Tony Corvus
Ancient Red Dragon

Κάκιστο το live action adaptation του Cowboy Bebop. Προτιμήστε το anime.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Το Ghost in the Shell σου άρεσε;Κάκιστο το live action adaptation του Cowboy Bebop. Προτιμήστε το anime.
από μεταφορές σε live action σου άρεσε κάποιο;Δεν έχω τσεκάρει την ερμηνεία της Σκάρλετ
Δεν είναι ότι με χαλάνε οι μεταφορές σαν μεταφορές.. Απλά εδώ του άλλαξαν τα φώτα και το πήγαν σε μονοπάτια Λάμψης. Επίσης έχει κάμποσα σαχλά αστεία "Εγώ ξυρίζω τα @@ μου με ξυραφάκι". Επίσης σε κάθε επεισόδιο έχουμε και τις οικογενειακές ιστορίες του Viciousαπό μεταφορές σε live action σου άρεσε κάποιο;
ναι ρε παιδί μου απλά προσπαθώ να κόψω την φάση λίγο, πχ για το Ghost in the Shell όλο γκρίνια άκουγα και το βρήκα απίστευτη ταινιάρα με τον αστερίσκο *για hollywood movie. Δεν περίμεναν α δω το anime!Δεν είναι ότι με χαλάνε οι μεταφορές σαν μεταφορές.. Απλά εδώ του άλλαξαν τα φώτα και το πήγαν σε μονοπάτια Λάμψης. Επίσης έχει κάμποσα σαχλά αστεία "Εγώ ξυρίζω τα @@ μου με ξυραφάκι". Επίσης σε κάθε επεισόδιο έχουμε και τις οικογενειακές ιστορίες του Vicious
Ταινιάρα δε θα την έλεγα αλλά ήταν όντως αξιόλογη προσπάθεια.το Ghost in the Shell όλο γκρίνια άκουγα και το βρήκα απίστευτη ταινιάρα
παιχνιδαρα το dread βασικα. το prime 4 θα το κρινουμε οταν το δουμε επιτελους. ισως να εχουμε πεθανει μεχρι τοτε. παμε παρακατω. ειμαι καπου εδω γυρω λαρκαρω που και που.ΠΟΥΣΕ ρε Μόγκρυ! Εξαφανίστηκες...
Εντάξει, καταλαβαίνω ότι έκλαιγες σε εμβρυική στάση όταν συνειδητοποίησες ότι το prime 4 που σου έταξαν στο σέρβιραν ως Dread, αλλά και πάλι, δεν έπρεπε να κατεβάσεις παντζούρια.
Κάτσε να δεις και τα υπόλοιπα...Είδα 1,5 επεισόδιο
Ισως σε 3-4 χρονια οταν και αμα ολοκληρωθει.Κάτσε να δεις και τα υπόλοιπα...