Το After Life το προσπάθησα, αλλά μου τη βιδώνει ο Ζερβαί με το όλο 'Είμαι πολύ έξυπνος τύπος και καταθλιπτικός και θα τη λέω σε όλους γιατί υφάκι, άποψη.' Την πρώτη φορά που το έκανε είχε γούστο. Τη δεύτερη, τρωγόταν. Από τη στιγμή που το έκανε καριέρα, δεν πολυπαλεύεται.
Το Love, Death & Robots δίνει τα ρέστα του. Πού και πού βγαίνουν από το κλουβί οι άνιμε αυνανιστές και σε κάνουν να αναρωτιέσαι 'Γαμώτο, τί βλέπω τώρα' αλλά μετά σου σκάει το Ενσυνείδητο Γιαούρτι και οι Εναλλακτικές Ιστορίες και σε στέλνουν αδιάβαστο. Περισσότερα τέτοια πλήζ.
Το 'American Crime Story' με τις δυο σαιζόν του (OJ Simpson και Versace) ανέλπιστα καλογραμμένο. Ακόμα και αν έχεις παρακολουθήσει τις υποθέσεις από κοντά, τις παρουσιάζει με τέτοια σπιρτάδα, σασπένς και σκηνοθετικές ελευθερίες, που σε καθηλώνει. Πολύ καλογραμμένο θρίλερ και δεν του φαίνεται καθόλου από τη βιτρίνα. Φοβερός ο Έντγκαρ Ραμίρεζ σαν Βερσάτσε και η ξανθιά Πενέλοπε Κρουζ ως Ντονατέλλα είναι όσο τρομακτική πρέπει. Οι του πολιτικού/αστυνομικού θρίλερ, ξεπεράστε το βλακώδη τίτλο και θα ανακαλύψετε διαμαντάκι.
Το 'Turn Up Charlie' με τον Elba, μεγάλη απογοήτευση. Ξαναζεσταμένο 90'ς φαγητό με ένα εντελώς αχώνευτο τάχα μικρομέγαλο πιτσιρίκι στο κέντρο. Ούτε ο Στρίνγκερ Μπελ δεν το σώζει.
Και μιας και είπαμε Στρίνγκερ Μπέλ...Γεράνιο είμαι στη δεύτερη σαιζόν του Wire (βλέπω τη Remastered εκδοχή μιας και ήταν πρόχειρη στο HBO). Φέρεις ύποπτες ομοιότητες στο Μακνάλτι. Κατανοώ την φανμπόηκη υστερία των απανταχού σπασικλέων, αλλά το βλέπω πιο ψύχραιμα. Ναι, η γραφή είναι ποιοτικότατη. Ναι, τα σκηνικά έχουν γίνει όλα και όπως τα δείχνει γίνονται και θα γίνονται. Ο David Simon το έχει αυτό, σε ό,τι γράφει. Σου δείχνει ζωή, απλούς ανθρώπους, το δρόμο. Treme, Show Me A Hero, Generation Kill, The Deuce...ο τύπος δεν παίζεται. Σαν ανδροπρεπές βάλσαμο, ποιοτικό γουίσκι 25 ετών πάει κάτω το βραδινό επεισόδιο Wire. Δεν είναι πως βλέπεις πράγματα που σε κάνουν να μουρλαίνεσαι και να μην μπορείς να τα κλείσεις (όπως έκανε η πρώτη σαιζόν του True Detective επι παραδείγματι), αλλά είναι ο ορισμός της ποιοτικής αστυνομικής σειράς. Δεν το χτυπάει τίποτε. Γνήσια αντρίλα.