captain kal
Death Knight
Universe με τον Brian Cox!! Αν είναι να δείτε ένα documentary φέτος, δείτε αυτό!!! Αν δείτε και δεύτερο, προτείνω το Patagonia, με τον Μάντυ!!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Συμπαθα με πατριωτη, αλλα εγω ημουν σε φαση ιστορικα γεγονοτα της ακρας αριστερας και μετα κατεληξα στο Monsieur Spade.εμ βεβαια σας εφαγε η βαρια κουλτουρα. ο ενας γκοντζιλες, ο αλλος ινδοπακιστανικο τρουντητέκτιβ
κανείς?
μα κανείς??
ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ??????????
εμ βεβαια σας εφαγε η βαρια κουλτουρα. ο ενας γκοντζιλες, ο αλλος ινδοπακιστανικο τρουντητέκτιβ, για τον μαλαχτη κανείς δεν ενδιαφερεται. πρεπει να γυριζω ολη μερα στα γιουτιου να τα βρισκω μονος μου..
αχαιρευτοι. κηφηνες.
tl/dr : γκαι ριτσι στο νέτφλι. The Gentlemen.
θα καραγουσταρωμε.
Τώρα που είπες τρου τετέκτιβ, πρέπει να κατεβάσω την 3η σεζόν επιτέλους.
Γιατί όχι;Γιατί;
Γιατί όχι;
με ενημέρωσαν από το κοντρόλ ότι η 3η είναι υποτιμημένη λόγω της τεράστιας γαματοσύνης της πρώτης. Σε αντίθεση με την 2η που ήταν απλά μεχ.Γιατί μετά την 1η σεζόν, όλες οι άλλες είναι απλές οδοντόκρεμες.
με ενημέρωσαν από το κοντρόλ ότι η 3η είναι υποτιμημένη λόγω της τεράστιας γαματοσύνης της πρώτης. Σε αντίθεση με την 2η που ήταν απλά μεχ.
Συμπαθα με πατριωτη, αλλα εγω ημουν σε φαση ιστορικα γεγονοτα της ακρας αριστερας και μετα κατεληξα στο Monsieur Spade.
Ο Clive Owen στον ρολο του ντεντεκτιβ Sam Spade. Ο χαρακτηρας απο την ταινια, το γερακι της Μαλτας... χανω τον χρονο μου, που να ξερουν τα μυξιαρικα του φορουμ απο τετοιους χαρακτηρες. pew pew και φωσφοριζε πορδες.