Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τι προβλέπουμε γενικά για το Witcher; Υπάρχει αισιοδοξία;

Συγκρατημένη.

O Γάιος (Γουέλκαμ Μπακ!)
κλασικά θα κράζει γιατί δεν είναι turn-based οι σκηνές μάχης.

Εγώ πάλι όσο πλησιάζουμε στις 20 Δεκέμβρη αισιοδοξώ όλο και περισσότερο. Φαίνεται να είναι αρκετά πιστή στα βιβλία η σειρά. Θα δείξει...

κοιτά έχω μια θετική νότα αλλά πάντα κρατάω και χαμηλό καλάθι (σε αντίθεση με το star wars που δεν έχω καν καλάθι xD)

Πω, στο 5ο επεισόδιο Mandalorian το nostalgia factor χτυπάει 9000.

To 4ο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του Final Space είναι απ' τα highlight της σεζόν. Φοβερό 20λεπτο.

Δεν το είδα, εννοείται. Το πετάω σαν είδηση. Δεν ξέρω αν θα είναι τίγκα στα μαθήματα προπαγάνδας, αλλά δείχνει καλή φάση.
Για το τρέιλερ ρίχνουν προειδοποίηση ότι ίσως να έχει spoilers. Για τον τίτλο ήδη βγήκαν γκρίνιες ότι είναι spoiler. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά περί spoiler. Κάπου καταντάει ψυχαναγκαστική υπερβολή.
Ιδού ο.... Δεν μπορώ να γράψω τον τίτλο γιατί είναι spoiler.

Σε όσους δεν είχατε ενεργή συνδρομή Netflix, σας έστειλε ένα μήνα δωρεάν έτσι απλά;

Marvelous Mrs. Maiden S3 ξεκινάει αναμενόμενα. Όμορφα υστερικό.
Final space, αν μη τι άλλο έχω μαζέψει ολόκληρο αρχείο από reaction faces. Έπος, και όμορφη ανάπτυξη χαρακτήρων.
His Dark Materials, εξαιρετικό όσο προχωράει. Το BBC κεντήσε, η ταινία είναι μια κακή ανάμνηση.

His Dark Materials, εξαιρετικό όσο προχωράει. Το BBC κεντήσε, η ταινία είναι μια κακή ανάμνηση.

Είδα χτες τα δύο τελευταία και το προχώρησε πολύ δυνατά, έδωσε πολύ πράμα. Για να δούμε αύριο το επόμενο.

Θα μείνεις ευχαριστημένος. Την επόμενη εβδομάδα #θαγινουνπραγματακια

Σε όσους δεν είχατε ενεργή συνδρομή Netflix, σας έστειλε ένα μήνα δωρεάν έτσι απλά;

Έστειλαν στον αδερφό μου.

Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά κόλλησα σαν χάπατο με το gntm και τώρα έρχεται και Master Chef :p

Γάμησε το 6ο HDM.
Ακόμα δύο επεισοδειάκια για να πούμε με σιγουριά ότι πρόκειται για την καλύτερη μεταφορά βιβλίου στη μικρή οθόνη.

Ναι, εκεί που φαινόταν anticlimactic είχε δόσεις θρίλερ, είχε resolutions, είχε προώθηση ιστορίας. Κεντάει το BBC λέμε.

Marvelous Mrs. Maiden S3 ξεκινάει αναμενόμενα. Όμορφα υστερικό.
Final space, αν μη τι άλλο έχω μαζέψει ολόκληρο αρχείο από reaction faces. Έπος, και όμορφη ανάπτυξη χαρακτήρων.

Λατρεύουμε Mrs. Maisel. Εξαιρετικά εμπνευσμένο. Και το HDM αρκετά καλό. Περιμένω με αγωνία τις επόμενες σεζόν για να είμαι ειλικρινής.

Βέβαια, να τα λέμε και αυτά, είναι το πρώτο επεισόδιο που διακρίνω ίχνη βιασύνης.
Αλλά είναι τόσο όμορφα δοσμένο που δεν με επηρέασε αρνητικά.

Back