What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Το Κοπή Το Πίτα 2018

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,467
εγω ξερω τι εννοει ο φιλτατος μπορατσιος αλλα εχω <strike>μιλησει</strike> διαφωνισει και με τον φιλτατο γοδεφρειγο. μια χαρα δεν τα βρισκουμε.<br>
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
Περάσαμε καλά, φάγαμε καλά. Γνώρισα και καινούριες φάτσες από κοντά. Είδα και επιτέλους το μαγαζί του Μάνου (όσοι δεν έχετε πάει ακόμη χάνετε).<br><br>Γενικά ήταν μια έξοχη βραδιά.<br><br>Μα κανείς σ&#039; αυτό το φόρουμ να μην ξέρει να παίζει ποδοσφαιράκι?
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,651
Κέρδιζε ο Maverick Strange στο Fusbol, όπως δέρνει ο Shredder στο Tekken.
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
<blockquote><br>Κέρδιζε ο Maverick Strange στο Fusbol, όπως δέρνει ο Shredder στο Tekken.<br></blockquote><br>Το γκολ απο το τερμα σ&#039; αρεσε.
 

missmisfit

Gelatinous Cube
Approval of the Admiral
Joined
Dec 30, 2013
Messages
72
<blockquote><br><blockquote><br>Κέρδιζε ο Maverick Strange στο Fusbol, όπως δέρνει ο Shredder στο Tekken.<br></blockquote><br>Το γκολ απο το τερμα σ&#039; αρεσε.<br></blockquote><br><br>Το φυσάει και δεν κρυώνει.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,651
Δεν ήμου εγώ τέρμα, αλλά ο φίλος μου ο ψηλός κι αδύνατος που έφταιγε. <br><br>Edit: Επίσης νέτρησα 4-0 παιχνίδια, χαόα.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br>μετά από κάτι ώρες τα κατάφερα ήρθα πίσω Σέρρες. σάπισα όσο μπορούσα στον ύπνο (πιστεύω μπορώ και περισσότερες ώρες) <br><br>cmpunk όταν ειδα την αδερφή σου να κατεβάζει το σφηνάκι με την μια ήμουν φάση δεν μπορεί μας δουλεύει ο μικρός μεγαλύτερη είναι και το κρύβει xD<br><br>η νύχτα ήταν πολύ ωραία χάρηκα που κατάφερα και είδα γνώριμες φάτσες αλλά και νέους (νταξ μεγάλη χαρά που είδα παυλο-σπυρο μιας και λέγαν οτι δεν θα έρθουν. ένα από τα highlight ο μπορατσος που όταν τον είδα νόμιζα οτι ήρθε κατευθείαν με την carpathian airlines) . <br>πιάσαμε και ενδιαφερουσες κουβέντες (χρονομαντη άμα κάνεις φίλτρο σαν το πανοραμιξ όλοι θα καταλήξουν μαστουρωμενοι να βλέπουμε οράματά σκέψου το). <br><br>σε όσους δεν κατάφερα να μιλήσω συγνώμη αλλά με ειχε πιάσει και η κούραση σε κάποια φάση μιας και το ταξίδι μου ήταν αρκετών ωρών και χωρίς ύπνο.<br></blockquote><br>Ναι ναι , ακόμη ντρέπομαι όταν το θυμάμαι !! Ένα από τα ευχάριστα κουλά της βραδιάς .<br>Το άλλο κουλό ήταν με την ανακοίνωση ενός παιχνιδιού που κερδίσαμε . <br><br>Έρχεται ο Μποράτσος κάποια στιγμή μας αναγγέλλει ότι έχουμε κερδίσει κλειδί για βιντεοπαιχνίδι , αλλά θα έπρεπε να διαλέξουμε ανάμεσα σε 3 . Τα παιχνίδια αυτά ήταν Sleeping Dogs , Τomb Raider 2013, Sexy Brutal (?!) . Δεν ήξερα ποιο να διαλέξω και λέω στην αδερφή μου να πει εκείνη , μιας και αυτή λόγω του ότι είναι μικρότερη και έχει περισσότερο χρόνο από εμένα , θα μπορέσει να το ευχαριστηθεί. <br>Και εκείνη διαλέγει το 2ο , το οποίο είχε κληρωθεί ως retail μορφή και το κέρδισε ο Chronomancy. Tα κριτήρια επιλογής ήταν :<br><br>1)δεν κατάλαβα τι εστί το τελευταίο βιντεοπαιχνίδι (αλλά από τον τίτλο του κάπου οδηγείσαι...)<br>2)το 1ο είναι game περί φροντίδας (κοιμισμένων) σκυλιών , σαν εκείνα τα Nintendo DSi games<br>3)το Τomb Raider ακούγεται καλύτερο και δεν έχει υπονοούμενα και υπαινιγμούς, δεν ξέρεις ποτέ...<br><br>Τα κριτήρια αυτά επιλογής μου τα ξεφούρνισε χθες που την έπιασα για λίγο (είχε να πάει σε μάζωξη μεταξύ μελών του Ωδείου) από περιέργεια και την ρώτησα πως της ήρθε. Εντάξει γέλασα λίγο..
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
<blockquote><br><blockquote><br>μετά από κάτι ώρες τα κατάφερα ήρθα πίσω Σέρρες. σάπισα όσο μπορούσα στον ύπνο (πιστεύω μπορώ και περισσότερες ώρες) <br><br>cmpunk όταν ειδα την αδερφή σου να κατεβάζει το σφηνάκι με την μια ήμουν φάση δεν μπορεί μας δουλεύει ο μικρός μεγαλύτερη είναι και το κρύβει xD<br><br>η νύχτα ήταν πολύ ωραία χάρηκα που κατάφερα και είδα γνώριμες φάτσες αλλά και νέους (νταξ μεγάλη χαρά που είδα παυλο-σπυρο μιας και λέγαν οτι δεν θα έρθουν. ένα από τα highlight ο μπορατσος που όταν τον είδα νόμιζα οτι ήρθε κατευθείαν με την carpathian airlines) . <br>πιάσαμε και ενδιαφερουσες κουβέντες (χρονομαντη άμα κάνεις φίλτρο σαν το πανοραμιξ όλοι θα καταλήξουν μαστουρωμενοι να βλέπουμε οράματά σκέψου το). <br><br>σε όσους δεν κατάφερα να μιλήσω συγνώμη αλλά με ειχε πιάσει και η κούραση σε κάποια φάση μιας και το ταξίδι μου ήταν αρκετών ωρών και χωρίς ύπνο.<br></blockquote><br>Το άλλο κουλό ήταν με την ανακοίνωση ενός παιχνιδιού που κερδίσαμε . <br></blockquote><br><br>α σε αυτό που κάνει ο σπυρος οτι δώρισες το tomb raider και κέρδισες το tomb raider. και ήμασταν φάση τη twist ήταν αυτό <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br>μετά από κάτι ώρες τα κατάφερα ήρθα πίσω Σέρρες. σάπισα όσο μπορούσα στον ύπνο (πιστεύω μπορώ και περισσότερες ώρες) <br><br>cmpunk όταν ειδα την αδερφή σου να κατεβάζει το σφηνάκι με την μια ήμουν φάση δεν μπορεί μας δουλεύει ο μικρός μεγαλύτερη είναι και το κρύβει xD<br><br>η νύχτα ήταν πολύ ωραία χάρηκα που κατάφερα και είδα γνώριμες φάτσες αλλά και νέους (νταξ μεγάλη χαρά που είδα παυλο-σπυρο μιας και λέγαν οτι δεν θα έρθουν. ένα από τα highlight ο μπορατσος που όταν τον είδα νόμιζα οτι ήρθε κατευθείαν με την carpathian airlines) . <br>πιάσαμε και ενδιαφερουσες κουβέντες (χρονομαντη άμα κάνεις φίλτρο σαν το πανοραμιξ όλοι θα καταλήξουν μαστουρωμενοι να βλέπουμε οράματά σκέψου το). <br><br>σε όσους δεν κατάφερα να μιλήσω συγνώμη αλλά με ειχε πιάσει και η κούραση σε κάποια φάση μιας και το ταξίδι μου ήταν αρκετών ωρών και χωρίς ύπνο.<br></blockquote><br>Το άλλο κουλό ήταν με την ανακοίνωση ενός παιχνιδιού που κερδίσαμε . <br></blockquote><br><br>α σε αυτό που κάνει ο σπυρος οτι δώρισες το tomb raider και κέρδισες το tomb raider. και ήμασταν φάση τη twist ήταν αυτό <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br>Ναι και εγώ σε αυτή τη φάση ήμουν και είμαι ακόμη <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /> !! Ούτε να το είχα συνεννοηθεί.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,080
Στο ποδοσφαιράκι ρίξαμε γέλιο, αρχικά ήμασταν μαγκωμένοι αλλά ήρθε μια στιγμή που σκάει ο Βαλάντης με σχόλιο "Μα καλά, πώς παίζετε ποδοσφαιράκι χωρίς αμαξάκια;", στα καπάκια μπήκε και αυτογκόλ και αυτομάτως έγινε fun buff στο πάρτυ και διασκεδάσαμε πολύ. Κάποια στιγμή κουράστηκε και ο Σκουίγκ να πιάνει τα ΠΑΝΤΑ στο τέρμα και βάλανε και άλλοι γκολάκια.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
<span class="bbcode_spoiler"><img src="https://i.pinimg.com/originals/50/0a/e6/500ae6da564cba60634f46aa397a6e79.gif" alt="500ae6da564cba60634f46aa397a6e79.gif" class="bbcode_img" /></span><br><br>Στέφανε επειδή με μπέρδεψες λίγο, εγώ να το στείλω τελικά στην αδερφή σου το Tomb Raider;
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="https://i.pinimg.com/originals/50/0a/e6/500ae6da564cba60634f46aa397a6e79.gif" alt="500ae6da564cba60634f46aa397a6e79.gif" class="bbcode_img" /></span><br><br>Στέφανε επειδή με μπέρδεψες λίγο, εγώ να το στείλω τελικά στην αδερφή σου το Tomb Raider;<br></blockquote><br>Καλύτερα είναι μάλλον σε εμένα :blush1:  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> !
 

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326
ηταν μια εξαιρετικη ευκαιρια να δω καποιους που ηδη γνωριζα κ να γνωρισω κ μερικους ακομα νεους (δυστυχως δεν μπορεσα ολους <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /> ) . <br>Πολυ ευχαριστη παρεα (κ θα επιδιωξω να τα ξαναπουμε απο κοντα)<br>αν κ κουμπωμενος λιγακι στην αρχη μετα τα πραγματα ηρθαν στα ισα τους...οσο τουλαχιστον δεν εβγαινε η κουραση της ημερας.. :lol: :lol:<br>...ρε φραπε..το σχολιο με την ηλικια ηταν μαχαιρι :&#039;( :&#039;( :&#039;(...<br>κ παλι ομως μπραβο..
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,410
<blockquote><br>Πραγματικά. Ή αναρρώνουν ακόμα από το hangover του Αίσχους, ή ντρέπονται τόσο πολύ με αυτά που έκαναν που η φάση είναι "what happens in Ballywood stays in Ballywood" και προσπαθούν να το ξεπεράσουν αμήχανα.<br></blockquote><br>Τι κανεμε? Τι ΔΕΝ καναμε θες να πεις! Δεν υπαρχουν λογια να περιγραψεις το τι καναμε! Τα σπασαμε ολα(ναι εσπασα ενα ποτηρι καταλαθος εω σηκωνομουν) . Παιξαμε μπιλιαρδο και βοηθησα τον Northlander να κερδισει. Ομως κανεις δεν τολμησε να τα βαλει μαζι μου στα fighting. <br>Α και μπορει να μην ανταλλαξα τηλεφωνο με καμια γυναικα αλλα βρηκα επιτελους να πουλησω την ddr3 στα 50 ευρω που 10 μηνες τωρα προσπαθουσα να την πουλησω!  Θα την παρει ο CMPUNK. Θα μιλησουμε αυριο για να κανονισουμε ποτε θα του την δωσω!
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,776
<blockquote>Το φυσάει και δεν κρυώνει.<br></blockquote><br><br>Τίνος είσαι εσύ παιδί μου;
 

missmisfit

Gelatinous Cube
Approval of the Admiral
Joined
Dec 30, 2013
Messages
72
<blockquote><br><blockquote>Το φυσάει και δεν κρυώνει.<br></blockquote><br><br>Τίνος είσαι εσύ παιδί μου;<br></blockquote><br><br>Η ξέμπαρκη που ήρθε και σας έκλεψε το δώρο από το φλουρί  :blush2:
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br><blockquote><br>Πραγματικά. Ή αναρρώνουν ακόμα από το hangover του Αίσχους, ή ντρέπονται τόσο πολύ με αυτά που έκαναν που η φάση είναι "what happens in Ballywood stays in Ballywood" και προσπαθούν να το ξεπεράσουν αμήχανα.<br></blockquote><br>Τι κανεμε? Τι ΔΕΝ καναμε θες να πεις! Δεν υπαρχουν λογια να περιγραψεις το τι καναμε! Τα σπασαμε ολα(ναι εσπασα ενα ποτηρι καταλαθος εω σηκωνομουν) . Παιξαμε μπιλιαρδο και βοηθησα τον Northlander να κερδισει. Ομως κανεις δεν τολμησε να τα βαλει μαζι μου στα fighting. <br>Α και μπορει να μην ανταλλαξα τηλεφωνο με καμια γυναικα αλλα βρηκα επιτελους να πουλησω την ddr3 στα 50 ευρω που 10 μηνες τωρα προσπαθουσα να την πουλησω!  Θα την παρει ο CMPUNK. Θα μιλησουμε αυριο για να κανονισουμε ποτε θα του την δωσω!<br></blockquote><br>Σρεντερ μου είναι δύσκολο αυτό το καιρό να κάνω αγορά . Αν δεν απατώμαι σου είχα πει πως από τον Μάη θα το κοιτάξουμε.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br><blockquote><br><blockquote>Το φυσάει και δεν κρυώνει.<br></blockquote><br><br>Τίνος είσαι εσύ παιδί μου;<br></blockquote><br><br>Η ξέμπαρκη που ήρθε και σας έκλεψε το δώρο από το φλουρί  :blush2:<br></blockquote><br>Τουλάχιστον να μας πεις εντυπώσεις από το unofficial-official ragequit card game , που το περιμένουμε πως και πως  :worshippy:  :pcmr:  :drinks: !<br><br>P.S. Την ίδια αίσθηση είχα και εγώ πριν περίπου 2,5 έτη  :drinks:  ^.^ !!!
 

missmisfit

Gelatinous Cube
Approval of the Admiral
Joined
Dec 30, 2013
Messages
72
<blockquote><br>Τουλάχιστον να μας πεις εντυπώσεις από το unofficial-official ragequit card game , που το περιμένουμε πως και πως  :worshippy:  :pcmr:  :drinks: !<br><br>P.S. Την ίδια αίσθηση είχα και εγώ πριν περίπου 2,5 έτη  :drinks:  ^.^ !!!<br></blockquote><br><br>Είχα υποσχεθεί πως αν το κέρδιζα, θα το έδινα στην kara ή στον Bathory, μιας και έχει κυρίως συναισθηματική αξία. Εκτενής κριτική από Bathory, λοιπόν  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br>Υ.Γ. Κράτησα από το κουτί όμως τα 2 γκαντεμόζαρα του Northlander. Δύο σερί critical failures είχα χθες  :facepalm:
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br><blockquote><br>Τουλάχιστον να μας πεις εντυπώσεις από το unofficial-official ragequit card game , που το περιμένουμε πως και πως  :worshippy:  :pcmr:  :drinks: !<br><br>P.S. Την ίδια αίσθηση είχα και εγώ πριν περίπου 2,5 έτη  :drinks:  ^.^ !!!<br></blockquote><br><br>Είχα υποσχεθεί πως αν το κέρδιζα, θα το έδινα στην kara ή στον Bathory, μιας και έχει κυρίως συναισθηματική αξία. Εκτενής κριτική από Bathory, λοιπόν  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br>Υ.Γ. Κράτησα από το κουτί όμως τα 2 γκαντεμόζαρα του Northlander. Δύο σερί critical failures είχα χθες  :facepalm:<br></blockquote><br>Βόρειε τι λένε  :pP ?! Ακούςς εκεί γκατεμόζαρα  :rofl:  :rofl2:
 
Top Bottom