άκου τι είπε ρε φίλε ο τύπος. Σαν το έχω γκόμενα αλλά δεν την ξέρετε είναι απο χωριό. Είδε τσακ μπαμ όλα τα marvel και τώρα το ακυρώνει. 
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Έχοντας ολοκληρώσει τα διαθέσιμα επεισόδια μπορώ να πω ότι όντως τα τελευταία χρόνια μοίρασε πόνο. Ειδικά όταν βλέπεις κάτι που έχει ωριμάσει σαν γεγονός στην κοινή γνώμη γίνεται ακόμη πιο απολαυστικό. Παρόλα αυτά διαφωνώ στο κομμάτι της σύγκρισης με το Ricκ & Morty. Θα πρέπει να τα κρίνουμε ως διαφορετικές οντότητες, παρότι και τα δύο θέλουν να πουλήσουν καφρίλα.To South Park σιωπηλά και ανελέητα, κάνει φοβερή σάτιρα τα τελευταία 3-4 χρόνια τουλάχιστον. Ακόμη και η περιβόητη 'κοιλιά' δεν ήταν ποτέ τίποτε τόσο δραματικό όσο η πτώση ποιότητας του Rick & Morty λόγου χάριν.
με τρομάζουν αυτά που διαβάζω, αλλά θα το δω σίγουρα απο ένα θείο που μου δίνει apple tvThe Foundation κανείς;
Έχει και μουσική από τον αγαπημένο μας Αρκούδο.
Είδε κανείς το midnight mass ?
Ένα από τα αγαπημένα μου "κομικ". άντε να δούμε πως θα είναι η μεταφορά του Νετφλιξ