What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Ειδα, προσφατα και τα 5 seasons του "the last kingdom" καλη σειρουλα. Ενταξει μην περιμενετε ακριβη ιστορικα γεγονοτα, παραμυθακι ειναι, αλλα ΟΚ βλεπεται ανετα. "destiny is all"
 

akarthis

Half-Ogre
Joined
Oct 15, 2019
Messages
409
Το πρώτο Silent Hill είναι αξιοπρεπές. Προσωπικά και το Prince of Persia το βρήκα συμπαθητικό αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, ξεχνιέται στο μισάωρο.
Ναι, το silent hill ηταν πολυ καλο. Σινεμα το ειχα δει και ειχα μεινει ευχαριστημενος. Το ειχα ξεχασει(?) Το Prince το ξεκινησα και το παρατησα.
Mortal Kombat, Prince of Persia, Silent Hill και φυσικά Arcane - League of Legends.
Δες παραπανω. Mortal kombat, υποθετω το καινουργιο. Θυμαμαι ακομη το πρωτο και ζαλιζομαι. To arcane ναι
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Britannia, παλι. Εφτασα στο τελευταιο επεισοδιο του 3ου κυκλου. Αποφασια να το παω μεχρι τελους και ετσι αφησα το τελευταιο επεισοδιο για το βραδυ. Δεν ξερω πως θα τελειωσει το season αλλα κατι μου λεει οτι δεν θα με διασκεδασει.
Ιστορικη περιοδος: πολυ καλη και μεσα στα γουστα μου.
Cast: - πολυ καλο.
Ερμηνειες: πολυ καλες. Ο Nicolaj Lie Kaas ειναι αστερακι. Θα ψαξω και αλλες δουλειες του πχ στην Κινα τρωνε σκυλους.
Διαλογοι: Σε σημεια πολυ καλοι, ειδικα η συζητηση των μαλλιαδων στην καλυβα ηταν πολυ heavy metal. Μου αρεσαν οι τοποθετησεις περι το πεπρωμενο φυγειν αδυνατον οπως και οι θεωριες περι αλληλεπιδρασης.
Τοποθεσιες, σκηνικα, κουστουμια: WOW νορβηγικο μεταλ.
Μουσικη: ωραια προσεγγιση και εβγαλε ωραια γουστα.

Η απουσια μαχων δεν εριξε τιποτα στο πηγαδι. Η σειρα θα μπορουσε να παρει τα σπαθια απο το game of thrones και να τα κανει οδοντογλυφιδες αλλα ΔΕΝ. Δεν την θεωρησα χασιμο χρονου αλλα καποιοι ΠΟΛΥ κακοι χειρισμοι, την εμποδιζουν να γινει επικη τηλεοπτικη στιγμη.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Πρεπει να αρχισουν παλι να βγαζουν παιχνιδια castlevania γιατι με τα το Lords Of Shadow 2 του 2014 δεν εχει βγει αλλο. Η σειρα καλη ειναι απο οσο εχω δει μεχρι τωρα.

@shredder πιστευω οτι πρεπει να δεις το big mouth (netflix).
Θα σε βοηθησει πολυ με τις μελλοντικες σου επιλογες και θα ανακαλυψεις τους πραγματικους κακους. Το να κλεβεις πιτσες απο χελωνες δεν ειναι δειγμα κακιας.



EDIT
Πρεπει να δωσεις βαση στον χαρακτηρα Coach Steve.
 

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Dec 6, 2014
Messages
1,503
Έφτιαξα ποπ κορν και κάθισα να διαβάσω τα σχόλια για το Halo και... τίποτα? Μόνο εγώ το είδα?

Δεν έχω επαφή με τον κόσμο του αφού δεν έχω παίξει κανένα, ο πιλότος ήταν όλα τα βασικά του στησίματος μιάς σειράς. Περίμενα να εντυπωσιαστώ από κάτι αλλά δεν. Βέβαια, είναι νωρίς ακόμα.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Ξεκινησε απο χτες το Halo! Θα το δω αργοτερα σημερα αλλα απο κριτικες λενε πως ειναι πολυ καλο!

 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,269
Και εγώ θέλω να το δω αλλά με κόβει το ότι δεν είναι όλα στο netflix, παρά γέρασα πλέον και αν δεν έχω την ευκολία μου πάνε όλα πίσω. Ακόμα δεν έχω δει Discovery, Piccard νέες σεζόν και το Wheel of Time καλά καλά γιατί βαριέμαι να τα ψάξω στον θείο μου.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Picard βλεπω ακόμα, και μου αρέσει -ακόμα-. Βλέπουμε Guinan "νέα", βλέπουμε τα origins του 10 Forward (το ΚΨΜ στο Star Trek TNG), και γενικά οι χαρακτήρες του είναι μεν μονοδιάστατοι αλλά προσεγμένοι. Προφανώς και κουβαλάει ο Picard μαζί με το κλασσικό theme που μας το spamάρουν όταν τον βλέπουμε, αλλά κάνει δουλειά, πιάνει.
Wheel of Time το προτείνω σε κάθε LOTRάκια, αρκεί να μη περιμένει κάτι ιδιαίτερο.

Κατά τα άλλα ξανακατέβασα DS9 να το συνεχίσω από εκεί που το άφησα (που έκανε guest o "Will" Riker για να τσεκάρει το Defiant)

That Dirty Old Bag το παράτησα, πάει αργά και είναι κάτι που θα προτιμούσα να δω σε ταινία, κλασσικό σπαγκέτι western.

Και σήμερα έχουμε HALO!
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,262
Έφτιαξα ποπ κορν και κάθισα να διαβάσω τα σχόλια για το Halo και... τίποτα? Μόνο εγώ το είδα?

Δεν έχω επαφή με τον κόσμο του αφού δεν έχω παίξει κανένα, ο πιλότος ήταν όλα τα βασικά του στησίματος μιάς σειράς. Περίμενα να εντυπωσιαστώ από κάτι αλλά δεν. Βέβαια, είναι νωρίς ακόμα.

Προσωπικά λέω να περιμένω να βγουν 4-5 επεισόδια γιατί είδα το review του Angry Joe και λένε ότι το δεύτερο επεισόδιο είναι μεγάλη απογοήτευση. Αν η γενική εντύπωση μετά από 4-5 επεισόδια είναι καλή θα το ξεκινήσω γιατί μου αρέσει πολύ ο κόσμος και το lore του Halo.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Εβλεπα, ρε παιδια, αυτη την σειρα της ΕΡΤ, την τουρτα της μαμας, νταξ συμπαθητικουλα, καλαμπουρακι, γελας (αυτην την πασοκτζου γιαγια την παω με χιλια,ταιριαζουμε ιδεολογικα), αλλα ρε παιδι μου δεν μου καθεται καλα κατι, σαν πολυ προχο μου φαινεται. Αυτος ο λοκατζης λοχαγος, αλεξιπτωτα, πουλαδες, βατραχια κομαντα και γκει? Λετε ναχω μεινει πισω? Ιδεολογικα, παντα εννοω (και ναθελα, που λεει ο λογος, να το γυρισω στο ντηζελ, δεν περναει πλεον η μπογια μου) Ειδες ομως η Ευελπιδων? και δεν της τοχα. Νομιζα μονο η ... Ριζαρειος!
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,262
Ναι, έχεις μείνει πίσω, ο κόσμος έχει αλλάξει πολύ πλέον. Το λεγόμενο representation θεωρείται πλέον απαραίτητο σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Ποιες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, spoiler alert αλλά γκέι Ράμπο λοχαγοί και στρατηγοί υπήρχαν στα ελληνικά στρατά από την εποχή του Μεγαλέξανδρου μέχρι και σήμερα, άλλο αν ακόμα και τώρα δεν είναι καθόλου εύκολο να είναι out of the closet.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Δεν εχω προβλημα, με τους γκει και τις γκεισες, και κατι εχει παρει το ματι μου για τον ιερο λοχο των Θηβων. Προσωπικα, δεν βρισκω απαραιτητο,να βγω στην δημοσια και να διαλαλλησω τις οποιες gay,straight η bi, προτιμησεις μου. Τι ενδιαφερει τους αλλους, αυτο? Ουτε θα επιρεαζε τις φιλικες,συναδελφικες, επαγγελματικες σχεσεις μου, απο το τι κανει ο αλλος στο κρεβατι του. Αλλα αφου το απαιτει το ... representation,πρεπει να εκμοντερνιστω!
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
@Chris2756 Οι γυναικες φταινε, οσες εχω γνωρισει ηθελαν να μου βαλουν δαχτυλο χερι ,γιατι καποιοι αλλοι το γουσταραν, και να τι εγινε, μειναμε πισω στην εξελιξη. Τουλαχιστον δεν μας ηρθε η εξελιξη απο πισω. Η λογικη τοποθετηση της εξελιξης ειναι το μπροστα, απο το μελλον ερχονται οι αλλαγες. Το πισωπλατο χτυπημα θεωρειται αναντρο.

Απο την σοβαρη πλευρα του θεματος, αν και δεν εχω δει την σειρα που ανεφερες. καποια πραγματα ειναι universal.
Χωρις να θελω να σε προσβαλω, η τοποθετηση σου και συγνωμη για την λεξη, ειναι πολυ απλοικη.

Τα στρειτ ζευγαρια στην οθονη, διατυμπανιζουν τις προτιμησεις τους και μαλιστα η σχεση τους, ειδικα στις σειρες, ειναι σημαντικο σημειο της πλοκης, αφου δημιουργει πολλα επεισοδια και εντασεις για να μην βαριεται το κοινο.
Ειναι το κεφαλαιο οπου ολοι ενδιαφερονται για το τι κανει ο αλλος στο κρεβατι του.... εκτος απο τους γκει.
Κι εγω θελω να παρακολουθω σειρες/ταινιες, οπου θα μπορω να ταυτισω με τον ηρωα, επειδη ειναι κουνελι.
Δεν γινεται χθες να σου τρεχουν τα σαλια και σημερα να λες, δεν μας ενδιαφερουν τι κανουν στο κρεβατι τους.
Υπαρχει και η επιλογη να παρακολουθησεις κατι αλλο γιατι δεν σημαινει οτι ολες οι σειρες πρεπει να ειναι για τα γουστα μας.

Εαν θελεις να ενδιαφερθει και ο γκει για την σειρα σου, πρεπει να βαλεις και γκει χαρακτηρες αλλα δεν μπορει να βαλεις εναν, δεν γινεται να τον παιζει σε καθε επεισοδιο, πρεπει να αγαπησει και αυτος, να δημιουργησει εντασεις.
Οταν εχεις μαγαζι, δεν κλεινεις την πορτα σε κανεναν.

Ο γκει χαρακτηρας θα δημιουργησει και σκηνες διαφορετικες, θα τυχει σε καταστασεις οπου ξεφευγουν απο τις κλασσικες σκηνες της οθονης.
Δεν αναφερομαι στο κρεβατι αλλα σε διαλογους που μπορει να συμβουν. Ειναι και μια ευκαιρια, για να δει ο κοσμος οτι οι γκει δεν ειναι ψυχανωμαλοι και ειναι και δημοσιοτητα, γιατι ο κοσμος θα ξεμαλλιαζεται στις πλατειες με σταυρους και δακρυγονα.

Ναι, το κινημα τους, σε στιγμες, γινεται εκνευριστικο αλλα δεν υπαρχει λογος να το παμε και στην αλλη ακρη. Σιγα σιγα θα ερθουν και οι απαραιτητες ισορροπιες, γιατι τωρα βγηκαν απο το κελι τους και η υπερβολικη φορα ειναι λογικη.
Εγω μια φορα ειχα τον σκυλο δεμενο ολη μερα και μολις τον ελυσα, περασε τις επομενες μερες τρεχοντας πανω κατω.

Ολοι χωραμε σε αυτον τον κοσμο και ας μην ξεχναμε οτι υπαρχουν κρατη οπου γκει = ισοβια, θανατος και διασυρμος.
Εκει δηλαδη γιατι θελουν να μαθαινουν τι κανει ο αλλος πισω απο τις κλειστες πορτες;
 

Falcongr

Commoner
Approval of the Admiral
Joined
Jan 9, 2022
Messages
45
Παιδια μηπως ειδε κανεις το halo? Λεει τιποτα η μπα?
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
O admiral λεει οτι μαλλον ειναι στρακαστρουκα και οτι θα φανει στην πορεια.
 
Top Bottom