@Chris2756 Οι γυναικες φταινε, οσες εχω γνωρισει ηθελαν να μου βαλουν
δαχτυλο χερι ,γιατι καποιοι αλλοι το γουσταραν, και να τι εγινε, μειναμε πισω στην εξελιξη. Τουλαχιστον δεν μας ηρθε η εξελιξη απο πισω. Η λογικη τοποθετηση της εξελιξης ειναι το μπροστα, απο το μελλον ερχονται οι αλλαγες. Το πισωπλατο χτυπημα θεωρειται αναντρο.
Απο την σοβαρη πλευρα του θεματος, αν και δεν εχω δει την σειρα που ανεφερες. καποια πραγματα ειναι universal.
Χωρις να θελω να σε προσβαλω, η τοποθετηση σου και συγνωμη για την λεξη, ειναι πολυ απλοικη.
Τα στρειτ ζευγαρια στην οθονη, διατυμπανιζουν τις προτιμησεις τους και μαλιστα η σχεση τους, ειδικα στις σειρες, ειναι σημαντικο σημειο της πλοκης, αφου δημιουργει πολλα επεισοδια και εντασεις για να μην βαριεται το κοινο.
Ειναι το κεφαλαιο οπου ολοι ενδιαφερονται για το τι κανει ο αλλος στο κρεβατι του.... εκτος απο τους γκει.
Κι εγω θελω να παρακολουθω σειρες/ταινιες, οπου θα μπορω να ταυτισω με τον ηρωα, επειδη ειναι κουνελι.
Δεν γινεται χθες να σου τρεχουν τα σαλια και σημερα να λες, δεν μας ενδιαφερουν τι κανουν στο κρεβατι τους.
Υπαρχει και η επιλογη να παρακολουθησεις κατι αλλο γιατι δεν σημαινει οτι ολες οι σειρες πρεπει να ειναι για τα γουστα μας.
Εαν θελεις να ενδιαφερθει και ο γκει για την σειρα σου, πρεπει να βαλεις και γκει χαρακτηρες αλλα δεν μπορει να βαλεις εναν, δεν γινεται να τον παιζει σε καθε επεισοδιο, πρεπει να αγαπησει και αυτος, να δημιουργησει εντασεις.
Οταν εχεις μαγαζι, δεν κλεινεις την πορτα σε κανεναν.
Ο γκει χαρακτηρας θα δημιουργησει και σκηνες διαφορετικες, θα τυχει σε καταστασεις οπου ξεφευγουν απο τις κλασσικες σκηνες της οθονης.
Δεν αναφερομαι στο κρεβατι αλλα σε διαλογους που μπορει να συμβουν. Ειναι και μια ευκαιρια, για να δει ο κοσμος οτι οι γκει δεν ειναι ψυχανωμαλοι και ειναι και δημοσιοτητα, γιατι ο κοσμος θα ξεμαλλιαζεται στις πλατειες με σταυρους και δακρυγονα.
Ναι, το κινημα τους, σε στιγμες, γινεται εκνευριστικο αλλα δεν υπαρχει λογος να το παμε και στην αλλη ακρη. Σιγα σιγα θα ερθουν και οι απαραιτητες ισορροπιες, γιατι τωρα βγηκαν απο το κελι τους και η υπερβολικη φορα ειναι λογικη.
Εγω μια φορα ειχα τον σκυλο δεμενο ολη μερα και μολις τον ελυσα, περασε τις επομενες μερες τρεχοντας πανω κατω.
Ολοι χωραμε σε αυτον τον κοσμο και ας μην ξεχναμε οτι υπαρχουν κρατη οπου γκει = ισοβια, θανατος και διασυρμος.
Εκει δηλαδη γιατι θελουν να μαθαινουν τι κανει ο αλλος πισω απο τις κλειστες πορτες;