Το Κοπή Το Πίτα 2018

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Βαλατε τουλαχιστον κατι στην ακρη για τους ξενιτεμενους;<br>Εμεις δεν εχουμε ψυχη; φτιαξτε μια rq bank.

Υπήρχε λόγος που τα έδωσα. Τα καλά τα κράτησα για μένα.<br><blockquote><br>Παιξαμε μπιλιαρδο και βοηθησα τον Northlander να κερδισει.<br></blockquote><br><br>Πήγαν να κλάψουν τσοχουλες εκείνες τις στιγμές.

<blockquote><br><blockquote><br><blockquote>Το φυσάει και δεν κρυώνει.<br></blockquote><br><br>Τίνος είσαι εσύ παιδί μου;<br></blockquote><br><br>Η ξέμπαρκη που ήρθε και σας έκλεψε το δώρο από το φλουρί  :blush2:<br></blockquote><br>Εισαι η ξανθια που σε ρωτησα αν εισαι ελευθερη?

<blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br><blockquote>Το φυσάει και δεν κρυώνει.<br></blockquote><br><br>Τίνος είσαι εσύ παιδί μου;<br></blockquote><br><br>Η ξέμπαρκη που ήρθε και σας έκλεψε το δώρο από το φλουρί  :blush2:<br></blockquote><br>Εισαι η ξανθια που σε ρωτησα αν εισαι ελευθερη?<br></blockquote><br><br>ούτε στιγμή δεν έχασες άρχοντα σρεντερ ο/

<blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br><blockquote>Το φυσάει και δεν κρυώνει.<br></blockquote><br><br>Τίνος είσαι εσύ παιδί μου;<br></blockquote><br><br>Η ξέμπαρκη που ήρθε και σας έκλεψε το δώρο από το φλουρί  :blush2:<br></blockquote><br>Εισαι η ξανθια που σε ρωτησα αν εισαι ελευθερη?<br></blockquote><br><br>ούτε στιγμή δεν έχασες άρχοντα σρεντερ ο/<br></blockquote><br><br>M-M-M-Multiquote.

<blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br><blockquote>Το φυσάει και δεν κρυώνει.<br></blockquote><br><br>Τίνος είσαι εσύ παιδί μου;<br></blockquote><br><br>Η ξέμπαρκη που ήρθε και σας έκλεψε το δώρο από το φλουρί  :blush2:<br></blockquote><br>Εισαι η ξανθια που σε ρωτησα αν εισαι ελευθερη?<br></blockquote><br><br>ούτε στιγμή δεν έχασες άρχοντα σρεντερ ο/<br></blockquote><br><br>M-M-M-Multiquote.<br></blockquote><br><br>https://www.youtube.com/watch?v=tmBXFbJNmC8

<blockquote><br>Εισαι η ξανθια που σε ρωτησα αν εισαι ελευθερη?<br></blockquote><br><br>Εμ, ναι.<br>Να υποθέσω ότι χρησιμοποίησες τον προσδιορισμό "ξανθιά", επειδή υπήρξαν και άλλες μη ξανθές που ρώτησες αν είναι ελεύθερες;  :hmm:

adhan τώρα μου μίλησες στην ψυχή ο/

Back