What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Two minutes to midnight

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,990

1704877194124.png

Στα pt2, pt3 θα ασχοληθει με σκανδιναβικες χωρες και λοιπες ευρωπαικες χωρες, ενω θελει να ασχοληθει και με τις υπολοιπες καποτε...αρκετα ενδιαφερουσα ερευνα
 

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,990
Ως κυρια επιρροη, ο κοινωνιολογος αναδεικνυει το συνδυασμο της αναδειξης των smartphones ως must-have για τους εφηβους και την εξαγορα του ινσταγκραμ απο το ζουκερμπεργκ
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,567
δηλαδή θέλω να πω, για σκεφτείτε το λίγο.
Όταν μεγαλώναμε εμείς, τι βλέπαμε; Είχαμε κάποια πρότυπα, κάποια είδωλα να τα πω έτσι, βάζαμε καμιά αφίσα, θέλαμε να γίνουμε αστροναύτες, μπασκετμπολίστες, σουμάχερ, ξέρω εγώ τι άλλο.
Είχαμε επιρροές, αλλά γενικά ήμασταν κάπως προστατευμένοι, οι γονείς μπορούσαν να ελέγξουν τι βλέπουμε πχ στην tv, ή τι ακούμε στο στέρεο τις οικογένειας.

Αν μεγαλώναμε τώρα τι θα βλέπαμε; Πως πρέπει να έχεις κορμάρα, να είσαι μναρα, να είσαι σκατομαγκας, γκάνια, πουτάνες, ναρκωτικά, όλα, να βγάζεις λεφτά no matter what, να είσαι διάσημος, να έχεις followers να σου κάνουν likes, να να να να (μπατμάααααν).
Ακόμα και στα δικά μας ανοίγεις τα ιντερνέτια και τι βλέπεις; ότι αν δεν έχεις Ryzen 9, 128GB RAM DDR10 1THz, 4090 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΦΟΡΤΝΑΪΤ!
Πρέπει να έχεις iphone ή άλλο ακριβό κινητό, πρέπει ο πατέρας σου να σε παραλαμβάνει από το σχολείο αν όχι με tesla τουλάχιστον με V6, πρέπει το σπίτι σου να είναι γκαλερί σύγχρονης τέχνης, πρέπει, πρέπει ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΧΘΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΕ ΠΑΡΑΣΙΤΟ κτλ...
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,577
ναι χώσου :p
Τωρα που ειπες χωσου, θα απλωσω ενα σεντονακι γιατι επιασε και κρυο. Δεν εχω και τι να κανω.
Θυμαμαι, στο Λάος. Μου ειχε κανει εντυπωση η ελλειψη νυχτερινης ζωης. Την επομενη μερα διαβασα οτι δεν μπορεις να ξαπλωσεις με ντοπια, ειναι παρανομο και μπλεκεις. Ετσι λοιπον, οι ντοπιες δεν κοιτανε και πολυ. Λυθηκε η απορια μου.
Το ιδιο βραδυ γνωρισα δυο συντροφισσες, κομμουνισμος γαρ, αλλα μετα ανακαλυψα οτι ειναι ξυρισμενες.
Με ειδε ενας ντοπιος και με σταματησε, νομιζα οτι θα μου πει οτι προσελκυσω τους προστατες της ταξης.
Θα τις καταφερεις και τις δυο;
Ναι
Καλη τυχη, ετσι μου ειπε...

Εχω αυτο το θεμα με τις απαγορευσεις.


Ασχετο, θα πουν οι αγαθοι. Ολα ξεκινανε απο το κινητο αλλα δεν ειναι μονο αυτο.
Δεν οργωσα το ιντερνετ για πληροφοριες που δεν χρειαζομαι. Δεν περασα τον χρονο μου με βιντεο που δειχνουν γατακια να κλανουν. Βγηκα εξω και χρησιμοποιησα την φυσικη μου παρουσια, για να μιλησω σε ανθρωπους και οχι μια οθονη.
Ενας πιτσιρικας θα αφηνε το wifi του ξενοδοχειου για να παρει μονος, τους αγνωστους δρομους το βραδυ; @@ Θα ποσταρε μια ή δυο φωτογραφιες απο την πισινα και θα περιμενε like. Κοιταξτε τι ωραια που περναω.

Αφρικη. Ο κοσμος παλευει να βαλει ενα πιατο με φαγητο στο τραπεζι, για ολη την οικογενεια. Ταυτοχρονα, τους βομβαρδιζουν με διαφημισεις, με πραγματα που δεν μπορουν να εχουν. Ο σκοπος της διαφημισης ειναι να σε κανει να αποκτησεις. Ο λογος που στην Ν. Αφρικη σε σκοτωνουν για να σου παρουν το κινητο. Δεν μπαινουν στον κοπο να στο αρπαξουν γιατι ειναι μεγαλος o κοπος. Πανε στην ευκολη προσεγγιση.
Τα ματια τους πεινανε περισσοτερο απο τις κοιλιες τους. Απο ξεκινανε ολα.

Τα παιδια, Δεν εχουν μαθει να εκφραζονται χωρις κινητο. Οταν ηταν μωρα τους εδωσαν ενα κινητο και ετσι δεν εμαθαν να διαχειριζονται τα συναισθηματα τους και πως να συμπεριφερονται. Αποξενωση. Ο λογος που δεν μπορουν να καθισουν σε ενα τραπεζι και να συζητησουν χωρις τα κινητα τους. Δεν τους το εμαθε κανενας.
Θελουν γκομενα; εφαρμογη, πεινανε; εφαρμογη, βαριουνται; εφαρμογη. Σιγα μη βγουν εξω και οτι προκυψει.
Δεν ξερουν να συμπεριφερθουν και να εκφραστουν. Ουτε ορια εχουν γιατι εχουν μαθει στο αδιακοπο next.
Θα πανε το μπουλινγκ μεχρι να σπασει καποιος και εαν σπασει, υλικο για το ιντερνετ.
Εαν τσακιστει καποιος, κανουν αυτο που ξερουν, καμερα.
Θα σε σταυρωσουν επειδη δεν χαιδεψες το γατακι και θα σε λειωσουν εαν νοιωσουν οτι υπαρχει η ευκολια για κατι τετοιο. Η απουσια συναισθηματικης διαχειρισης ειναι εγκληματικη.

Αυτος ειναι και ο λογος που οργιζονται με πραγματα κλαιν και ταυτοχρονα θεωρουν την βια φυσιολογικη.

Δεν μαθαινουν να αξιοποιουν μια πληροφορια και ουτε εχουν την υπομονη. next, next next. Δεν θα καθισουν να διαβασουν κατι με ουσια. Χρειαζεται χρονο. Ουτε στο σχολειο μαθαινουν κατι, οχι τυχαια.
Εχουν μαθει την ευκολια μεσω του κινητου. Το κινητο ειναι και εργαλειο της καταναλωσης και ως τετοιο, προωθει ενα καταναλωτικο lifestyle. Το προιον της αλογιστης καταναλωσης ειναι τα σκουπιδια.

Μια γυναικα αυξανει την καταναλωση και ετσι, επικεντρωνονται στις γυναικες. Τις πιεζουν απο παντου και αυτος ειναι ο λογος που υποφερουν περισσοτερο. Οι ιδιες, ως προιον προς καταναλωση, τις πιεζουν να γινουν σκουπιδια.

Η επομενη γενια θα ειναι χειροτερη.

Δεν ξερω γιατι εκαναν ερευνα χωρις να επικοινωνησουν μαζι μου.
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,854


View attachment 7295
Πέρα από την πλάκα, έχει τα φόντα να γίνει η μεγαλύτερη ιατρική ανακάλυψη μετά την πενικιλίνη.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,567

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,567

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,577
Αυτα ειναι ψεματα για να πουλησουν ηλεκτρικα αυτοκινητα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,577
Με timestamp
1.15 κινδυνεψε ο ελληνας πρωθυπουργος.
1.28 ευτηχως δεν κινδυνεψε κανεις απο την ελληνικη αποστολη. Σε αυτο το σημειο εφαγε cancel αλλα ειπα να του δωσω μια ευκαιρια.
1.32 φλυαρια, φλυαρια, φλυαρια, φλυαρια, φλυαρια, φλυαρια, φλυαρια, φλυαρια. φλυαρια, φλυαρια, φλυαρια, φλυαρια.
5.00 αναμενουμε ενα μεγαλο κατακλυσμιαιο γεγονος που θα γυρισει τον πλανητη, με καταστροφες στην λιθινη εποχη και θα σωθουν λιγοι, με κατι που θα θυμιζει την κιβωτο του Νωε μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα
5.46 ισχυρες ηλιακες εκλαμψεις... μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα
6.05 ισχυρες ηλιακες εκλαμψεις θα καταστρεψουν... μπλα μπλα μπλα μπλα
6.21 ισχυρες ηλιακες εκλαμψεις θα καταστρεψουν το ηλεκτρικο δικτυο στον πλανητη μας.

Σε αυτο το σημειο αρχισε η αντιστροφη μετρηση της υπομονης μου, εδωσα ενα λεπτο διορια και αυτο που κερδισα ειναι μια ευχη, να γινει η εκλαμψη ΤΩΡΑ!!!
Θα σας πω τα ονοματα των επιστημονων που το λενε αυτο και αρχισε παλι το μπλα μπλα μπλα και αφου μου τα μελανιασε, τα πρωτα ονοματα που αναφερει ειναι ο Λιακοπουλος και ο Τουλατος... ο Τουλατος!!!!

Ο τυπος το κουραζει παρα πολυ και αν η καταστροφολογια του αντικατροπτιζει το μεγεθος του πεου του, θα πρεπει να μπει στην βιομηχανια ταινιων ερωτικου περιεχομενου, αφου τα αμησε ολα ετσι κι αλλιως.

Οτι θα γινει το τσαφ, το ξερουμε. Καλυτερα κιολας.
 
Top Bottom