What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

vlad

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Αν κανείς ενδιαφέρεται για τις σειρές του amazon βάλτε συνδρομή στο πολωνικό. Συμφέρει πολύ.
Έτσι ακριβώς είναι, το ανανέωσα για δεύτερη χρονιά με ετήσιο κόστος 11€.

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Αυτό ισχύει και για αλλά συνδρομητικά; Αρκεί η χρήση VPN κατά την εγγραφή;

Great0ldOne

Kraken
Έχω φτάσει στα μισά Terminator Zero, και δεν είμαι σίγουρος αν θα συνεχίσω. Ο Terminator μπορεί να σκοτώσει ολόκληρα στρατόπεδα... αρκεί να στέκονται όλοι ακίνητοι. Με πιάνει νευρικό γέλιο όταν βλέπω μάχες με όσους έχουν plot armor, μεγάλε με 0 στις 500 βολές ευστοχία (actual statistics από την πρώτη-πρώτη σκηνή του πρώτου επεισόδιου) δεν σε παίρνουν ούτε για Stormtrooper. Και όταν πάει σε κλωτσομπουνίδι η φάση, ξαφνικά ο Τέρμι μετατρέπεται σε μαριονέτα από noodles, ενώ η μισοπεθαμένη πώς-τη-λένε σε Νίο που χακάρει το Μάτριξ. Δεν την πολυπαλεύω, ούτε τα χειρότερα live action δεν έδειχναν τέτοιες μαλακίες, έχε χάρη που έχω πολύ περιορισμένη πρόσβαση σε content σε ένα δανεικό τάμπλετ εδώ και κάποιες μέρες, αλλιώς θα το παρατούσα σίγουρα.

Last edited:

Eaglos

Mind-flayer
Εκρυβε μια υποβοσκουσα μουφιλα το τρεηλερ, πολυ σπλατερ και μπαμ μπουμ και ενας ανικητος εξολοθρευτης οπου μονο με ταρζανιες και σεναριακες ακροβασιες θα μπορουσαν να αντιμετωπισουν...

Ευχαριστω για την προειδοποιηση. Μετα το τελευταιο xmen retro anime, δεν θα αντεχα 2η παπαρια σε αγαπημενη ταινια/σειρα.

shredder

Death Knight
Θα το ξεκινησω και εγω αυριο το terminator zero αφου δω σημερα το τριτο επεισοδιο του δευτερου κυκλου lord of the rings! Ε λογικο ειναι να μπορει να σκοτωσει χιλιαδες με την μια ο terminator γιατι ειναι ρομποτ. Και οι εχθροι του ειναι ανθρωποι οχι μεταλλαγμενες χελωνες.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Εκπλήρωσα μια εκκρεμότητα χρόνων και είδα επιτέλους τη μίνι-σειρά Generation War (Unsere Mütter, unsere Väter ο τίτλος στα γερμανικά).

Γερμανική παραγωγή του 2013, ουσιαστικά δείχνει το πώς βίωσαν τον 'Β Π.Π. 5 Γερμανοί φίλοι ανάμεσα στα έτη 1941 και 1945.

Πέραν του αρκετά "πρωτότυπου" συμβάντος του να βλέπουμε τον 'Β Παγκόσμιο Πόλεμο από την οπτική γωνία των Γερμανών, 2 είναι τα κυριότερα πράγματα που μου έκαναν εντύπωση. Αφενός το γεγονός ότι απεικονίζουν τους Πολωνούς παρτιζάνους ως σφόδρα πολέμιους των Εβραίων, και αφετέρου πως από το πρώτο επεισόδιο ακόμα απεικονίζουν τους Ουκρανούς ως αδίστακτους συνεργάτες των Ναζί. Ποιός να τους έλεγε στη Γερμανία το πόσο θα άλλαζε ειδικά η 2η οπτική μετά από μια δεκαετία.

Καλογυρισμένη σειρά πάντως, αναμενόμενα επιχειρεί να χρωματίσει και (κάποιους έστω) Γερμανούς ως ηρωικούς στρατιώτες και θύματα του πολέμου, αλλά θίγει όλα τα καυτά ζητήματα όπως το εβραϊκό ζήτημα, τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο ανατολικό μέτωπο κτλ.

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran

"Η εν λόγω παραγωγή θα συμπεριληφθεί στον κατάλογο του Netflix μόνο στη χώρα όπου μεταδόθηκε προηγουμένως (Ελλάδα) και δεν θα συμπεριληφθεί στον κατάλογο της Τουρκίας ή οποιασδήποτε άλλης χώρας."

WTF???

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Είδα το Dracula (2020) των Gatiss και Moffat, το οποίο είναι ουσιαστικά τρεις τηλεταινίες διάρκειας 90 λεπτών η καθεμία. Συμπαθητικό νεοτεριστικό take, για όσους έχουν ακολουθήσει λίγο τη φιλμογραφία τους θα δουν πολλά κοινά σημεία (ειδικά με το Sherlock) στην εξέλιξη και παρουσίαση της πλοκής. Bonus στο δεύτερο επεισόδιο η συνεχής αναφορά στη γνωστή αγαπημένη σειρά των έταιρων "League of Gentlemen" (Pemberton και Shearsmith), πιθανότατα επιδητευμένη.

akarthis

Half-Ogre
Εδω και ενα χρονο οτι και να βαλω να δω, κοιμαμαι στο τεταρτο. Ειπα να τεσταρω τον εαυτο μου και ξαναεβαλα the wire.
Τελειωνει το ενα και θελω και αλλο.
Εχει τελειωσει η χρυση εποχη της τηλεορασης εδω και χρονια

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Εδω και ενα χρονο οτι και να βαλω να δω, κοιμαμαι στο τεταρτο. Ειπα να τεσταρω τον εαυτο μου και ξαναεβαλα the wire.
Τελειωνει το ενα και θελω και αλλο.
Εχει τελειωσει η χρυση εποχη της τηλεορασης εδω και χρονια
ή χαλάσαμε εμείς; έχω να κολλήσω με σειρά από το the man in the high castle.

Dim Gian Bot

Death Knight
ή χαλάσαμε εμείς; έχω να κολλήσω με σειρά από το the man in the high castle.

Δε νομίζω ότι χαλάσαμε εμείς.
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι, πλέον, έχουμε χαμηλώσει τα στάνταρ μας αναγκαστικά λόγω της σαβούρας που κυκλοφορεί. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να παρακολουθεί ευχάριστα ταινίες της περασμένης 15ετίας, τις οποίες τότε θεωρούσα ανούσιες ή "παιδικές" και τώρα φαντάζουν αριστουργήματα μπροστά στα σκουπίδια που κυκλοφορούν.

Όσον αφορά τις σημερινές σειρές, πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις, απλώς είναι για τα μπάζα. Πιο πολύ τους νοιάζει να προωθήσουν τη ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα παρά να κάνουν σειρά της προκοπής. Γι' αυτό και επιστρέφουμε κι εμείς πάντα σε παλιότερες σειρές για να περάσουμε καλά...

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
δε ξέρω παιδιά, εδώ το παθαίνω και με σειρές που έχουν αποθεωθεί και δε μιλάω για mainstream αποθέωση.
ίσως είναι ο λίγος χρόνος που έχω για μένα πλέον όπου πρέπει να διαλέξω που θα τον δώσω και αν δεν είναι καραμπινάτη η σειρά να προτιμάω κανά game? δε ξέρω

mits@kos

Death Knight
Ξεκινήσαμε με το έτερον ήμισυ το Breaking Bad. Είχα κάνει απόπειρα να το δω το 2009, αλλά δεν με είχε κερδίσει τότε, νομίζω είχα δει τα πρώτα δύο επεισόδια και έριξα άκυρο. Πλέον, μετά από τα πέντε πρώτα, με έχει ψήσει φουλ. Δεκαπέντε χρόνια είναι πολλά.

Dim Gian Bot

Death Knight
Ξεκινήσαμε με το έτερον ήμισυ το Breaking Bad. Είχα κάνει απόπειρα να το δω το 2009, αλλά δεν με είχε κερδίσει τότε, νομίζω είχα δει τα πρώτα δύο επεισόδια και έριξα άκυρο. Πλέον, μετά από τα πέντε πρώτα, με έχει ψήσει φουλ. Δεκαπέντε χρόνια είναι πολλά.

Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει κι εγώ με την εν λόγω σειρά! Τότε την είχα παρατήσει μετά από 4-5 επεισόδια και αναρωτιόμουν προς τι ο τόσος ντόρος. Όταν την ξαναξεκίνησα πέρσι, την είδα με εντελώς άλλο μάτι (ίσως γιατί είχα ήδη "εκπαιδευτεί" με το Better Call Saul;... δεν ξέρω).

akarthis

Half-Ogre
Απλα ζηλευω οταν καποιος λεει οτι βλεπει πρωτη φορα BB. Καθε σεζον καλυτερη απο τη προηγουμενη. Δεν ξερω αν το εχει καταφερει αλλη σειρα αυτο.
Και καπακι Better call Saul μετα και εδεσε.

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee

Μόλις τελειώσετε, και αποθεώσετε, βάζετε την ταινία, και μετά καπάκια ξεκινάτε BCS, την καλύτερη σειρά της προηγούμενης και της τρέχουσας δεκαετίας. (y)

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Κάτσε η ταινία πάει πριν το BCS? Υπάρχει λόγος; Γιατί τώρα είδα κι εγώ το Breaking Bad και βλέπω το Saul.

To El Camino έλεγα για μετά.

Robin Hood

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral
To El Camino έλεγα για μετά.
Και καθόλου να μην το δεις δεν χάνεις κάτι. Εμένα δεν με ενθουσίασε. Το Better Call Saul δεν το έχω δει ακόμα.

Top Bottom