Stamatimenos
Death Knight
Δείτε το Guardians of Justice, παιδιά. Πιστεύω ότι αδικήθηκε επειδή όλο το κόσμο τον πήρε το The Boys, αλλά αξίζει.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Είδα τα πρώτα 4 επεισόδια του For All Mankind και αυτομουτζώνομαι που δεν την είχα ξεκινήσει νωρίτερα.
Εγώ είμαι μαζί σου, αλλά αν έχουν data ότι πιο πολλοί πληρώνουν συνδρομή για να δουν love island από αυτούς που βλέπουν archive 81? Ή ακολουθείς τα νούμερα (#diplhs) ή ακολουθείς τον δρόμο της ποιότητας και όπου σε βγάλειμετά του φταίει το password sharing...
αν δεν έχει τίποτα να δούμε και έμειναν με αυτούς που δεν ξέρουν που να δουν καμιά τσόντα, λογικό...Εγώ είμαι μαζί σου, αλλά αν έχουν data ότι πιο πολλοί πληρώνουν συνδρομή για να δουν love island από αυτούς που βλέπουν archive 81? Ή ακολουθείς τα νούμερα (#diplhs) ή ακολουθείς τον δρόμο της ποιότητας και όπου σε βγάλει
Saul showrunner Peter Gould advised viewers during this week’s Talking Saul to plan thusly for the episode: “Find somebody who will let you hang onto them and grab ’em, and that’s how you should watch the finale.”