Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
σκατά ήταν και η κρυοκώλα δεν βοήθησε, μόνος λόγος που το έβλεπα ήταν ότι είχα δει την πρώτη σεζόν RoP οπότε ο πήχης είχε κατέβει πάρα πολύ.

σκατά ήταν και η κρυοκώλα δεν βοήθησε, μόνος λόγος που το έβλεπα ήταν ότι είχα δει την πρώτη σεζόν RoP οπότε ο πήχης είχε κατέβει πάρα πολύ.
Πρώτη φορά που δεν την λες όρθιο τηλεγραφόξυλο.

Άρχισε κάτι να σκιρτάει στην παγωμένη σου καρδιά;:p

Συγκεκριμένα το Wheel of Time για κάποιον που δεν έχει διαβάσει τα βιβλία και δεν ψάχνει να προβληματιστεί αλλά θελει να κάτσει το βράδυ στον καναπέ να απολαύσει λιγο fantasy με αρκουντως ικανοποιητικά production values ήταν 10/10.

Πάντως πλέον το πήρα απόφαση και δεν ξαναπιάνω σειρά αν δεν είναι ολοκληρωμένη. Εξ ου και βλέπω Dragonball :p

Άρχισε πολύ δυνατά η νέα σειρά του Γκίλιγκαν Είναι το Invasion of τηε Body Snatcher με χαρακτήρες του Αμπερκουμπι πως το λένε τελοσπαντων δε ξέρω όμως πως θα καταφέρει να το κρατήσει για 4-5 σεζόν που θέλει

Άρχισε πολύ δυνατά η νέα σειρά του Γκίλιγκαν Είναι το Invasion of τηε Body Snatcher με χαρακτήρες του Αμπερκουμπι πως το λένε τελοσπαντων δε ξέρω όμως πως θα καταφέρει να το κρατήσει για 4-5 σεζόν που θέλει
Ειδα και εγώ τα δύο επεισόδια που βγήκαν. Θα ξενίσει πολλούς γιατί είναι αρκετά "ιδιαίτερη" όπως πχ ήταν οι σειρές του Damon Lindelof (Leftovers, Mrs Davies). Εγω τις λάτρεψα αλλά η πλειοψηφία θα τις προσπεράσει γιατί θα τις θεωρήσει αλλοπρόσαλλες.

Ο, τι και να γίνει, ο τύπος δεν επαναπαύτηκε στις δόξες του και αποφάσισε να ρισκάρει με κάτι τολμηρό και αυτό από μόνο του με κάνει να του βγάζω το καπέλο.

Βλέπω σιγά σιγά και το Heweliusz (TV Mini Series 2025) ⭐ 7.8 | Drama, History στο νέτφλιξ, αληθινή ιστορία με ένα σαπιοκάραβο που βυθίστηκε στην Βαλτικη και όλα τα επακόλουθα. Μεγάλη μαυρίλα αλλά σπουδαία παραγωγή.

Είμαι ένα κλικ πριν αρχίσω το X-Files

Αν και λειτ του δε παρτυ, ειδα τις 3 σεζον του Σκουιντ Γκειμ. Η πρωτη εφυγε νερακι, σκετη απολαυση. Η δευτερη και τριτη ηταν κλασικες περιπτωσεις που γυριζονται επειδη η πρωτη εκανε παταγο, οποτε μανι τοκς. Βλεπονταν ευχαριστα αλλα χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο. Τωρα ισως βαλω να δω τη δευτερη σεζον απο τους μουσατους που γλωσσοφιλιουνται καθως χρειαζομαι τη δοση μου απο πεντρο πασκαλ.

Η πρωτη εφυγε νερακι, σκετη απολαυση. Η δευτερη και τριτη ηταν κλασικες περιπτωσεις που γυριζονται επειδη η πρωτη εκανε παταγο, οποτε μανι τοκς.
Ο ίδιος ο δημιουργός του Squid Game είχε δηλώσει οτι μια σεζόν είχε στο μυαλό του κι ουδέποτε σκεφτόταν για 2η. Το Netflix επέμενε και πήγε και του είπε πάρε αυτή την βαλίτσα τα λεφτά για να κάνεις κι άλλη σεζόν. Κι είπε να η ευκαιρία να φτιάξει την ζωή του.

‘Squid Game’ Creator Didn’t Want to Make Season 2, But ‘Money’ Finally Convinced Him

Μόνο την 1η έχω δει αλλά μ' αυτά που διαβάζω μάλλον δεν έπρεπε να βγει άλλη σεζόν.

The Studio. Καιρό είχα να γελάσω τόσο σε σειρά.
Το δεύτερο επεισόδιο ειδικά είναι έπος.

Για όσους τους άρεσε το The Legend Of Vox Machina, εχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται το The Mighty Nein.

Έχουν βγει μέχρι στιγμής 3 επεισόδια και κάθε Τετάρτη θα βγαίνει καινούργιο μέχρι τα Χριστούγεννα νομίζω.

Δείχνει αρκετά καλό, από πίσω είναι οι γνωστές φωνές, όχι τόσο κωμικό όσο το Vox Machina αλλά εξίσου ενδιαφέρον.

Στο amazon prime ή στον θείο

Εχει κατι διαφορετικο ή ειναι απλα Vox Machina με αλλα skin;

Εχει κατι διαφορετικο ή ειναι απλα Vox Machina με αλλα skin;

Eίναι το δεύτερο campaign τους, στον ίδιο κόσμο, άλλοι χαρακτήρες, και με time jump. Αν σε κάποιον άρεσε το Vox Machina, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην τσεκάρει το Mighty Nein.

όχι τόσο κωμικό όσο το Vox Machina
Αυτό μάλλον ως θετικό μου βγάζει. Δε λέω είχε τις στιγμές του, αλλά υπήρχαν και ψιλοκριντζ σημεία. Αν είναι πιο darkίλα το νάιν κλάιν πως το λέτε, ΕΜΠ1.

Επίσης, δε μπορώ να αντισταθώ...

Έχει σχέση με Mighty No. 9; Θα κλάψουμε έστω σαν ανιμε φανς στη βραδιά του χορού αποφοίτησης;

Νέα σεζόν Stranger Things, ή για την ακρίβεια τα πρώτα 4 επεισόδια που βγήκαν πριν συνεχιστεί η σεζόν τα Χριστούγεννα, αναμενόμενα cliffhanger και με το πουλί στο χέρι.

Γιατί δεν περιμένετε να τελειώσει ρε μαλάκες; Είναι και τελευταία σεζόν, φφς

Έπρεπε να κάνω ένα διάλειμμα από το high-quality free-to-play κινέζικο Action-RPG που παίζω τελευταία, και χρειαζόμουν κάτι να βλέπω ενώ τρώω. My hands were tied.

Back