολογιστη απο ελλαδα, ομως σκεφτηκα το προβλημα της μεταφορας και το παρατησα. να αγορασω κατι απο εδω, χλωμο.<br>Η αγορα ειναι πολυ ψοφια σε αυτο το θεμα και πανακριβη. σε ολη την πρωτευουσα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΙΑ ΑΜD. εννοειται οτι δεν υπαρχουν επεξεργαστες AMD. το αναφερω ως παραδειγμα για την ελλειψη υλικου.<br>ουτε ενα ανετο μερος δεν ειχα, που θα μπορουσα να το αποκαλεσω gaming γωνιτσα και που θα με εβαζε στην πριζα. Τωρα πηγα να φτιαξω μια γωνιτσα, αλλα εχει μαμηθει το συμπαντικο πεπλο της κακοτυχιας.<br>λιγο witcher ρε παιδια, και μενα μανα με γεννησε.
 
Top Bottom