By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ζηλεύετε όλοι το glorious μαλλί.ΥΓ. Ο μπαφάκιας με το μακρύ μαλλί είναι για δημόσιο λιντσάρισμα διαρκείας.
Στα μέρη μου το λέμε φαινόμενο Burnham, από που είσαι?το γεγονός που μου αρέσει να ονομάζω "Φαινόμενο Dark",
FomoΞέρετε ότι ολοκληρώνεται τον Ιούλιο η σεζόν έτσι; Γιατί το βλέπετε τώρα και όχι όλο μαζί;
Από απορία ρωτάω.
Ξέρετε ότι ολοκληρώνεται τον Ιούλιο η σεζόν έτσι; Γιατί το βλέπετε τώρα και όχι όλο μαζί;
Από απορία ρωτάω.
Γιατί μπορούμε.Γιατί το βλέπετε τώρα και όχι όλο μαζί;
No Fomo.Fomo
Έστω ότι τρως ένα κομμάτι τυρόπιτα και το πιάτο σου πέφτει από τα χέρια και σπάει. Τρόμαξες; Νομίζω σε κάλυψα.λόγω στροφής προς horror
Αν και είμαι ήδη στο ένα προειδοποιητικό να μη δω τη νέα σαιζόν (όχι λόγω ποιότητας, λόγω στροφής προς horror).
Έστω ότι τρως ένα κομμάτι τυρόπιτα και το πιάτο σου πέφτει από τα χέρια και σπάει. Τρόμαξες; Νομίζω σε κάλυψα.
1) ΠΕΡΝΑ ΕΞΩΕίμαι άρρωστος και είπα να βάλω το the office γιατί βαριέμαι. Παπαρια φαίνεται, γιατί τόσος ντόρος;
Ήθελα να αυτοκτονήσω με τους μιζερους
Εχω μια εγκρατεια για το Better call Saul. Πολυ καιρο τωρα. Εχω κανει στην ακρη τον ενθουσιασμο του πληθους, απο ποτε βγαζουν γουστα;
Ειμαι σιγουρος οτι η σειρα τα σπαει και διαολε, διαβασα οτι παιζουν και σκηνοθετικες τσαχπινιες που ξεφευγουν απο τις σκηνοθεσιες απο τον σωρο. Το καλυτερο σοκολατακι το τρωμε στο τελος.
Φοβαμαι οτι μετα απο αυτο, δεν θα μεινει τιποτα που να αξιζει.