Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Κι εγώ ενδιαφέρομαι να το δω, φαίνεται απρόσμενα καλό.

Κι εγώ ενδιαφέρομαι να το δω, φαίνεται απρόσμενα καλό.
Το πρωί το έψαξα και είδα ότι η σειρά είναι χρονικά μετά το Godzilla. Άρα η μοντέρνα ιστορία είναι πριν από τα γεγονότα των δύο τελευταίων ταινιών, που έτσι κι αλλιώς το ξεφτίλισαν.

Και ένα bonus. Υπαρχει μια σκέψη στο μέλλον, να υπάρξει μία ταινία ή σειρά που να ενώνει τα σύμπαντα του Monsterverse με του Pacific Rim.

20zwnu.jpg

Υπάρχει και κάτι ακόμα που μου αρεσε

Παίζει και ο Kurt Russell και τον χαρακτήρα του σε νεότερη ηλικία παίζει ο γιός του Wyatt

Ελπίζω να σκάει το ομώνυμο άσμα των Μπλου Οηστερ Μπαρ Καλτ σε αυτό το Μοναρκ...

Ελπίζω να σκάει το ομώνυμο άσμα των Μπλου Οηστερ Μπαρ Καλτ σε αυτό το Μοναρκ...
Μέχρι στιγμής όχι, αλλά υπήρχε ένα ωραίο cover στην τελευταία βλακοταινία

Τελείωσα χθες την πρώτη σεζόν του Blue eye samurai. Ξεκίνησε καλύτερα από ότι τελείωσε. Καλή σειρά, αξίζει να την δεις, ειδικά εάν σου αρέσει η φεουδαρχική Ιαπωνία που την παρουσιάζει πολύ ωραία. Σίγουρα όμως κατώτερη του arcane με την οποία συγκρίνεται συχνά.

Καταρχήν (και κρίνοντας και τις δύο από την μια σεζόν που έχουν προβάλει) το arcane έχει πολύ πιο ενδιαφέρων χαρακτήρες με πολύ καλυτερη ανάπτυξη και παρουσίαση. Στο bes μόνο ο κεντρικός χαρακτήρας αναπτύσσεται ικανοποιητικά και οι δευτερεύοντες απλά έχουν στιγμές. Ειδικά ο κεντρικός κακός είναι απλά άλλος ένας evil man. Καμία σχέση με τον εκπληκτικό Silco.

Δεν μου δείχνει και ενδιαφέρον η κατεύθυνση που θα ακολουθήσει στην επόμενη σεζόν

Αναφέρομαι στο Λονδίνο. Η παρουσίαση της φεουδαρχικής Ιαπωνίας είχε ενδιαφέρων. Το βικτωριανό Λονδίνο το έχουμε δει πολλές φορές

Το Designated Survivor λέει τίποτα σαν σειρά? 2+1 σεζόν μόνο (βγήκαν 2 σεζόν, ακυρώθηκε, το αγόρασε το νέτφλιξ για μια 3η και τελευταία το 2019). Μου εμφανίστηκε ως πρόταση υπό πλήρως ράντομ συνθήκες.

Με πρόχειρο σερτς είδα πως μόνο ο @Great0ldOne έχει αναφερθεί σε αυτό στο παρελθόν.

Το Designated Survivor λέει τίποτα σαν σειρά? 2+1 σεζόν μόνο (βγήκαν 2 σεζόν, ακυρώθηκε, το αγόρασε το νέτφλιξ για μια 3η και τελευταία το 2019). Μου εμφανίστηκε ως πρόταση υπό πλήρως ράντομ συνθήκες.

Με πρόχειρο σερτς είδα πως μόνο ο @Great0ldOne έχει αναφερθεί σε αυτό στο παρελθόν.

Όχι, τίποτα το ιδιαίτερο, το παράτησα βέβαια όταν ακυρώθηκε, αλλά 2 σεζόν που είδα ήταν μέτριο προς μούφα.
Άσε που είναι τίγκα περίεργο να βλέπεις τον Κίφερ σε οτιδήποτε άλλο εκτός του 24.

FL-Fallout-9.jpg

τι να το κάνουμε στο κινητό;
Γιαυτο το εβαλα στο "σειρες" και οχι στο gaming news, επειδη αφορα το netflix. Αλλα και παλι ισως παει λιγο οφτοπικ και δω...τι να πεις

Τέλος και η δεύτερη σεζόν The Man in the High Castle, so far so good, αν και δεν με ενθουσίασε το ξεκίνημα, στην πορεία μας κράτησε.
Έτσι όπως έκλεινε η 2η σεζόν διακρίνω ένα "θα μπορούσε να το λήξουμε εδώ" τάση και συνδυαστικά με ότι μου έχετε πει ότι κάνει κοιλιά μετά, με τρομάζει ότι πάμε για άρμεγμα δίχως σκοπό.

Κοντεύω προς το τέλος του Vikings και σκέφτομαι αν πρέπει να κάνω μετάβαση στο Valhalla ή αν θα ξενερώσω και θα φάω την σούπα στην μάπα.
Καμιά γνώμη;
Ξέρω ότι παίζει μία Αφροαμερικανη Νορβηγίδα βασίλισσα, οπότε δεν περιμένω έτσι κι αλλιώς ιστορική ακρίβεια, αλλά τουλάχιστον μπορεί να σταθεί ως μια ενδιαφέρουσα σειρά σε Βίκινγκ υπόβαθρο;

δεν αλλαξε η γνωμη μου και μετα τον δευτερο κυκλο. ο τριτος και τελευταιος ερχεται το 2024.

Κοντεύω προς το τέλος του Vikings και σκέφτομαι αν πρέπει να κάνω μετάβαση στο Valhalla ή αν θα ξενερώσω και θα φάω την σούπα στην μάπα.
Καμιά γνώμη;
Ξέρω ότι παίζει μία Αφροαμερικανη Νορβηγίδα βασίλισσα, οπότε δεν περιμένω έτσι κι αλλιώς ιστορική ακρίβεια, αλλά τουλάχιστον μπορεί να σταθεί ως μια ενδιαφέρουσα σειρά σε Βίκινγκ υπόβαθρο;

Το Βαλχάλ(ι)α :Ρ είναι σίγουρα υποδεέστερο του Vikings υπό την έννοια ότι δεν διαθέτει τους εμβληματικούς χαρακτήρες του Vikings, αλλά υπάρχουν στιγμές που το Βικινγκόμετρο(ΤΜ) χτυπά ταβάνι. Αλλά, γνώμη μου είναι να μην το παρακολουθήσεις ως τη "συνέχεια" του Vikings, γιατί μπορεί και να ξενερώσεις. Γενικά, βλέπεται ευχάριστα και είναι καλογυρισμένο (για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον).

Καμιά γνώμη;

Τέτοια σούπα που φάγαμε με τις τελευταίες δύο σεζόν του κανονικού Vikings, το Valhalla ούτε καν να το αγγίξω.

Back