What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Αυτή τη βδομάδα είπα να κάνω διάλειμμα από το Γουίτσερ (τελείωσα το πρώτο την Κυριακή και άρχισα το δεύτερο!) και έβαλα το xcom enemy unknown το οποίο τσίμπησα στις εκπτώσεις της 2Κ.<br><br>Το είχα ξαναπαίξει το 2013 σε ένα free weekend, γιαυτό και εξεπλάγην με τα achievements που είχα αποκτήσει και δε τα θυμόμουν.. <br><br>Ξεκινησα classic ironman και οι φάπες έπεφταν βροχή  :facepalm:<br><br>Τώρα έφτασα στο Alien base assault αλλά δε ξέρω αν θα το βγάλω. Σκεφτείτε τον τρίτο δορυφόρο μου τον έστειλα Απρίλιο! Δύο χώρες την κάνανε από την κοινοπραξία οπότε άντε να χάσω να αρχίσω κάνα σοβαρό campaign στο enemy within.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br>NieR: Automata.<br><br>Γιατί τόσο κακό port ρε Square; Προς το παρόν παίζεται μόνο με third-party mods, αλλά και πάλι, η τεμπελιά της είναι ενοχλητική και προσωπικά μου χαλάει το immersion.<br><br>Περισσότερα εν καιρώ στο review, εφόσον αποφασίσει κιόλας να διορθώσει ό,τι μπορεί...<br></blockquote><br><br>Στο dsogaming έχει αναλυτικό άρθρο για το πόσο χαλια είναι το port.<br><br>http://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/nier-automata-pc-performance-analysis/
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
<blockquote><br>Αυτή τη βδομάδα είπα να κάνω διάλειμμα από το Γουίτσερ (τελείωσα το πρώτο την Κυριακή και άρχισα το δεύτερο!) και έβαλα το xcom enemy unknown το οποίο τσίμπησα στις εκπτώσεις της 2Κ.<br><br>Το είχα ξαναπαίξει το 2013 σε ένα free weekend, γιαυτό και εξεπλάγην με τα achievements που είχα αποκτήσει και δε τα θυμόμουν.. <br><br>Ξεκινησα classic ironman και οι φάπες έπεφταν βροχή  :facepalm:<br><br>Τώρα έφτασα στο Alien base assault αλλά δε ξέρω αν θα το βγάλω. Σκεφτείτε τον τρίτο δορυφόρο μου τον έστειλα Απρίλιο! Δύο χώρες την κάνανε από την κοινοπραξία οπότε άντε να χάσω να αρχίσω κάνα σοβαρό campaign στο enemy within.<br></blockquote><br><br>Για αρχή πολύ καλά τα έχεις πάει σε ironman.
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Η αλήθεια είναι ότι το γεγονός πως κάθε τι που κάνω έχει μη αναστρέψιμες συνέπειες κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό! <br><br>Αν είναι εξίσου καλό το xcom 2 θα το τσιμπήσω κάποια στιγμή και αυτό  <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Για να μην πω ότι είναι καλύτερο, θα αρκεστώ απλά στο ότι είναι το ίδιο καλό. Και σίγουρα πιο δύσκολο.
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Τελικά μετά από μια ώρα πολύ προσεκτικων κινήσεων και τίγκα overwatch τους πήρα φαλάγγι κάνοντας stun τον commander! <br><br>Highlights το alloy shiv που pullαρε μόνο αυτό και ο sniper μου που καθάρισε κόσμο.. <br><br>Περίμενα να δω muton berserkers αλλά δεν είχε. <br>Επίσης έσκασε ένα bug που δε μπορούσα να περάσω από ανοιχτή πόρτα, ευτυχώς είχε και δεύτερη είσοδο..
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
<blockquote><br>Για να μην πω ότι είναι καλύτερο, θα αρκεστώ απλά στο ότι είναι το ίδιο καλό. Και σίγουρα πιο δύσκολο.<br></blockquote><br><br>Ω ναι!!! είναι πιο δύσκολο. Ενώ στο 1 σε κανονική δυσκολία δεν είχα κανένα θέμα, στο 2 έκανα new game λόγο κάποιων λάθος επιλογών. Το μόνο κακό που έχει , είναι ότι υπάρχουν πολλές timed missions.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br>Τελικά μετά από μια ώρα πολύ προσεκτικων κινήσεων και τίγκα overwatch τους πήρα φαλάγγι κάνοντας stun τον commander! <br><br>Highlights το alloy shiv που pullαρε μόνο αυτό και ο sniper μου που καθάρισε κόσμο.. <br><br>Περίμενα να δω muton berserkers αλλά δεν είχε. <br>Επίσης έσκασε ένα bug που δε μπορούσα να περάσω από ανοιχτή πόρτα, ευτυχώς είχε και δεύτερη είσοδο..<br></blockquote><br><br>Μπράβο ρε, πολύ καλός. <br><br>Κι εγώ σε classic/ironman το τερμάτισα την τελευταία φορά, πλην μιας αποστολής που αναγκάστηκα να το ρίξω σε normal για να μην δω το gameover. Και εδώ θελω να σου δώσω ενα tip για να μην την πατήσεις οπως εγώ.<br><br>Δε θα σου πω πως και τι και που προφανώς. Απλά να μην κάνεις ποτέ unequip τον οπλισμό και το armor σου όταν τελειώνεις ένα mission. Εξαίρεση φυσικά πριν την έναρξη τού επόμενου, σε περίπτωση που πάρεις μαζί σου άλλα φαντάρια.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
<blockquote><br><blockquote><br>Για να μην πω ότι είναι καλύτερο, θα αρκεστώ απλά στο ότι είναι το ίδιο καλό. Και σίγουρα πιο δύσκολο.<br></blockquote><br><br>Ω ναι!!! είναι πιο δύσκολο. Ενώ στο 1 σε κανονική δυσκολία δεν είχα κανένα θέμα, στο 2 έκανα new game λόγο κάποιων λάθος επιλογών. Το μόνο κακό που έχει , είναι ότι υπάρχουν πολλές timed missions.<br></blockquote><br><br>H αμήχανη στιγμή που τα σκάτωσες και στο πρώτο παιχνίδι :rofl:
 

alas

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 28, 2017
Messages
257
Τι παίζεται αυτό τον καιρό? Τίποτα.<br><br>Αναρωτιέμαι αν και άλλοι έχουν το ίδιο θέμα. Όποτε τελειώνω ένα παιχνίδι, μου παίρνει μέρες, ή βδομάδες ακόμα να αποφασίσω τι να παίξω μετά. Το backlog των εκατοντάδων παιχνιδιών στον ατμό μόνο χειρότερα τα κάνει. :facepalm:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Βάλε Origin και θα δεις. :silly:
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Πάρε αλφαβητικά τη λίστα σου στο steam και παίξε.
 

alas

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 28, 2017
Messages
257
<blockquote>Βάλε Origin και θα δεις. :silly:</blockquote>Απο Origin στη λίστα βλέπω δεν έχω παίξει το FEAR2: Project Origin και Dragon Age Origin. Έχω παίξει Arkham Origin και Ys Origin. Θα δω αν πάω για καν&#039;άλλο Origin. :pP
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Είπα να δω τις αλλαγές που έγιναν στο Albion Online μέσα στον τελευταίο χρόνο. Έριξαν απίστευτη δουλειά από ότι φαίνεται οι devs. Still grindy as fuck βέβαια, αλλά ο κόσμος φαίνεται απίστευτα ζωντανός, με νέα και μεγαλύτερα maps, διαφορετικού τύπου "οικοσυστήματα", βελτιωμένο UI, απλουστευμένο progression tree (ήταν ανούσια περίπλοκο) και πλούσιο νέο content.<br><br>Κατά τα άλλα, ακόμα κρατιόμαστε στο For Honor, περιμένοντας το rework του revenge συστήματος και τη διόρθωση των exploitable bugs που χρησιμοποιούν συγκεκριμένοι χαρακτήρες με ευκολία...
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,848
Uninstalles Skyrim<br><br>Installs Lords of the Fallen and gets into the &#039;&#039;Souls&#039;&#039; scene for first time. Biggest mistake eva.  :smash: :smash:<br><br>Και σαν πρωτάρης ναι, θα το πω. Είναι άδικο το game. 
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Άκρως δίκαιο. Πίστεψέ με.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Ξεκίνησα το 2ο dlc του Dark Souls 3 χθες, έχοντας αφήσει το παιχνίδι στο 3ο playthrough με 100% achievements και έχοντας σκοτώσει όλα τα bosses συμπεριλαμβανομένου και του 1ου DLC. Πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις. Το DLC το ξεκινάς από κει που φαντάστηκα πως το ξεκινάς. Το 1ο boss σε αυτό είναι γαμάτο και παλούκι για solo κλασσικά. Περισσότερα αφού το τελειώσω :cool:
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,887
Ένα γρήγορο σχόλιο αν μου επιτρέπετε! Ευχαριστώ.<br>Το hollow knight δεν είναι "ένα μικρο διαμαντάκι" και άλλα τέτοια που συνηθίζουμε να λέμε για καλοφτιαγμένα indies. Είναι <u><b>Α-ΡΙ-ΣΤΟΥ-ΡΓΗ-ΜΑ</b></u>. Ναι, στο τέλος της χρονιάς όλα τα μεγάλα μέσα θα δώσουν τον τίτλο του GOTY είτε στην εκατομμυριοστή εκδοχή του Zelda ή σε κάποιο παιχνίδι της sony. Kαμία αμφιβολία. Αλλά αν υπάρχει έστω ίχνος αξιοκρατίας, το hollow knight θα πρέπει να είναι σε κάθε λίστα με τα καλύτερα της χρονιάς όταν έρθει εκείνη η ώρα. Και όσοι ενδιαφέρεστε έστω λίγο για metroidvania το πέρνετε ΧΘΕΣ.-  :deal:
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,887
<blockquote><br>Πόσο μακριά είσαι;<br></blockquote><br><br>Άραξα στο πρώτο παγκάκι στο royal waterways <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> <br>Έχω βγάλει μισή city of tears, έχω βρει fungal wastes, crystal caverns, fog cannyon, mantis village (δεν έχω βγάλει ακόμα το challenge) κτλ κτλ. Αρκετά μακριά υποθέτω..
 
Top Bottom