captain kal
Death Knight
Ειδικά ο νίτρος αγαπάει ρόζαμουντ.
Βασικά εμένα μου άρεσαν εκείνες οι τύπισσες από την έρημο, που έκλεισαν την Πύλη!!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ειδικά ο νίτρος αγαπάει ρόζαμουντ.
Πρώτη φορά που δεν την λες όρθιο τηλεγραφόξυλο.σκατά ήταν και η κρυοκώλα δεν βοήθησε, μόνος λόγος που το έβλεπα ήταν ότι είχα δει την πρώτη σεζόν RoP οπότε ο πήχης είχε κατέβει πάρα πολύ.
Ειδα και εγώ τα δύο επεισόδια που βγήκαν. Θα ξενίσει πολλούς γιατί είναι αρκετά "ιδιαίτερη" όπως πχ ήταν οι σειρές του Damon Lindelof (Leftovers, Mrs Davies). Εγω τις λάτρεψα αλλά η πλειοψηφία θα τις προσπεράσει γιατί θα τις θεωρήσει αλλοπρόσαλλες.Άρχισε πολύ δυνατά η νέα σειρά του Γκίλιγκαν Είναι το Invasion of τηε Body Snatcher με χαρακτήρες του Αμπερκουμπι πως το λένε τελοσπαντων δε ξέρω όμως πως θα καταφέρει να το κρατήσει για 4-5 σεζόν που θέλει
Ο ίδιος ο δημιουργός του Squid Game είχε δηλώσει οτι μια σεζόν είχε στο μυαλό του κι ουδέποτε σκεφτόταν για 2η. Το Netflix επέμενε και πήγε και του είπε πάρε αυτή την βαλίτσα τα λεφτά για να κάνεις κι άλλη σεζόν. Κι είπε να η ευκαιρία να φτιάξει την ζωή του.Η πρωτη εφυγε νερακι, σκετη απολαυση. Η δευτερη και τριτη ηταν κλασικες περιπτωσεις που γυριζονται επειδη η πρωτη εκανε παταγο, οποτε μανι τοκς.
Εχει κατι διαφορετικο ή ειναι απλα Vox Machina με αλλα skin;
Αυτό μάλλον ως θετικό μου βγάζει. Δε λέω είχε τις στιγμές του, αλλά υπήρχαν και ψιλοκριντζ σημεία. Αν είναι πιο darkίλα το νάιν κλάιν πως το λέτε, ΕΜΠ1.όχι τόσο κωμικό όσο το Vox Machina