Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν θυμαμαι εαν το ειχε προτεινει καποιος. The General's Men/il nostro generale. Μινι σειρα του RAI (8 επεισοδια) για το κυνηγι των ερυθρων ταξιαρχιων στην Ιταλια, απο την πλευρα της αστυνομιας. Αφιερωνει και λιγο χρονο για να αποτυπωσει την σκατενια ζωη στην Ιταλια την εποχη εκεινη. Πολλες οι ομοιοτητες με την Ελλαδα.
Απο φραση αστυνομικου. Ειμαι απο το χωριο "ταδε" οπου οι επιλογες σου ειναι να γινεις αστυνομικος, παπας ή αγροτης.
Αν το παρει το ματι σας καπου, δωστε του μια ευκαιρια.

κανείς?

μα κανείς??

ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ??????????
εμ βεβαια σας εφαγε η βαρια κουλτουρα. ο ενας γκοντζιλες, ο αλλος ινδοπακιστανικο τρουντητέκτιβ, για τον μαλαχτη κανείς δεν ενδιαφερεται. πρεπει να γυριζω ολη μερα στα γιουτιου να τα βρισκω μονος μου..
αχαιρευτοι. κηφηνες.

tl/dr : γκαι ριτσι στο νέτφλι. The Gentlemen.
θα καραγουσταρωμε.

εμ βεβαια σας εφαγε η βαρια κουλτουρα. ο ενας γκοντζιλες, ο αλλος ινδοπακιστανικο τρουντητέκτιβ
Συμπαθα με πατριωτη, αλλα εγω ημουν σε φαση ιστορικα γεγονοτα της ακρας αριστερας και μετα κατεληξα στο Monsieur Spade.
Ο Clive Owen στον ρολο του ντεντεκτιβ Sam Spade. Ο χαρακτηρας απο την ταινια, το γερακι της Μαλτας... χανω τον χρονο μου, που να ξερουν τα μυξιαρικα του φορουμ απο τετοιους χαρακτηρες. pew pew και φωσφοριζε πορδες.

κανείς?

μα κανείς??

ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ??????????
εμ βεβαια σας εφαγε η βαρια κουλτουρα. ο ενας γκοντζιλες, ο αλλος ινδοπακιστανικο τρουντητέκτιβ, για τον μαλαχτη κανείς δεν ενδιαφερεται. πρεπει να γυριζω ολη μερα στα γιουτιου να τα βρισκω μονος μου..
αχαιρευτοι. κηφηνες.

tl/dr : γκαι ριτσι στο νέτφλι. The Gentlemen.
θα καραγουσταρωμε.

Έχει σχέση με την ομώνυμη ταινία του; Ωραία ήταν αυτή.

Τώρα που είπες τρου τετέκτιβ, πρέπει να κατεβάσω την 3η σεζόν επιτέλους. Όλο το ξεχνάω, με έφαγαν τα νετφλίξια και το έτοιμο στο πιάτο.

Γιατί μετά την 1η σεζόν, όλες οι άλλες είναι απλές οδοντόκρεμες.
με ενημέρωσαν από το κοντρόλ ότι η 3η είναι υποτιμημένη λόγω της τεράστιας γαματοσύνης της πρώτης. Σε αντίθεση με την 2η που ήταν απλά μεχ.

με ενημέρωσαν από το κοντρόλ ότι η 3η είναι υποτιμημένη λόγω της τεράστιας γαματοσύνης της πρώτης. Σε αντίθεση με την 2η που ήταν απλά μεχ.

Το "κοντρόλ" έχει ένα δίκιο, καθώς σε σύγκριση με τη 2η σεζόν που ήταν φλόμπα (πώς μου 'ρθε τώρα αυτή η λέξη...:Ρ), η 3η είναι όντως υποτιμημένη, αλλά τρου τετέκτιβ δεν είναι...

αν σκεφτώ ότι αυτό που πραγματικά με ενοχλούσε ήταν πόσο τέλειες καλοβαμένες και καθαρές γκόμενες ήταν όλοι οι άλλοι, μάλλον ισχύει.
telosgiaemastowitchor.jpg

Φυσικά στην επόμενη σεζόν θα είναι ένας πεντακάθαρος μεταξωτός γκόμενος με μαρμάρινα κωλομέρια που να κάνει τουέρκινγ.

Συμπαθα με πατριωτη, αλλα εγω ημουν σε φαση ιστορικα γεγονοτα της ακρας αριστερας και μετα κατεληξα στο Monsieur Spade.
Ο Clive Owen στον ρολο του ντεντεκτιβ Sam Spade. Ο χαρακτηρας απο την ταινια, το γερακι της Μαλτας... χανω τον χρονο μου, που να ξερουν τα μυξιαρικα του φορουμ απο τετοιους χαρακτηρες. pew pew και φωσφοριζε πορδες.

giphy.gif

Όπως ήδη έγραψε ο σύντροφος @Eaglos ,το A Murder at the End of the World (TV Mini Series 2023) ⭐ 7.1 | Drama, Mystery, Thriller είναι ένα πολύ ενδιαφέρον χουντανιτ. Είμαι στο 4ο επεισόδιο (από τα 7).

Μία ερασιτέχνης Αγγελική Νικολούλη καλείται από τον εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο Jeff Bezos Clive Owen σε ένα retreat στην μέση του πουθενά για μια εβδομάδα μαζί με μερικούς ακόμα ιδιαίτερους ανθρώπους. Και ξαφνικά αρχίζουν να ψοφάνε από ξαφνικίτιδα ο ένας μετά τον άλλον.

Ο Elon Musk Clive Owen εχει ένα χοντρό κόλλημα με την επικείμενη κλιματική καταστροφή, όλοι είναι λίγο χάκερς ενώ η AI κάνει παντού αισθητή την παρουσία της.

Είναι από τις σειρές που θες να τις τελειώσεις μονομιάς, δυστυχώς δεν έχω χρόνο και πάω σιγά σιγά.

δεν ειναι γι αυτο εδω το θρεντ ακριβως το θεμα που θα θιξω, αλλά δεν βρηκα πιο κοντινο.

στα οπλα αδερφια!!!! η ερτ ετοιμαζεται να κανει το ερτφλιξ, το υπεροχο, ζεστο καταφυγιο κουλτουρέ τυπων οπως ο χρονό κι ο κουνέλο, και ολονων μας εδω που τα λεμε, ντραμρολλλ: ΝΑΙΙΙΙΙΙ, καλα καταλαβες, συνδρομητικη πλατφορμα. :eek::mad:

αφηνω λιγο χωρο και χρονο για τα γαμωσταυριδια και τα μπινελικια σας και συνεχιζω. καταλαβανε οτι εχει περαση στον κοσμο που την ψαχνει λιγο πιο βαθια απο τα νετφλι και τα ντιζνευ και σου λεει να βγαλουμε κι εμεις κατι. κι επειδη ειναι τρομπες και για εναν αλλο λογο που θα σου πω μετα, δεν αρκουνται στο να αυξησουν απλα το ανταποδοτικο τελος που πληρωνουμε με το ρευμα για την ερτ 2-3 ευρω πανω ξερω γω, που ισως και να το δεχομουν, αλλά θενε να το κανουν καθαρα συνδρομητικη υπηρεσια. να τους πλερωνεις σαν κοσμοτε, νετφλι κλπ οξω απ τον λογαρισμο της δεη.

και στο βαθος, ο πραγματικος λογος. ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. θυμαστε τι χριστοπαναγιδια ριχναμε οταν επαιρνε μεγαλο αθλητικο γεγονος ιδιωτικο καναλι η συνδρομητικο? και αντιστοιχα πανηγυριζαμε ουρανομήκως οταν τα παιρνε η ερτ? πανε αυτα. οπως και αλλου, σιγα σιγα οτι ειχε μεινει τσαμπα πεθαινει. θα δειχνει ξερωγω 2-3 "μεγαλα" ματς η ερτ η ανοιχτη, κι οποιος πετσακιας νο-λάιφερ θελει να δει και τα υπολοιπα, έρτφλι. οτι ειχε κανει κι ο αντενα με το αντ1+, που ευτυχως κατερρευσε σαν χαρτινος πυργος λογω ελλειψης υποδομων και τεχνογνωσιας. ξεκινανε απ οτι λεει το πλανο, με το euro 2024 και την επομενη ολυμπιαδα.

tl/dr: ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΡΤ.

το λινκ με τα ασχημα μαντατα:

Εγω ενα σιγουρακι το ειχα για την ΕΡΤ. Στο αλλο θεμα, συνδρομη για να βλεπει ο κοσμος μπαλα. Οι κινησεις μου ειναι πολυ συγκεκριμενες και λειτουργουν αυτοματα, χωρις εντολη απο το κεντρο ελεγχου.
Shift + x2 το πληκτρο 2, @@ μου.
Ξεκολληστε τα μυαλα σας απο την μπαλα ρε. Φτασαμε στο 2024 και εχετε ακομα στην μοδα τυπους που κυνηγανε δερματινες μπαλες. Κανετε μαγκες τυπους που κινουνται στις σκιες και καθε εβδομαδα το ιδιο μοιρολοι. το παιχνιδι το πουλησαν, ο διαιτητης τα πηρε. Αφου ειναι στημενα τα παιχνιδια, τι σκτ καθεστε και βλεπετε;
Σοβαρα τωρα, τι σκτ σας αρεσει στα στημενα παιχνιδια;

Μου γυριζουν τα μυαλα λεμε με το σκατοπαιχνιδο της πλακας και της διαφθορας. Τοσο δουλεμα που τρωτε, δεν το ριχνουν ουτε οι παπατζηδες στους ασχετους που σταθηκαν να δουν το "παιχνιδι".
Ολα αυτα τα εκατομμυρια που σκανε για γηπεδα, ρεκλαμες και παιχτες, για να λενε οι αμοιροι οπαδοι, πηραμε καινουργιο παλτο. Ειναι τοσο προκλητικο για μια κοινωνια που παραπαιει οικονομικα που προσωπικα, το θεωρω εγκλημα.
Ναι φιλτατε @Χειρομαλάχτης στα @@ μου χορευουν μπαλαρινες με φτερα.

αντεναπουμε με το καργιολικι της μπαλας. Ανεβασα πιεση λεμε.

συγνωμη ρε λελο, ειχαν ετσι κι αλλιως σκοπο να κανουν το ερτφλι συνδρομητικο. και βαλανε μεσα το τυρακι των αθλητικων. η μπαλα τι σου φταιει? μαλλον εχεις θεμα με τα ΣΠΟΡ γενικοτερα, φιλτατε. γιατι κεντραρεις στην μπαλα, και δεν λες κατι για την ολυμπιαδα π.χ. ?
εκτος αν εχεις την ιδια αποψη και για τον στιβο και τ αλλα ολυμπιακα αθληματα. η μπαλα ειναι ενα μικρο κομματι αυτου που θα συμβει.

παμε τωρα στο διασκεδαστικο και υπεροχο ραντ σου για το φουτμπώλ.
και επειδη το χεις ξαναπει πολλες φορες για το τοπι και γιατι το βλεπουμε φανατικως, κατσε να σου πω 2 πραματακια. λοιπον, προσεξε το, γιατι θυμιζεις ΑΚΡΙΒΩΣ, τους υποψηφιους ΠΕ, οταν ανοιγουμε θεμα για το πισι γκεημινγκ. ναι, ναι, σορυ, ξευρω οτι πληγωνεσαι, αλλά τι να καμω που ισχυει?? ακριβως τα ιδια επιχειρηματα.

- τι του βρισκεις?
- δειχνει ανωριμοτητα και χαμηλο iq (δεν το πες ακριβως, αλλά το υπονοησες, οκ, πωσιμπλ και να ισχυει)
- εχετε (στην ηλικια σας) στη μοδα τυπους που κυνηγανε δερματινες μπαλες = κυνηγας (στην ηλικια σου) με μια σπάθα κατι μπαρμπαδελια που κρωζουν.

κουνελο, εχεις υποτιμησει κατι, ισως δεν το μετρησες γιατι δεν το εζησες. για μενα θα μιλησω, μονο εμενα εκπροσωπω, αλλά ξευρω οτι υπαρχουν μυρια με παρομοια αποψη.
απλα, ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ το τοπι. οπως και το κεημινγκ, δηλαδη. δεν το βλεπω μονο απο μακρια και προσκυναω σωβρακα φανελες, και ιδρωμενα σπασουαρ (ουπς, γραψε λαθος, παρασυρθηκα απ τα συμφραζομενα).
δεν βλεπω απλως. Επαιζα. οπως και μπασκετακι. ο καθενας εκδηλωνεται αλλιως, εχει αλλα χομπις. εγω καθε μερα εκει. συμμετειχα, πωρωνομουνα, ΓΟΥΣΤΑΡΑ. και ημουνα καλός. οπότε τι μου λες τωρα οτι τρωω δουλεμα και ειναι στημενα τα ματς? οπως ειπες πολυ σωστα, στα κρεματζολια μου μπαλαρινες για ολ αυτα. εμενα μ αρεσει το ΑΘΛΗΜΑ, μπρο. ουτε οι σταρς του, ουτε οι προεδροι, ουτε οι διαιτητες. και θα το βλεπω μεχρι την λαστ μπρεθ.

γινε ινκλουσιβ ρε μπρο. ανοιξε οριζοντα. εμενα π.χ. μπορει να μου φαινεται παιδικοτατο ν ασχολειται καπχοιος με αμαξια, με μηχανες, με το ταβλι, το κεντημα κλπ. δεν τα απαξιωνω ομως γιατι ευτυχως ειμαστε ολοι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ και ΥΠΕΡΟΧΟΙ.
μην κρατας μπηφ λοιπον με το αθλημα, γιατι δεν βγανει πουθενα.
με δηλωμενη και φανερη αγαπη στα λεω ολ αυτα, μάιντ γιου.

tl/dr: θα μαμησει πωπουλινια η παναθα με μακσιμοβιτς και μπακασετα μεσα.

Last edited:
Back