By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Το πρωί το έψαξα και είδα ότι η σειρά είναι χρονικά μετά το Godzilla. Άρα η μοντέρνα ιστορία είναι πριν από τα γεγονότα των δύο τελευταίων ταινιών, που έτσι κι αλλιώς το ξεφτίλισαν.Κι εγώ ενδιαφέρομαι να το δω, φαίνεται απρόσμενα καλό.
Μέχρι στιγμής όχι, αλλά υπήρχε ένα ωραίο cover στην τελευταία βλακοταινίαΕλπίζω να σκάει το ομώνυμο άσμα των Μπλου ΟηστερΜπαρΚαλτ σε αυτό το Μοναρκ...
Το Designated Survivor λέει τίποτα σαν σειρά? 2+1 σεζόν μόνο (βγήκαν 2 σεζόν, ακυρώθηκε, το αγόρασε το νέτφλιξ για μια 3η και τελευταία το 2019). Μου εμφανίστηκε ως πρόταση υπό πλήρως ράντομ συνθήκες.
Με πρόχειρο σερτς είδα πως μόνο ο @Great0ldOne έχει αναφερθεί σε αυτό στο παρελθόν.
τι να το κάνουμε στο κινητό;![]()
Three Grand Theft Auto Games Will Be Available on Netflix Next Month - IGN
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition will officially become available to Netflix members for no extra cost on Apple's App Store, the Google Play store, and in the Netflix mobile app on December 14, 2023.www.ign.com
![]()
![]()
‘Fallout’ First Look: This Is How the World Ends—With a Smiling Thumbs-Up
The globally popular video game has become an epic TV series from ‘Westworld’ creator Jonathan Nolan.www.vanityfair.com
Γιαυτο το εβαλα στο "σειρες" και οχι στο gaming news, επειδη αφορα το netflix. Αλλα και παλι ισως παει λιγο οφτοπικ και δω...τι να πειςτι να το κάνουμε στο κινητό;
Για εμένα που το έχω ρίξει στο τάμπλετ θα είναι ένα ωραιότατο δωράκι!τι να το κάνουμε στο κινητό;
Το μπροστινό τμήμα του όπλου θυμίζει εξάτμιση από Opel Kadett του '78. :Ρ
Κοντεύω προς το τέλος του Vikings και σκέφτομαι αν πρέπει να κάνω μετάβαση στο Valhalla ή αν θα ξενερώσω και θα φάω την σούπα στην μάπα.
Καμιά γνώμη;
Ξέρω ότι παίζει μία Αφροαμερικανη Νορβηγίδα βασίλισσα, οπότε δεν περιμένω έτσι κι αλλιώς ιστορική ακρίβεια, αλλά τουλάχιστον μπορεί να σταθεί ως μια ενδιαφέρουσα σειρά σε Βίκινγκ υπόβαθρο;
Κοντεύω προς το τέλος του Vikings και σκέφτομαι αν πρέπει να κάνω μετάβαση στο Valhalla ή αν θα ξενερώσω και θα φάω την σούπα στην μάπα.
Καμιά γνώμη;