Thaxll'ssillyia
Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
Αν δε δω τρέιλερ εγώ δε σχηματίζω άποψη.

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!See βλέπει κανείς?
Γιεπ!! Η πρώτη σεζον μου άρεσε πολύ, τη δεύτερη με τον Ντανιελ Μπατιστα ακόμα παλεύω να την τελειώσω αλλά θα το καταφέρω κ αυτό που θα πάει. Άλλωστε το απλ τιβι πλας ειναι στην τιμή της μπύρας με μεζέ και παλεύεται.See βλέπει κανείς?
Παιζει προσφορα 3 μηνες δωρεαν απο viber. Μολις εβαλα, τσεκαρε το.Γιεπ!! Η πρώτη σεζον μου άρεσε πολύ, τη δεύτερη με τον Ντανιελ Μπατιστα ακόμα παλεύω να την τελειώσω αλλά θα το καταφέρω κ αυτό που θα πάει. Άλλωστε το απλ τιβι πλας ειναι στην τιμή της μπύρας με μεζέ και παλεύεται.
Αισθάνομαι ότι κάνει κάποια πράγματα πολύ καλά και κάποια οχι. Το βλέπω γιατί δώσε μου dystopian future και πάρε μου την ψυχή αλλά η πλοκή είναι τρελά απλοϊκή. Δεν θα μιλήσω για τον ρεαλισμό, αν αποδεχόμαστε ταινίες/ σειρές με δρακους, ξωτικά και ρομπότ, τότε ας δεχθούμε και έναν κόσμο που όλοι σχεδόν είναι τυφλοί και κάπως βρίσκουν την λύση.Γιεπ!! Η πρώτη σεζον μου άρεσε πολύ, τη δεύτερη με τον Ντανιελ Μπατιστα ακόμα παλεύω να την τελειώσω αλλά θα το καταφέρω κ αυτό που θα πάει. Άλλωστε το απλ τιβι πλας ειναι στην τιμή της μπύρας με μεζέ και παλεύεται.
Thank you sir!! Μια χαρά η προσφορά.
Ε ναι, αυτά είναι που δεν μπορώ τα χαιπαρίσματα. Είδες τι με κάνεις τώρα, και έλεγα μετά το The Boys (το τελειώνω) και το Andor να ξεκινούσα το Γαμώσπιτο του Δράκοντα. Είναι πολλά τα αγγούρια και δε χωράνε σε μια μασχάλη.Ετοιμάσου @vlad για επικό τέλος στην δεύτερη σαιζόν.
Είναι πολλά τα αγγούρια και δε χωράνε σε μια μασχάλη.
Χμμμ μαλλον για καμια σαλατα τα κοβω. Δεν ειμαστε για πειραματα τωρα στα γεραματα.Αμάν-αμάν!... Και τι θα γίνει με αυτά που περισσεύουν;