Τσάμπα παιχνίδια

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Καλή φάση, λογικά promo για το 2 που βγαίνει τον άλλο μήνα.
Ζοφερό και σουρεάλ παραμύθι, μετράει👌

Μπήκα για να τσιμπήσω την παιχνιδάρα αλλά έπεσα σε waiting list! Βάζω mail και περιμένω ή είναι άλλη η διαδικασία!?

τι waiting? Εγώ έκανα account και προχώρησα κανονικά checkout, άσχετα αν άργησε να έρθει μετά το κλειδάκι.

Kι εγώ κανονικά πέρασα, αν και χρειάστηκε να τρέξω για να προλάβω πριν κλείσουν το παράθυρο. Το κλειδάκι κι εμένα πήρε κανά μισάωρο να εμφανιστεί πάντως, αλλά έστειλαν και ημέηλ παράλληλα. Οπότε δεν χρειάζεται να κάθεσαι και να κοιτάς αν περάσεις το τσεκάου.

Ποιο τσεκάου; Πρέπει να κάνουμε ακάου; Γιατί ένα κουμπί γουεϊτιγκ έχει.

Τι τσεκάου και ακάου; Πρέπει να κάνουμε λογαριασμό στημπαντάι; Ένα κουμπάκι Waiting List έχει όπου κοτσάρεις το μέιλ σου. Εγώ ακόμα δεν έλαβα τίποτα πάντως.

Aυτό θα είναι καινούριο, εγώ γουέιτι λιστ δεν είδα. Μόνο αντ2μπάσκετ και τσεκάου, μιας και είχα ήδη ακάου. Μάλλον βάλανε την ιστορία με το μέηλ επειδή υπερφόρτωσε το σύστημα κι ακόμα και το ακάου κρηέσιο δυσλειτουργεί.

Speaking of free stuff μόλις έκανα trade πόντους που είχα μαζέψει με το να ενώσω το steam account μου στο site της namco πριν καιρο. Περιμένω τώρα να έρθουν αυτά

1610552696326.png

Απ' αύριο θα υπάρξει πάλι στοκ στο Little Nighmares! Έβγαλε ανακοίνωση η εταιρεία στο site της!

Back