Το έχουμε αγαπήσει απ'τα μάτια το thread, αλλά όσον αφορά το CP2077, έχω ξαναγράψει πολλάκις ότι παρά τους πολλούς ενδοιασμούς και το αρχικό μούδιασμα (το setting δεν είναι το αγαπημένο μου π.χ.) τελικά το λάτρεψα. Εννοείται επιβάλλεται να δεις και το Phantom Liberty.
Δεν ξέρω πώς το εννοείς το open-world RPG, γενικά το παιχνίδι έχει πολλή δράση και action ποζεριλίκια. Υπάρχει role-playing στις συζητήσεις και σε κάποιες σημαντικές αποφάσεις, αλλά στο gameplay δεν θα το έλεγα. Κυρίως διαλέγεις με ποια όπλα και skills θα μακελεύεις τα φρικιά της πόλης. Τη διαφορά για μένα την κάνει το worldbuilding, οι χαρακτήρες, και το εξαιρετικό κεντρικό story. Καλύτερο από το Witcher 3 δεν το θεωρώ αλλά ευτυχώς είναι τόσο διαφορετικά μεταξύ τους που υπάρχει χώρος στην καρδιά μου και για τα δύο. Το GTA V ενώ γενικά το θεωρώ αξιόλογο παιχνίδι το παράτησα στις 15 και κάτι ώρες και ακόμα δεν έχω επιστρέψει. Πέρα από την οδήγηση στην πόλη και τα κυνηγητά από την αστυνομία δεν θα έλεγα ότι μοιάζουν ιδιαίτερα.