What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Welcome back ghost agent.  :salute:<br><br>Τη δευτέρα λοιπόν.  :camper:<br><br>Υποθέτω λοιπόν πως θα είσαι και διαθέσιμη και για την open beta του wildlands σωστα? Ελα, γιατί οι υπολοιποι ghosts κανουν νερά.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Αν και δεν εχουμε ημερομηνια ακομα θα μαι μεσα ναι. ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. Εχασα και την προηγουμενη...
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
<blockquote><br>ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.<br></blockquote><br><br>Όταν η kara βρίζει, ξέρεις ότι τα πράγματα είναι σοβαρά. :salute:
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Shame on me, παρασύρθηκα :blush2: Περιμένω πως και πως το Wildlands  :peanutbutterjellytime:
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
mass effect 2 done. onward to 3.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Gunslinger τέλος. Τώρα πάω για το 100%.<br>Έβαλα το Metro 2033, αλλά τα πρώτα δέκα λεπτά δεν με έψησαν. Θα περιμένω πάντως να δω αν τα φιξαρισμενα γεγονότα της αρχής ήταν που κανανε χαλαστρα.
 

asghan

Commoner
Approval of the Admiral Order of Alucard
Joined
Oct 3, 2014
Messages
27
Ξεκίνησα το Pillars of Eternity μιας και την προηγούμενη φορά το είχα παρατήσει στη μέση λόγω υποχρεώσεων... ελπίζω να μην στραβώσει και τώρα  <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
<blockquote><br>Gunslinger τέλος. Τώρα πάω για το 100%.<br>Έβαλα το Metro 2033, αλλά τα πρώτα δέκα λεπτά δεν με έψησαν. Θα περιμένω πάντως να δω αν τα φιξαρισμενα γεγονότα της αρχής ήταν που κανανε χαλαστρα.<br></blockquote><br><br>Είναι καλό, συνέχισέ το λίγο ακόμα. Ή δε σε ψήνει καθόλου η ατμόσφαιρα;
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Λάτρεψα στα Stalker, οπότε δεν θέλω πολύ για να τρελαθώ. Κάνει και κρύο στο σπίτι, οπότε είχα μπει στο κλίμα!
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
<blockquote><br>Έβαλα το Metro 2033, αλλά τα πρώτα δέκα λεπτά δεν με έψησαν. Θα περιμένω πάντως να δω αν τα φιξαρισμενα γεγονότα της αρχής ήταν που κανανε χαλαστρα.</blockquote><br><br>Lol 10 λεπτά λέει...<br><br>http://ragequit.gr/specials/item/now-playing-metro-2033
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Τερμάτισα το Legend Of Grimrock, μετά από 38 ώρες.<br><br>Έβαλα το 2 και ξενέρωσα λίγο με το setting. Ίσως το παίξω σε λίγο καιρό.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Παράλληλα με τα XCOM (αρρώστια!!! :worshippy:) & Warhammer 4K: Space Marine, ξεκίνησα χθες το Resident Evil Revelations 2 στο xbox 360. Bασικά το συνέχισα μετά από ένα χρόνο καθώς είχα κολλήσει σε ένα σημείο και με είχε εκνευρίσει τότε. Επαθα πλάκα πραγματικά. Survival με τα όλα του, ακριβώς αυτό που θα έπρεπε να ήταν τα Resident Evil μετά το 4. Λίγα πυρομαχικά, φοβερή spooky ατμόσφαιρα, ρεαλισμός και ο έλεγχος δύο πάρτυ με δύο χαρακτήρες το καθένα που κινούνται στο ίδιο μέρος σε διαφορετικό χρόνο δουλεύει τέλεια και το κάνει άκρως ενδιαφέρον. Λάτρεψα το πρώτο Revelations αλλά αυτό ήδη φαίνεται πολύ καλύτερο από το πρώτο episode που έβγαλα. Βλέπεις αυτό το παιχνίδι και εκνευρίζεσαι ακόμα περισσότερο με την απόφαση της capcom να κάνει first person τα main series. Πάνω που επιτέλους βρήκαν τη σωστή ισορροπία ενώνοντας τέλεια και τις ιστορίες από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς πάνε και κάνουν το 7 όπως το κάνουν. Προσοχή για να μην παρεξηγηθώ. Δεν κρίνω την ποιότητα του 7. Βάση των όσων έχετε πει πρέπει όντως να τα σπάει σαν παιχνίδι και θα το παίξω. Δεν μπορώ ωστόσο να μην νιώθω ξενερωμένος με αυτή τους την απόφαση όταν το Revelations 2 τα σπάει τόσο πολύ και δείχνει να είναι ο ορισμός του Back to the roots της σειράς. Γι&#039;αυτό και δεν το πήρα day one όπως θα έκανα σε διαφορετική περίπτωση με τέτοια λατρεία που έχω για τα Resident.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Επιτέλους φινάλε στο Batman: Arkham Knight. Συγκλονιστική εμπειρία, πραγματικά κρίμα που προσπεράστηκε ή λοιδορήθηκε από τόσους παίκτες λόγω του προβληματικού launch. Με τη σημερινή τιμή (10 ευρώ πήρα στις εκπτώσεις την Τα-Πάντα-Όλα Edition) και τις ενδιάμεσες διορθώσεις στο optimization είναι πραγματικά άχαστο.<br><br>Έχει φυσικά κάποιες αστοχίες, όπως την κατάχρηση του Batmobile σε πολλές δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων ορισμένα κουραστικά και επαναλαμβανόμενα boss fights. Και σαφέστατα την απόφαση να κλειδώσουν το πραγματικό φινάλε πίσω από την απαίτηση συλλογής 250+ Riddler trophies. Περιττό να πω ότι πέρα από καμιά 80ρια που μάζεψα στην πορεία, δεν ασχολήθηκα περαιτέρω και είδα το τελικό βίντεο στο YouTube. Ain&#039;t nobody got time for dat.<br><br>Ωστόσο όλα αυτά είναι πταίσματα γιατί το παιχνίδι έχει με διαφορά το πιο ώριμο, σκοτεινό, και εν τέλει συναισθηματικό story της σειράς. Η αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών της Bat-family, η παρουσίαση της δυναμικής μεταξύ Μπάτμαν και Τζόκερ, η γενικότερη αίσθηση κλιμάκωσης - όλα λειτουργούν (σχεδόν) άψογα και οδηγούν σε ένα πραγματικά εκκρηκτικό φινάλε. Επίσης, όπως ανέφερε και κάποιος νωρίτερα στο thread, το rogue gallery του Bat-verse χρησιμοποιείται πολύ πιο έξυπνα και δημιουργικά εδώ, με τους περισσότερους να έχουν το δικό τους side story που δεν βαραίνει την κεντρική πλοκή.<br><br>Σειρά έχουν τώρα τα ξώφαλτσα DLC με τις ιστορίες των άλλων χαρακτήρων. Έπαιξα μόνο αυτό του Nightwing και μερικό της Batgirl: Ευχάριστα και καλοστημένα αλλά σίγουρα όχι απαραίτητα.<br><br>Άνετο 9/10 από μένα.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
<blockquote><br> η παρουσίαση της δυναμικής μεταξύ Μπάτμαν και Τζόκερ, η γενικότερη αίσθηση κλιμάκωσης - όλα λειτουργούν (σχεδόν) άψογα και οδηγούν σε ένα πραγματικά εκκρηκτικό φινάλε. <br></blockquote><br><br>Ρίξε μία ανάλυση σε spoiler για το πώς σου φάνηκε αυτό το κομμάτι. Ενδιαφέρομαι πολύ να δω την οπτική σου γωνία. <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Ισχύει πως στο Arkham Knight αλλοίωσαν κατά πολύ τον τομέα Stealth? <br><br>Διάβασα κάπου πως, ενώ στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς αν οι αντίπαλοι εντόπιζαν κάποιο πτώμα ή αν σε έπαιρναν πρέφα και μετά χανόσουν ξεκινούσαν να σε ψάχνουν ή να πυροβολούν τυχαία έντρομοι προς τις σκιές κτλ, στο Arkham Knight μπορείς πχ να κάνεις ένα Stealth Takedown και μετά να μπεις σε κάποια σχάρα ή αγωγό, και οι εχθροί συνεχίζουν αμέριμνοι να περπατάνε σα να μη συνέβη τίποτα. Οπότε ουσιαστικά μπορείς με αυτόν τον τρόπο να εξολοθρεύσεις σιγά-σιγά ολόκληρα στίφη εχθρών χωρίς να τσινήσει ούτε ένας σε οποιαδήποτε φάση.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
<blockquote><br>Ισχύει πως στο Arkham Knight αλλοίωσαν κατά πολύ τον τομέα Stealth?<br></blockquote><br><br>Πτώμα; ΠΤΩΜΑ;! ΒΑΤΜΑΝ doesn&#039;t kill, son!<br><br>Anyway, δεν ξέρω αν είναι πιο μπουμπούνες από πριν αλλά απ&#039;όσο είδα όταν βρουν κάποιον τέζα μπαίνουν κλασικά σε "alert mode" και νομίζω παραμένουν έτσι ώσπου να τους ξαπλώσεις όλους. Αν σε δουν να χώνεσαι στους αεραγωγούς κάτω από τα πόδια τους ρίχνουν βόμβες και ενίοτε στήνουν turrets ή βάζουν νάρκες στο χώρο ευθύνης τους (ανάλογα και πόσο elite είναι). Γενικά θα έλεγα πως έχει αρκετά σημεία τακτικής πρόκλησης και πάλι το παιχνίδι, αν και ομολογουμένως χάνονται λίγο μέσα στον κυκεώνα των tank fights και της αγνής κλωτσοπατινάδας. Επίσης, όταν την πέφτεις σε εχθρούς στα μουλωχτά, έχεις την επιλογή να αρχίσεις ένα fear-takedown chain που βγάζει απ΄τη μέση έως 5 (νομίζω) μαντράχαλους, οπότε οι άλλοι μετά είναι easy pickings.<br><br>@Northlander Όταν γυρίσω απ&#039;τη δουλειά θα επανέλθω με τις σκέψεις μου γύρω από το ζήτημα Batman-Joker.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
<blockquote>ή να πυροβολούν τυχαία έντρομοι προς τις σκιές</blockquote><br><br>Στα 2 πρώτα που έχω παίξει, αυτό το έκαναν όταν είχαν μείνει 1-2 τελευταίοι όρθιοι στην περιοχή που ήσουν. Ωραία πινελιά ότι γίνονταν trigger happy με τον παραμικρό θόρυβο π.χ. ατμός από λέβητα. Και ότι παρόλο τον πανικό τους, ο ένας φύλαγε τα μετόπισθεν του άλλου.<br><br>Τελείωσα το Fran Bow χτες (έψαχνα κάτι που να φέρνει σε Cat Lady και Downfall), ωραίο και ατμοσφαιρικό adventure, και χορταστικό σε περιεχόμενο. Σε στιγμές μου θύμιζε τα Alice του McGee, συνείσφερε και η μουσική σε αυτό που ήταν κοντά στο στυλ του Chris Vrenna.<br>Δε μπορώ να βρω κάτι παρόμοιο για συνέχεια, μάλλον θα πάω προς White March μεριά.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Έτσι όπως τα λέτε είναι το Stealth του Άρκαμ Νάητ. Σχετικά πιο εύκολο απ αυτό των πρώτων, γιατί έχεις το Fear Takedown που τα απλουστεύει πολύ όλα (ειδικά για μένα που μισούσα τα stealth, γιατί δεν σε έβαζε να επιλέξεις στελθ ή ξύλο, αλλά στο επιβάλλει. Και στο Knight στο επιβάλλει, αλλά τουλάχιστον δεν είναι τόσο σπαζαρχίδικο.)<br><br>Τώρα πια και γω δεν ξέρω τι παίζω.<br><br>Πηγαίνω από το ένα στο άλλο<br><br>Bioshock Remastered<br>Dragonball : Xenoverse<br>Pacman 256<br>Arcade Series Galaga<br>Batman : Arkham Knight<br>CS:GO<br>Pinball FX 2 (walking dead)<br>Arcade Series : Pacman<br>Resident Evil Revelations<br>Batman : Arkham Knight<br><br>χαμός στο ίσωμα
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
mass effect 3 τελος. η τριλογία μου άρεσε πολύ αλλά με χάλασε λίγο στο exploring κομμάτι απο το 2 και μετά αλλα με έψησε για τον andromeda που η βάση του με οτι εχω διαβάσει θα είναι planet exploring. τώρα σειρά έχει να τελειώσω επιτελούς το da:I(?). μάλλον αλλα δεν με τραβάει fantasy ιδιαίτερα αυτο το καιρό. ισως επιλέξω στην τύχη κάποιο από την backlog.
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
Ρε Χρήστο, τι ταχύτητα είναι αυτή!!!! Σε πόσο καιρό τελείωσες την τριλογία????
 
Top Bottom