What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Το σύγχρονο κόστος του gaming και πιθανές διέξοδοι

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να μπορούμε να βάζουμε πολλαπλά reactions στο ίδιο ποστ. Κάθε φορά που ποσταρει ο @Borracho θέλω να βάλω disagree σε αυτά που λέει για τις κονσόλες και agree στα υπόλοιπα.

Πες τα βρε Ναυαρχούκο μας! Εδώ και χρόνια το ζητάω...

Borracho

Ancient Red Dragon
*γέλια* Πάντως αν βγαίνει ένα ζουμί από το θρέντ, είναι πως αν έχεις λίγο μυαλό και σύνεση και δεν τρέχεις σαν το βλάκα να πάρεις το τάδε ή το δείνα για να πεις ότι το πήρες, μπορείς να φτιάξεις όμορφη κατάσταση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όλες αυτές οι 'υπερτεχνολογίες' του σήμερα, σε 5 χρόνια θα 'χουν απωλέσει το 80% της αξίας τους, οπότε είναι χαζό να πλουτίζουμε τον όποιο Χουάνγκ για να παίξουμε κάτι που στην τελική...θέλει και 3 πάτσιζ προκειμένου να παίξει σωστά σε 5090 :D

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
θέλει και 3 πάτσιζ προκειμένου να παίξει σωστά σε 5090 :D

Αυτό η βιομηχανία θα το πληρώσει. Ήδη η Ubisoft είδε τι εστί βερίκοκο, θα πάρουν και άλλοι σειρά αν συνεχίσουν τα ίδια.

vtheofilis

Death Knight
12μήνο από την αρχική κυκλοφορία έχει κλείσει; Από εκεί και πάνω είναι το όριο.

Πλάκα πλάκα, τώρα με την στοργή, το προδέρμ, και το ταλκ που του ρίχνει η CDPR έστρωσε αυτό, και είναι open world RPG, ή παραμένει GTA σε cyberpunk σκηνικό με RPG στοιχεία;

Borracho

Ancient Red Dragon
Δεν ξέρω, όλοι λένε πως με το Phantom Liberty έγινε πένα, αλλά με την κρυάδα που πήρα το '20, θα το δω στα 10ε όταν πέσει.

shredder

Death Knight
Και εγω ακομα δεν το εχω παιξει. Θα το επαιζα το 20 αν δεν ειχε προβληματα αλλα ειπα να περιεμνω φτασαμε 25 και ακομα βγαζουν patches.
Σχετικα με την αναβαθμιση ειμαι στο οριο καθως εχουν περασει 3 χρονια και 3 μηνες απο την τελευταια αναβαθμιση που ηταν τον Νοεμβριο του 2021 οταν αλλαξα καρτα γραφικων και αναβαθμιζω καθε 3 χρονια περιπου.. Ηδη σκεφτομαι την επομενη που θα ειναι επεξεργαστης μνημη και μητρικη. Αλλα η αληθεια ειναι πως το pc μου δεν χρειαζεται αυτη την στιγμη καμια αναβαθμιση ουτε για παιχνιδια ουτε για αλλο λογο. Γιατι ειναι πολυ γρηγορο σε ολα. Στο ιντερνετ φορτωνει ολες τις σελιδες σε 1 δευτερολεπτο και τα παιχνιδια και τα προγραμματα ολα επισης σε 1 δευτερολεπτο. Παιζει ολα τα παιχνιδια 1440p ultra 60 fps. Οπως επισης τις σειρες και τις ταινιες ολες 4κ. Τωρα με το FSR3 εχουν αυξηθει οι επειδοσεις του καθως πλεον με την ιδια καρτα εχεις τις διπλασιες επειδοσεις με το ιδιο pc απο οτι το το 2021 οταν πηρα την 6700χt που δεν υπηρχει τοτε το FSR. Αρα εκτος απο το ψυχολογικο οριο που ειπε και ο maladroid να αναβαθμιζουμε σε συγκεκριμενο χρονικο διαστημα αλλο λογο δεν εχω

vtheofilis

Death Knight
Κ. Καοτσούκο, έρχεστε στα λόγια μου.

Το περίμενα πως και πως, αλλά με αυτά που διάβασα για το ίδιο το παιχνίδι, σφίχτηκε η σπασικλοκαρδούλα μου. Βάλτε και τις απαιτήσεις
( Ακόμα κάνει σκληρό έρωτα στις κάρτες γραφικών, και δεν τις αφήνει να φοράνε κραγιόν για να αισθάνονται όμορφες )
, βάλε και τα όσα τελικά επιβεβαιώθηκαν για τις συνθήκες στην CDPR... Δεν.
.

j_lynx

Death Knight
Δεν λέμε ότι είναι κακό. Λέμε ότι δεν είναι το Απόλυτο®.
Μόνο το απόλυτο παιχνίδι παιζεις δλδ εσύ;

Όσο για οθόνες, είναι πικρή ιστορία. Δεν ξέρω ούτε και εγώ πόσες είχα αλλάξει μέσα σε μια πενταετία στην Κρήτη. Παίζει να ψόφαγε και μία το χρόνο από την υγρασία του σπιτιού.

Sugamoto Panagia

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
καποια πραγματα τα κανει καλυτερα απο το γουιτσερ αλλα δεν τα λεμε παραεξω γιατι ειχε γινει κουλ να κραζουμε σαιμπερπανκ.

λυγκα οι οθονες μου εμενα ολες ζουν (σχετικα). μια δεν ειναι τοσο σιγουρο αλλα μαλλον ζει. τις εχω στην ακρη. καλα οι crt τις ειχαν πεταξει οι δικοι μου οποτε δεν μπορω να ανοιξω μουσειο.

vtheofilis

Death Knight
Δεν ξέρω αν είναι μόδα. Ξέρω ότι περίμενα πως και πως να βγει και το θεωρούσα αφορμή για αναβάθμιση. Γιατί περίμενα κάτι στα επίπεδα του Witcher 3. Με βάση κάποιες γνώμες που εκτιμώ, αυτό δεν ήταν.
Ήταν περίπτωσή παιχνιδιού που αξίζει να το αγοράσεις σε τεράστια έκπτωση, μόνο και μόνο για κάποιο mod. Όχι.
Είναι παιχνίδι που λέει να το πάρεις αφού έχεις σύστημα που το τρέχει, σε καλή έκπτωση με τα expansion του; Μάλλον ναι.
Δική μου άποψη όλα αυτά, δικαίωμα του καθενός να διαφωνήσει.

Sugamoto Panagia

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
προσωπικα αν δεν δω κατι προσωπικα δεν μου κανει. δεν αφηνω καμια γνωμη αλλου να με επιρρεασει για κατι. στην τλκ εδω μεσα ακουσαμε οτι το the ascent εχει αριστουργηματικη γραφη την οποια ακομα ψαχνω. αν δεν ειχε καποια lore bits κομματια θα το εβαζα μεσα στα χειροτερα παιχνιδια απο αποψη γραφης.
για cyberpunk μπορω να γραφω ωρες αλλα δεν το κανω γιατι δεν επεστρεψα στον σερβερ για αυτο το σκοπο. οι λογοι επιστροφης ειναι τελειως διαφορετικοι.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Αν το καλοσκεφτούμε πάντως, το να είσαι αργός έχει μεγάλα πλεονεκτήματα (και στο gaming και αλλού, wink wink). Περιμένεις μια πενταετία και όχι μόνο παίρνεις το παιχνίδι φθηνά και πλήρως πατσαρισμένο, αλλά μπορείς να το παίξεις και σρεντερικά με όλα στο φουλ και 60 fps σε φθηνό hardware. Φαντάζομαι το Cyberpunk θα τρέχει κρέμα στο Steam Deck 2.

maladroid

Mind-flayer
Το έχουμε αγαπήσει απ'τα μάτια το thread, αλλά όσον αφορά το CP2077, έχω ξαναγράψει πολλάκις ότι παρά τους πολλούς ενδοιασμούς και το αρχικό μούδιασμα (το setting δεν είναι το αγαπημένο μου π.χ.) τελικά το λάτρεψα. Εννοείται επιβάλλεται να δεις και το Phantom Liberty.
Δεν ξέρω πώς το εννοείς το open-world RPG, γενικά το παιχνίδι έχει πολλή δράση και action ποζεριλίκια. Υπάρχει role-playing στις συζητήσεις και σε κάποιες σημαντικές αποφάσεις, αλλά στο gameplay δεν θα το έλεγα. Κυρίως διαλέγεις με ποια όπλα και skills θα μακελεύεις τα φρικιά της πόλης. Τη διαφορά για μένα την κάνει το worldbuilding, οι χαρακτήρες, και το εξαιρετικό κεντρικό story. Καλύτερο από το Witcher 3 δεν το θεωρώ αλλά ευτυχώς είναι τόσο διαφορετικά μεταξύ τους που υπάρχει χώρος στην καρδιά μου και για τα δύο. Το GTA V ενώ γενικά το θεωρώ αξιόλογο παιχνίδι το παράτησα στις 15 και κάτι ώρες και ακόμα δεν έχω επιστρέψει. Πέρα από την οδήγηση στην πόλη και τα κυνηγητά από την αστυνομία δεν θα έλεγα ότι μοιάζουν ιδιαίτερα.

j_lynx

Death Knight
Αν το καλοσκεφτούμε πάντως, το να είσαι αργός έχει μεγάλα πλεονεκτήματα (και στο gaming και αλλού, wink wink). Περιμένεις μια πενταετία και όχι μόνο παίρνεις το παιχνίδι φθηνά και πλήρως πατσαρισμένο, αλλά μπορείς να το παίξεις και σρεντερικά με όλα στο φουλ και 60 fps σε φθηνό hardware. Φαντάζομαι το Cyberpunk θα τρέχει κρέμα στο Steam Deck 2.
Ισχύει , απλώς κάποια παιχνίδια που έχουν και co op κομμάτι , αναγκαστικά τα παίζεις όταν βγουν. Πχ space Marines 2, Helldivers 2.
Αν και εντάξει, προσωπικά το να περιμένεις μια πενταετία για να παίξεις κάτι θεωρώ ότι σε κάνει να ζεις στο παρελθόν. Δεν λέω ότι παίζω μόνο καινούρια παιχνίδια, παίζω και αρκετά παλιά που εχουν ωριμάσει όμορφα στο backlog, αλλά χρειάζομαι και το κατιτής νέο , ώστε να είμαι μέσα στα πράγματα.

captain kal

Death Knight
Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να μπορούμε να βάζουμε πολλαπλά reactions στο ίδιο ποστ. Κάθε φορά που ποσταρει ο @Borracho θέλω να βάλω disagree σε αυτά που λέει για τις κονσόλες και agree στα υπόλοιπα.

Απλό, μου φαίνεται: Copy paste στο οriginal, με πολλαπλά ποστ δικά σου!! Η να βάλω εγώ το reaction....

με πολύ φιλική και λογική τιμή!!!!!!!!

Top Bottom