What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Το Κοπή Το Πίτα 2018

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Χθες ήταν μια υπεργαμάτη συγκέντρωση που θα τη θυμόμαστε για καιρό (ή τουλάχιστον μέχρι την επόμενη ανάλογου βεληνεκούς)!<br>Δυστυχώς δε τα κατάφεραν όλοι να έρθουν  <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" /> -πάντως ένα σφηνάκι εξαιρετικού γουισκιού το ήπια στην υγειά σας  :mosh: - αλλά τι να κάνουμε δατ ιζ λάιφ.<br><br>Ένα μπράβο στους διοργανωτές και ευχαριστούμε για το event!  :drinks:<br>
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Παιδιά σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!<br><br>Έξτρα πόντοι για τους ταξιδευτές, τις guest εμφανίσεις και τις πολύ γενναιόδωρες bonus αυθόρμητες κληρώσεις παιχνιδιών!<br><br>Είστε ο κύριος λόγος που οι συγκεντρώσεις του Ragequit απολαμβάνουν τέτοιο status αγνής, κάλτ ποιότητας. Οι μυημένοι γνωρίζετε από πριν τί να περιμένετε και όσοι έρχονται για πρώτη φορά ανακαλύπτουν πως ω ναι, υπάρχουμε κι άλλοι βλαμμένοι ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος. <br><br>Επίσης, ξεχνάω, είχαμε ανακοινώσει επίσημα ποτέ τί είχε μέσα το κουτί;<br><br>
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Απορια.<br>Ο σρεντερ την βρηκε την πορτα; ετσι, για την ιστορια.
 

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
735
<blockquote><br>Απορια.<br>Ο σρεντερ την βρηκε την πορτα; ετσι, για την ιστορια.<br></blockquote><br><br>Όχι απλώς τι βρήκε αλλά παραλίγο να την κατεβάσει με 2 πουνιές γιατί δε του ανοίξαμε αμέσως.  :pP
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Μετά από καιρό ευτυχώς κατάφερα να έρθω και σε αυτή την μάζωξη (ορόσημο , μιας και πρώτη φορά γιορτάζω τη Κοπή Πίτας μαζί σας). <br><br>Πανέμορφη ατμόσφαιρα για άλλη μια φορά , με ιδιαίτερες προσωπικότητες,κουβέντες και happenings :pcmr: . <br>Μιας και δεν μπόρεσα να έρθω σε επαφή με όλους (δυστυχώς και στην συνάντηση αυτή <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /> ) ελπίζω στην επόμενη (με περισσότερο κέφι και λιγότερες σκέψεις για εξετάσεις <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" /> ) να καταφέρω να σας γνωρίσω καλύτερα <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> ! <br>ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ  ^.^  ^.^ !! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΙ , ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΠΤΟΗΤΟΙ  !!<br><br>P.S. Έχω ακόμα ψωμί να φάω με το ποτό  :drinks: !<br>P.S. Έχουμε νέα από τον Σρεντερ γιατί χθες είχε φύγει από το μαγαζί κατά τις 12 και 20-25 για να προλάβει το τρένο ?!
 

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728
Η ξενιτιά έχει φροντίσει ώστε να χάσω όλα τα μήτινγκ πλην του πρώτου, αλλά πάντα διαβάζω τα θρεντ για το εκάστοτε μήτινγκ/κοπή πίτας κλπ, και χαίρομαι που περνάτε πάντα πολύ ωραία!<br><br>Κάποια στιγμή τα άστρα θα ευθυγραμμιστούν και θα παρευρυεθώ κι εγώ, πού θα πάει;!  :lol:
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
<blockquote><br>Παρουσιάστηκε ξανθιά ψηλή κοπέλα στην κοπή της πίτας. Nough said<br></blockquote><br>Nαι αλλα δεν ηταν ελευθερη.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
<blockquote><br><blockquote><br>Παρουσιάστηκε ξανθιά ψηλή κοπέλα στην κοπή της πίτας. Nough said<br></blockquote><br>Nαι αλλα δεν ηταν ελευθερη.<br></blockquote><br>Και ποιος μας είναι εξάλλου;  :hmm:
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Hρθε και μια αλλη με γυαλια η αδελφη του CMPUNK αλλα ειναι 16 αντι για 18+.  Ηξερε για εμενα και τις χελωνες και συζητησαμε αρκετη ωρα αλλα θα πρεπει να περιμενω να γινει 18 αν μεχρι τοτε δεν εχω βρει καποια αλλη.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Αν θελεις να εισαι σωστο μαγκιτης, θα την περιμενεις κι εσυ δυο χρονια. <br>Αλλη μια απορια.<br>Τι εγινε ρε αληταραδες χθες; τι κανατε και δεν μπηκε ψυχη σημερα; δεν ειχαμε καποια περιγραφη.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Πραγματικά. Ή αναρρώνουν ακόμα από το hangover του Αίσχους, ή ντρέπονται τόσο πολύ με αυτά που έκαναν που η φάση είναι "what happens in Ballywood stays in Ballywood" και προσπαθούν να το ξεπεράσουν αμήχανα.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Καλά ήταν μωρέ.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Πρακτικά ίσα ίσα που έχει αρχίσει να χάνεται η αλκοόλη από το αίμα, μιας και το συνεχίσαμε και την επόμενη στην Τιθόρα.<br>Εν τέλει καθώς κάποια θεότητα των υδάτων μας λυπήθηκε στα σύνορα, κατάφερα να επιστρέψω just in time για την πίτα. Με περισσή χαρά είδα την ξενιτεμένη φάτσα ενός βορείου από μασίφ μαόνι και πέτυχα τον σκοπό να ακούσω από κοντά για τα οφέλη του μητσλοπ για την διατροφή. Η επιστροφή μου στο βασίλειο των ανθρώπων είχε ήδη αποκτήσει νόημα. Ευθαρσώς λέω πλέον πως το συναίσθημα που γεμίζει την καρδιά σαν βλέπω την κομπανία μας είναι ανάλογο με αυτό της θέασης αγαπημένων συγγενών σε τραπέζι ή συμπολεμιστών βετεράνων χιλιάδων ψυχικών πολέμων.<br>Έσκασαν σιγά σιγά μύτη και νέα πρόσωπα τα οποία εκτιμώ πως μετά το αρχικό μάγκωμα γρήγορα ένιωσαν την ατμόσφαιρα και τις συζητήσεις γύρω τους να τους αγκαλιάζουν. Κάποια στιγμή υπήρχαν καμπόσα πηγαδάκια από εδώ και από εκεί, άλλοι στο πινγκ πόνγκ, άλλοι στα μπιλιάρδα άλλοι στο μυστικιστικό κύκλο του Δρυίδη Χρονομάντη. <br>Κάποια στιγμή η πίτα βρήκε, ο fulminating prophet Μποράτσος την ευλόγησε με ασύμμετρες χαρακιές και ο Μάνος την μοίρασε στο εκκλησίασμα. Μετά από μερικές κληρώσεις το δώρο βρήκε επιτέλους τον νέο του κάτοχο. Τι δώρο ρωτούν οι ξενιτεμένοι; Ιδού, πλάι στο νέκταρ της συνάξεως:<br><img src="http://i68.tinypic.com/25s7dpl.jpg" alt="25s7dpl.jpg" class="bbcode_img" /><br><br><img src="http://i66.tinypic.com/20a44gn.jpg" alt="20a44gn.jpg" class="bbcode_img" /><br><br><img src="http://i64.tinypic.com/30bl40n.jpg" alt="30bl40n.jpg" class="bbcode_img" /><br><br><img src="http://i66.tinypic.com/2lmnbmd.jpg" alt="2lmnbmd.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>Όσοι έλειπαν φυσικά ήταν παρόντες στην σκέψη μας και στις κουβέντες μας. Κοστίζει πολύ πια η σκέψη πως ένα μεγάλο κομμάτι της κοινότητας έχει σκορπιστεί στα πέρατα του ντουνιά και ελπίζω έστω και για αυτή τη μια φορά το χρόνο να τα καταφέρνουμε όσο μας βαστούν τα πόδια μας. Καλή χρονιά ρεμάλια.<br><br><br>PS: Bonus της βραδιάς, να έχω κάτι ώρες που μιλάω με τον Ούλτιμο τον Χρήστο. Σε κάποια φάση βάζει μπουφάν για να φύγει και έρχεται να με χαιρετίσει. "Ωπ!" του κάνω "Εμείς δεν έχουμε γνωριστεί." και του δίνω το χέρι.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Να σημειώσουμε εδώ, για το επιστημονικό ενδιαφέρον μελλοντικών γενεών, πως ο Σύντροφος Κοφρέτος παραμένει ο πλέον ενθουσιώδης υποστηρικτής της Θεωρίας του Τίποτα. Περίμενα πως τα χρόνια και τα σουβλάκια θα μαλάκωναν το μετα-σοσιαλιστικό, μηδενιστικά υπαρξιακό μένος του, αλλά τίποτε. Πέντε λεπτά πλάι του είναι αρκετά για να σε κάνουν να θέλεις να τρυπώσεις στο Αρχείο Χαρτών Συστήματος Αποχέτευσης Κάτω Κοκκοβιού και να μείνεις εκεί, ρουφώντας στοργικά το δάχτυλό σου για τα επόμενα εβδομήντα-τέσσερα χρόνια.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
μετά από κάτι ώρες τα κατάφερα ήρθα πίσω Σέρρες. σάπισα όσο μπορούσα στον ύπνο (πιστεύω μπορώ και περισσότερες ώρες) <br><br>cmpunk όταν ειδα την αδερφή σου να κατεβάζει το σφηνάκι με την μια ήμουν φάση δεν μπορεί μας δουλεύει ο μικρός μεγαλύτερη είναι και το κρύβει xD<br><br>η νύχτα ήταν πολύ ωραία χάρηκα που κατάφερα και είδα γνώριμες φάτσες αλλά και νέους (νταξ μεγάλη χαρά που είδα παυλο-σπυρο μιας και λέγαν οτι δεν θα έρθουν. ένα από τα highlight ο μπορατσος που όταν τον είδα νόμιζα οτι ήρθε κατευθείαν με την carpathian airlines) . <br>πιάσαμε και ενδιαφερουσες κουβέντες (χρονομαντη άμα κάνεις φίλτρο σαν το πανοραμιξ όλοι θα καταλήξουν μαστουρωμενοι να βλέπουμε οράματά σκέψου το). <br><br>σε όσους δεν κατάφερα να μιλήσω συγνώμη αλλά με ειχε πιάσει και η κούραση σε κάποια φάση μιας και το ταξίδι μου ήταν αρκετών ωρών και χωρίς ύπνο. <br><br>
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
<blockquote>....ή ντρέπονται τόσο πολύ με αυτά που έκαναν που η φάση είναι "what happens in Ballywood stays in Ballywood" και προσπαθούν να το ξεπεράσουν αμήχανα.</blockquote><br><br>Πάντως το μαγαζί ήδη (τηλε)μεταφέρθηκε στα Άνω Πατήσια και ονομάζεται B<b>o</b>llywood (προφέρεται Μπολάιγουντ).....
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Όλα καλά κι όλα ωραία ρε παιδιά (ακόμα και το διακτινιζόμενο μαγαζί του Μάνου :Ρ) και μια χαρά τα λέτε όλοι σας!<br><br>Όμως, το ΚΑΥΤΟ ερώτημα παραμένει: η πίτα καλή; (με ή χωρίς γέμιση ουίσκι; ;Ρ)
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,316
<blockquote>Να σημειώσουμε εδώ, για το επιστημονικό ενδιαφέρον μελλοντικών γενεών, πως ο Σύντροφος Κοφρέτος παραμένει ο πλέον ενθουσιώδης υποστηρικτής της Θεωρίας του Τίποτα. Περίμενα πως τα χρόνια και τα σουβλάκια θα μαλάκωναν το μετα-σοσιαλιστικό, μηδενιστικά υπαρξιακό μένος του, αλλά τίποτε. Πέντε λεπτά πλάι του είναι αρκετά για να σε κάνουν να θέλεις να τρυπώσεις στο Αρχείο Χαρτών Συστήματος Αποχέτευσης Κάτω Κοκκοβιού και να μείνεις εκεί, ρουφώντας στοργικά το δάχτυλό σου για τα επόμενα εβδομήντα-τέσσερα χρόνια.</blockquote><br><br>Δύο πράγματα στον κόσμο, η επιστήμη δεν μπόρεσε να κατανοήσει: Το νόημα του δίσκου της Φαιστού, και τις αναρτήσεις του Μποράτσου!!! Και για το πρώτο, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος:<br><br>http://www.protothema.gr/culture/article/757268/o-diskos-tis-faistou-apokaluptei-ta-mustika-tou/" class="bbcode_url">http://www.protothema.gr/culture/article/757268/o-diskos-tis-faistou-apokaluptei-ta-mustika-tou/
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Όσο περισσότερο σας γνωρίζω τόσο πιο μικρές μου φαίνονται οι μαζωξεις. Θέλω να πούμε τόσα πολλά και ο χρόνος είναι τόσο λίγος. Ειδικά με ορισμένους θα μπορούσα να μιλάω μέχρι να πέσω κάτω από τις βιολογικές μου ανάγκες
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Καπιτάν Καλ, υπάρχει ένα τρέχον καλαμπούρι αναφορικά με τις...ενδιαφέρουσες εκτεταμένες αγορεύσεις του Κοφρέτου κατά την διάρκεια των μήτινγκς. Όταν με το καλό τον γνωρίσεις από κοντά, θα καταλάβεις <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom