(Update) Remake του GOTHIC στα σκαριά από την THQ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
αυτο μας δειξανε πριν λιγο στο THQ Nordic Showcase 2024.
δεν φαινεται κακο. κι εδω ιχνος απο ιντερφεις στον οριζοντα. και βεβαια δεν χρειαζεται να ρωτατε, πουθενα ενδειξη ή αναφορα σε οποιαδηποτε ημερομηνια. μου φαινεται τα ιδια θα γραφουμε πανω κατω τον αυγουστο του 25, για το επομενο ετησιο τρειλε του κειμ.

ΩΣΤΟΣΟ, δεν μπορεις να μην λυγισεις εκει που ακουγεται η Επικη Μουσικαρα του 1 να συνοδευει καποιες σκηνες. θα πλημμυρισουν μαντηαρς οι σπηλιες μας, λεμε... αρκει να κυκλοφορησει καποια στιγμη πριν την άνοια.

αυτο αγαπητε γάιε, ειναι ενα μεγαλο μυστηριο. κι αλλη φορα και τωρα με αφορμη το ποστ σου, εψαξα να βρω κατι συγκεκριμενο για το ποσα ατομα αποτελουν την εταιρια ή ασχολουνται με το κειμ.
δεν καταλαβαινω με τι δγιαλο κριτηρια διαλεγουν εταιριες για να τους αναθεσουν τετοιο σημαντικο προτζεκτ. τελος παντων.

μην προτρεχω, αλλά βλεποντας την κεντρικη (και μονη) σελιδα στο σαιτ τους, στην θεση σου δεν θα μουν αισιοδοξος για την ημερα κυκλοφοριας:

ελπιζω_ναχουν_καντινιερη_atleast.jpg

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
δεν παμε μια βολτα απο βαρκελωνη? εχω την εντυπωση οτι οποιος και να χτυπησει το κουδουνι, θα τον προσλαβουν.

Τι είναι αυτά τα (m/f/d) κάτω από κάθε ποζίσιο; Male/Female/Digidanga(s);

μλκ μου, καθε μερα μαθαινεις και κατι.
μποτακιε, δεν ξερω αν τρολαρεις η αν ηξερες οντως το νοημα, αλλά κουκλαρα και βρηκα:

Every job advertisement must therefore contain the addition (m/f/i/t) or ( m/f/d) - as an abbreviation for "male" and "female" as well as for "intersexual/transsexual" or "diverse"

μλκ μου, καθε μερα μαθαινεις και κατι.
μποτακιε, δεν ξερω αν τρολαρεις η αν ηξερες οντως το νοημα, αλλά κουκλαρα και βρηκα:

Every job advertisement must therefore contain the addition (m/f/i/t) or ( m/f/d) - as an abbreviation for "male" and "female" as well as for "intersexual/transsexual" or "diverse"

Νοπ, είναι από τις (λίγες ίσως :Ρ) φορές που δεν τρόλαρα. Ήταν ειλικρινής η απορία. Είχα ξεχάσει τη λέξη "diverse". Φοριέται πολύ κι αυτή τελευταία.

επιτελους γκειμπλει. ζήτω. αρα προφανως το κειμ υπαρχει και θα κυκλοφορησει καποια στιγμη :p.
1 ωρα περιπου η διαρκεια, απ την gamescon.
ειδα ελαχιστο, καλο μου φαινεται, γκοθικ δεν μου φαινεται. αλλά μπορει και να λαθευω, μια ματια εριξα. ελπιζω στο πσκ να το μελετησω πιο προσεκτικα.

Παιδιά μην ψαρώνετε μ'αυτές τις 'diverse'/DEI βλακείες. Ο κόσμος και η πιάτσα κινούνται όπως πάντοτε : οι ικανοί πετυχαίνουν και οι φελλοί έχουν απλώς ένα νέο αποκούμπι για να βαυκαλίζονται. Με το που σφίγγουν οι κώλοι και δε βγαίνει το ταμείο, οι πρώτοι που φεύγουν είναι οι αλλαλάζοντες φελλοί.

Όσοι είναι καλοί στη δουλειά τους, δεν πα να φοράνε κουβά από KFC στο κεφάλι και να πηδιόσαντο (sic) με τσιάουα Τριέστης, μια χαρά μεροκάματο βγάνουν.

Οι μόνοι που κακώς ασχολούνται, είναι οι μαχητές του πληκτρολογίου. Αυτά τα θέματα έπρεπε να τα αφήνουμε να ψοφάνε από μόνα τους. Όσο τα τσιγκλάς έστω και για να τα δουλέψεις, τους δίνεις δύναμη.

πω ρε φιλε, ολα αναποδα μ αυτο το γκειμ.

οκ, ωραιο το βιντεακι, φαινονται καλα παιδια οι αλκιμαίοι, και πωρωμενα με το φραντσάι, και ο κάι ηταν ωραια, συγκινητικη πενιά, αλλά δγιαολε, η λογικη σειρα ειναι να κυκλοφορει τετοιο μεικινγκ οφ ΜΕΤΑ την κυκλοφορια του παιχνιδιου, αρκετα μετα μαλιστα, αφου εχει βγει το γκειμ, τα πρωτα πατσηζ κλπ. τι νοημα εχει τωρα να μου λες με ποιον τροπο εφτιαξες κατι που δεν το εχω δει, αφου δεν εχει κυκλοφορησει?
ειναι λιγο κουλο ολο αυτο.

και οκ, τουλαχιστον να ηταν αφορμη να βγαλουν την επισημη ρηληζ ντειτ επιτελους... μπα. περιμενα μεχρι το τελευταιο σεκόντ του βιδεο. μου λεει: γουισλιστ ΝΑΟΥ.

βρε, νεβερ εβερ. αν δεν μου πεις μερα και ωρα δεν κουναω ρουπι. μετα την σφαλιαρα του φουμου ειδικα, το κανσελέισο ειναι απλα μια ανακοινωση μακρια απ οτι φανηκε, οσο δυνατο κι αν ειναι ενα φραντσάι.

ασχετο. ανουλα γκονζάλεθ, αραβωνιασου με. και δγιαολε, ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΙΣΠΑΝΙΚΑ. ΤΑΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΜΟΥ, ΛΕΜΕ.

ΟΧΙ η αννουλα του Β3.png

τι λεγαμε? α, ναι, καλο θα ειναι να βιαστουν λιγο και να το κυκλοφορησουν αφου μαλλον ειναι ετοιμο, αλλιως τα μεκινόφ δεν βοηθανε τοσο οσο νομιζουν.

δινουν σε κυκλοφορια μια φετα γκειμπλει απ το ιντρο, σε ντεμο που μαλλον υπαρχει εδω και μηνες. απο τοτε μπορει να εχει βελτιωθει το πραγμα.
ωστοσο δεν ειναι κακο. η τελοσπαντω θα μπορουσε (μ αυτα που εχουμε δει τελευταια), να ναι πολυ χειροτερο.
α, ο ηρωας του ντεμο ΔΕΝ θα ειναι ο ηρως του κειμ. γκλουπ, γιατι ομως? δε μαμιεται, ο καθενας εχει την λοξα του, δεν θα ασχοληθω.
ιτ ιζ γουωτ ιτ ιζ, λέμε.

και βεβαια ΠΡΟΦΑΝΩΣ ο σιφορτζι το ειχε εδω και μερες (ενταξ, ο άθρωπας αναπνεει γκοθικ, λογικο ειναι) κι εδειξε γκειμπλει, αν και υπαρχει εμπαργκο ακομα στο τι μπορει να δειξει καποιος απ το ντεμο (λιγο τραγικο αυτο, αλλά να μαλωσεις τωρα? δεν ειναι πρέπο)

Εδω το demo 10GB μέγεθος, δεν παίζουμε με τον nameless αλλά με τον Nyras τον ψυχοπαθή φανατικό novice που συναντήσαμε όταν ψάχναμε το focus 25 χρόνια πριν

Back