What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,199
Μη μου το θυμίζεις αυτό. Είχα για κάποιο λόγο προσδοκίες ότι μπορεί να δω κανένα άγριο σλήπερ γκότι φαντασίας και μάτωσαν τα μάτια μου πολύ νωρίς.
όχι ρε γαμούσε...
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,503
"The Bear" - Σφηνάκι επεισόδια, 30-40 λεπτά το πολύ. Ο ρυθμός στα κόκκινα και πολύ ένταση. Ωραία σειρά χωρίς να έχω καταλάβει το γιατί αλλά έφυγε γρήγορα και αβασάνιστα. Δεν ειναι να τη βλέπεις νηστικός και σίγουρα δεν είναι "για να χαλαρώσεις".

"From" - Ψιλο παπαρίτσα horror με λίγο σπλατεριά, λίγο υπερφυσικό, λίγο μυστήριο. Τελείωσα σε δυο μέρες τη σεζόν με αρκετό κλικ κλικ κλικ στο vlc. Ανεκτό για τη φάση του "βάλε απλά κάτι να παίζει".
 

vlad

Half-Ogre
Approval of the Admiral
Joined
Oct 31, 2013
Messages
594
Ok δεν το ανακάλυψα μόνος μου, το διάβασα αλλού και το ποστάρω εδώ προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στο amazon prime πολωνίας, με έναν μήνα δοκιμαστικό δωρεάν (σε αντίθεση με τη μια εβδομάδα στο ελληνικό) και ποσό ετήσιας συνδρομής 49 ζλότι δλδ περίπου 10,50€. Δε θέλει ούτε vpn ούτε κάτι άλλο. Όχι όλο το περιεχόμενο αλλά αρκετό από αυτό, τόσο σειρές όσο και ταινίες έχουν και ελληνικούς υπότιτλους οπότε το κάνετε μια δοκιμή και αναλόγως πράττετε.
The Boys s04, here i come. (ελπίζω μέσα στο 23).
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,944
Παρακολουθώ διάφορα το τελευταίο διάστημα, αλλά τίποτα με φοβερή προσήλωση και συνέπεια.

- Ash vs Evil Dead: Φτιαγμένο με απόλυτο σεβασμό στο ασέβαστο καφριλίκι των splatter ταινιών του 80'/90' κι έχοντας πλήρη επίγνωση του πόσο γελοίες είναι οι καταστάσεις κι οι χαρακτήρες του. Χαβαλεδιάρικο, σαχλό, καλογυρισμένο, με κουβάδες από αίμα/σπλάχνα/σωματικά υγρά κι έναν Bruce Campbell πραγματικό οδοστρωτήρα να γεμίζει την οθόνη με το αλυσοπρίονο και την υπέροχη βλακόφατσά του. Δεν έχω δει καν τις original ταινίες αλλά και πάλι μια χαρά περνάω. Κάπου στα μισά της δεύτερης σεζόν το story με κούρασε και η δράση έγινε πολύ επαναλαμβανόμενη αλλά στην τρίτη σεζόν ξαναβρίσκει τη φόρμα του. Διαβάζω ότι κόπηκε λίγο απότομα αλλά δε βαριέσαι, καλό ήταν όσο κράτησε. Δύο επεισόδια ακόμα μου έμειναν.

- Peaky Blinders: Το ξεκίνησα πριν καμιά τριετία(!), είδα τον πρώτο κύκλο και το πρώτο επεισόδιο του 2ου και το παράτησα "για αργότερα". Με την αφορμή του Mafia Definitive που παίζω αυτή την περίοδο, βρήκα το κίνητρο που έψαχνα να την πιάσω πάλι από εκεί που την άφησα. Προς το παρόν τσουλάει. Για να δούμε πόσο θα με κρατήσει αυτή τη φορά.

- Legend of Vox Machina S2: Συμπαθητικά τα δύο πρώτα επεισόδια, ελπίζω να ανεβάσει κι άλλο στροφές στη συνέχεια.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,216
Το Engadget έχει ένα review της τρίτης σεζόν του Picard και είναι απολαυστικό γιατί πραγματικά ξεσκίζει την τάση των σύγχρονων γραφιάδων για grimdark "reimaginings" κλασικών media. Ένα δείγμα της καυστικής σάτιρας στο review:

It’s 2034 and Warner Bros. decides it needs to wring more cash out of Friends, the decade defining cultural juggernaut and sitcom behemoth. Imagine what that show would be like; A warm and cozy three-decades-later check-in on characters you know intimately well. After all, you probably spent your formative years watching them mature from young single New Yorkers to a series of families. Maybe it’ll tickle those nostalgia glands, reminding you of when you watched the show with your own family as a kid.
In the sequel, Rachel’s famous for her wellness TikTok that often makes allusions to “reclaiming” the US as a white ethnostate. Joey lost an arm while filming a movie and is now in prison after a failed heist to pay off his life-ruining medical debt. Monica’s got a crippling adderall addiction and slips away most nights to murder the neighborhood cats and dogs. Everything’s shot in ultra gloomy vision, and there’s no laugh track, jokes or a studio audience, just unrelenting misery.

Διαβάστε το, αξίζει.

 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,944
Βλέπω αυτές τις μέρες το Cunk on Earth, ένα κάργα Βρετανικό mockumentary στο Netflix, συμπαραγωγή με το BBC.
To concept είναι απλό: η Philomena Cunk (την υποδύεται η τρομερή Diane Morgan που έπαιζε και στο After Life του Gervais, μεταξύ άλλων) παρουσιάζει ένα ντοκυμαντέρ για την ιστορία της ανθρωπότητας... αλλά μην περιμένετε να μάθετε και πολλά. Διαστρεβλώνει τα γεγονότα, βάζει δικά της σχόλια, και κάνει εξωφρενικές ερωτήσεις στους ειδικούς, που την κοιτάνε με τρόμο και απορία. Absurd χιούμορ και βρετανικό φλέγμα που παρασέρνει τα πάντα στο διάβα του, με μια Morgan απόλυτα πειστική και τους ειδικούς να κάνουν ό,τι μπορούν για να παραμείνουν σοβαροί μπροστά στις ανοησίες που ακούνε. Βλέπω στο imdb ότι έχουν προηγηθεί κι άλλες αντίστοιχες εκπομπές με την κουφιοκέφαλη Philomena, εννοείται μπήκαν ήδη στη λίστα για αργότερα.
Το συγκεκριμένο είναι μόνο πέντε επεισόδια, το ένα καλύτερο απ'το άλλο. Δείτε το αν θέλετε να βρίσκεστε στη σωστή μεριά της ιστορίας. No, wait...
8.5/10
 
Last edited:

vlad

Half-Ogre
Approval of the Admiral
Joined
Oct 31, 2013
Messages
594
Ξεκίνησα στο Amazon Prime το Vox Machina. Είδα τα 4 πρώτα επεισόδια και είναι εξαιρετικό, σπλάτερ, κάφρικο και χιουμοριστικό. Από το Castlevania είχα να απολαύσω τέτοια σειρά.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,944
Όντως, απολαυστικό το Vox Machina, χθες τελείωσα και τον δεύτερο κύκλο που ανεβάζει το διακύβευμα και -όπως είχε πει και η Kara- εμβαθύνει σε όλους τους χαρακτήρες με πολύ ωραίο τρόπο. Νομίζω ανανεώθηκε και για τρίτη σεζόν, που αναμένεται εξίσου επική.
 

munkinnousu

Blackguard
Approval of the Admiral
Joined
Dec 6, 2014
Messages
1,492
Βλέπω Poker Face με Natasha Lyonne, έχουν βγει μέχρι στιγμής 6 επεισόδια, θα ολοκληρωθεί στα 10. Η Charlie είναι μιά ότινάναι τύπισσα με ένα χάρισμα. Ξέρει πότε κάποιος της λέει ψέματα. Έχουμε το whodunnit της εβδομάδας, τα επεισόδια είναι καλογραμμένα, η σκηνοθεσία του Rian Johnson (έχει βγάλει την υπερταινιάρα Brothers Bloom αλλά θα τον ξέρετε από τα Knives out και το Star Wars 8). Κάθε εβδομάδα αλλάζουν οι συμπρωταγωνιστες και τα σκηνικά καθώς η Charlie διασχίζει την Αμερική. Δεν θα σας πάρει το μυαλό αλλά είναι πολύ ευχάριστο και η Natasha φαίνεται ότι καταδιασκεδάζει με τον ρόλο της.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,493
μετα απο συντομη μαχη μεσα μου, κερδισε αυτο το θρεντ αν και μιλαμε για ταινια. δινει ομως closure στο πολυαγαπημενο the last kingdom (που εισαι ρε @Chronomancy ?). για καποιον λογο που δεν καταλαβαινω, προτιμησαν μια ταινια που θα ολοκληρωσει το Επος, ενω θα μπορουσαν να του δωκουν ακομα εναν κυκλο, υπηρχαν αρκετες ακριες χαλαρες να δεθούν.

τελος παντων, δεν μας πολυκοφτει. 14 Απριλιου στο νέτφλι Seven Kings Must Die


The-Last-Kindom-Seven-Kings-Must-Die-2-e1676047944710.jpg
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,220
Την ημέρα των γενεθλίων μου ε; Ωραίο δωράκι. Είχα βαλθεί να τελειώσω τα βιβλία μέχρι τότε αλλά δεν με βλέπω να προφταίνω.
Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ είχα σπαστεί λίγο που δεν τελείωσαν με μια ντουζίνα ακόμη i am uhtred son of uhtred... Destiny is all, αλλά τι να κάνς; Θα βολευτουμε έτσι
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,887
Και να μην είσαι σειράκιας, όταν πηγαίνεις από breaking bad ( late to the party) σε vox machina και πάλι πίσω μια ευλογία, μια ευτυχία και μια αγαλλίαση τη νιώθεις.
Παρεμπιπτόντως ξέρουμε πότε θα βγει ο τρίτος, τέταρτος , πέμπτος και εικοστός κύκλος του vox machina; :broeagle:
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,024
Παρεμπιπτόντως ξέρουμε πότε θα βγει ο τρίτος, τέταρτος , πέμπτος και εικοστός κύκλος του vox machina;

Το αρχικό σχέδιο του KS ήταν για 8 επεισόδια, έτσι; Και ευχαριστώ να λες για αυτά που βλέπουμε.
Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί ΚΑΙ 3η, χωρίς να έχουν πει αριθμό επεισοδίων. Αυτά.

Αν αισθάνεσαι ότι δεν γεμίζεις, υπάρχει πάντα η επιλογή του να δεις όλη την πρώτη campaign του Critical Role. Δεν είναι τίποτα, 115 επεισόδια, περίπου 447 ωρίτσες. Ξεκλειδώνεις και achievement.
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,503
Αν αισθάνεσαι ότι δεν γεμίζεις, υπάρχει πάντα η επιλογή του να δεις όλη την πρώτη campaign του Critical Role. Δεν είναι τίποτα, 115 επεισόδια, περίπου 447 ωρίτσες. Ξεκλειδώνεις και achievement.
Το προσπαθησα βλεποντας διασπαρτα επεισοδια αλλα ειναι για σκληρα ναρκωτικα. Ενας DM να αφηγειται και να ριχνει ζαρια για ολους και οι παικτες σε ρολο κυριως σχολιαστη.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Το πιο εύκολο είναι να πεις στον @Bathory ποιος χαρ/ρας σου αρέσει κι εκείνος να σου κάνει ξεδιάντροπο spoiler συμπληρωνοντας "αποκλείεται να το δείξουν αυτό"
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,024
Το προσπαθησα βλεποντας διασπαρτα επεισοδια αλλα ειναι για σκληρα ναρκωτικα. Ενας DM να αφηγειται και να ριχνει ζαρια για ολους και οι παικτες σε ρολο κυριως σχολιαστη.
Μαλλον κατι λαθος ειδες, σιγουρα δεν βοηθαει το διασπαρτα που λες.
Καλα η πρώτη καμπειν στην αρχη ειδικα ειναι rough start, γιατι το κανανε κυριως πειραματικα να δουμε πως θα παει.
Στη συνεχεια γινεται πολυ καλυτερο με καλυτερα production values κλπ.
 
Top Bottom