Έτσι ακριβώς είναι, το ανανέωσα για δεύτερη χρονιά με ετήσιο κόστος 11€.Αν κανείς ενδιαφέρεται για τις σειρές του amazon βάλτε συνδρομή στο πολωνικό. Συμφέρει πολύ.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Έτσι ακριβώς είναι, το ανανέωσα για δεύτερη χρονιά με ετήσιο κόστος 11€.Αν κανείς ενδιαφέρεται για τις σειρές του amazon βάλτε συνδρομή στο πολωνικό. Συμφέρει πολύ.
ή χαλάσαμε εμείς; έχω να κολλήσω με σειρά από το the man in the high castle.Εδω και ενα χρονο οτι και να βαλω να δω, κοιμαμαι στο τεταρτο. Ειπα να τεσταρω τον εαυτο μου και ξαναεβαλα the wire.
Τελειωνει το ενα και θελω και αλλο.
Εχει τελειωσει η χρυση εποχη της τηλεορασης εδω και χρονια
Για αυτο εβαλα και δυσκολη σειρα να τεσταρω τις αντοχες μου. Μια χαρα με κραταει. Απλα, μπουρδες βγαζουνεή χαλάσαμε εμείς; έχω να κολλήσω με σειρά από το the man in the high castle.
ή χαλάσαμε εμείς; έχω να κολλήσω με σειρά από το the man in the high castle.
Ξεκινήσαμε με το έτερον ήμισυ το Breaking Bad. Είχα κάνει απόπειρα να το δω το 2009, αλλά δεν με είχε κερδίσει τότε, νομίζω είχα δει τα πρώτα δύο επεισόδια και έριξα άκυρο. Πλέον, μετά από τα πέντε πρώτα, με έχει ψήσει φουλ. Δεκαπέντε χρόνια είναι πολλά.
Απλα ζηλευω οταν καποιος λεει οτι βλεπει πρωτη φορα BB. Καθε σεζον καλυτερη απο τη προηγουμενη. Δεν ξερω αν το εχει καταφερει αλλη σειρα αυτο.Ξεκινήσαμε με το έτερον ήμισυ το Breaking Bad. Είχα κάνει απόπειρα να το δω το 2009, αλλά δεν με είχε κερδίσει τότε, νομίζω είχα δει τα πρώτα δύο επεισόδια και έριξα άκυρο. Πλέον, μετά από τα πέντε πρώτα, με έχει ψήσει φουλ. Δεκαπέντε χρόνια είναι πολλά.
Ξεκινήσαμε με το έτερον ήμισυ το Breaking Bad. Είχα κάνει απόπειρα να το δω το 2009, αλλά δεν με είχε κερδίσει τότε, νομίζω είχα δει τα πρώτα δύο επεισόδια και έριξα άκυρο. Πλέον, μετά από τα πέντε πρώτα, με έχει ψήσει φουλ. Δεκαπέντε χρόνια είναι πολλά.
Και καθόλου να μην το δεις δεν χάνεις κάτι. Εμένα δεν με ενθουσίασε. Το Better Call Saul δεν το έχω δει ακόμα.To El Camino έλεγα για μετά.