Valentine's Day Appreciation Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
για να αποδειξεις τι ακριβως?
οτι αρκει. Το:
ουτε ομοφοβικος ειμαι, ουτε με νοιαζει τι στον μπέο κανει ο καθενας με τα εξογκωματα/εσοχές του κορμιού του
καλυπτεται απολυτα με το:
ΕΤΣΙ ξεκινουν την προταση οι ομοφοβικοι κυρ παντεληδες
δε χρειαζεται να γραψει κανεις κατι αλλο. οτιδηποτε και να γραψεις, δεν αναιρει το:
ΕΤΣΙ ξεκινουν την προταση οι ομοφοβικοι κυρ παντεληδες
 
σ ευχαριστω για την αναλυση. εχεις να πεις κατι για την ουσια αυτου που εγραψα?
εχεις μια ταση ν ασχολεισαι με τα γυρω γυρω και ν αποφευγεις την ουσια, θα ελεγε κανείς..
 
κοίτα δε θέλω να κάνω τον δικηγόρο του φραγκομπιφτεκά αλλά και μόνο που σε ενόχλησε η παπαρίτσα της google, θα έπρεπε να σε κάνει να αναρωτηθείς για τις προτεραιότητές σου. :p
 
οτι αρκει. Το:

καλυπτεται απολυτα με το:

δε χρειαζεται να γραψει κανεις κατι αλλο. οτιδηποτε και να γραψεις, δεν αναιρει το:
Νταξ λαρωσε λιγο
Ουτε εμενα με ενοχλουν οι στρειτ αρκει να μην με ενοχλουν βεβαια
 
Πώς καταλαβαίνει κάποιος οτι είναι αγοράκια τα δύο μπαρμπαδέλια; Έχει και φωτογραφία με τα πουλάκια τους;
 
πουλακια δεν ειδα ειν η αληθεια.
και δεν ειπα οτι ειναι αγορακια. ειναι 2 ιδια μπαρμπαδελια. αυτο ειδα.
 
κοίτα δε θέλω να κάνω τον δικηγόρο του φραγκομπιφτεκά αλλά και μόνο που σε ενόχλησε η παπαρίτσα της google, θα έπρεπε να σε κάνει να αναρωτηθείς για τις προτεραιότητές σου. :p
Ούτε και εγώ του μαλακτη, αλλά δεν είπε και τίποτα. Έβγαλε κάτι στον υπολογιστή ΤΟΥ και εξέφρασε την ενόχληση του. Ούτε έβρισε ούτε πλάκωσε κάποιον στο ξύλο, ούτε προέτρεψε σε αυτό. Πιστεύω ότι έχει αυτό το δικαίωμα.
Edit
Η Google αναφέρει ότι είναι 2 μόρια οξυγόνου πάντως. Αμέσως και εσείς να την κράξετε! :p
 
Last edited:
Και για να είμαστε ειλικρινείς, χέστηκε η Google για αυτό που παρουσιάζει. Το κάνει καθαρά για λόγους PR, όχι γιατί το πιστεύει
Οπως και να'χει οι γραφιστες εκει περα καναν υπεροχη δουλεια. Βασιστηκαν στη σχεδιαση με βαση τις αρχες Gestahlt (ομοιότητα, συνέχεια, κλείσιμο, εγγύτητα, σχήμα/εδάφους, συμμετρία και τάξη) για να περασει στον θεατη κατι, οτιδηποτε αναλογως τη ψυχοσυνθεση του καθενος, που να του κρατησει τη προσοχη.

Οπως και να'χει εγω απλα ημουν δηκτικος στις πρωτες φρασεις που εγραψε ο αγαπημενος κατα τα αλλα μαλακτης. Κατι που οπως φανηκε το παρατηρησαν και αλλοι και χαιρομαι που δεν ημουν ο μοναδικος.
 
Σε ένα πχιο (όσο γίνεται) σοβαρό ύφος.
Δε πιάνω όλο αυτό τον προβληματισμό με το οτιδήποτε διαφορετικό με την πάρτη μας.
Οκ, σαφώς και η εκάστοτε εταιρία/πολυεθνική αναζητά το "τρεντ" της εποχής, αλλά εδώ μιλάμε για δικαιώματα που θα έπρεπε να γίνουν κομμάτι της παιδείας.
Από την ισότητα των έγχρωμων και την ισότητα της γυναίκας. Μέχρι την ένταξη της ομοφυλοφιλίας στο κοινωνικό γίγνεσθαι και πάει λέγοντας. Η κοινωνία θα πρέπει να μάθει να εξελίσσεται και να μην μένει στάσιμη στις περγαμηνές του Τζωνη του ΜΑΣΤΟΡΑ από τον Βαρδάρη.
 
σε οσο πιο σοβαρο μπορω σχολιο:

ειναι της μοδος ισως να ψαχνωμε αορατους εχθρους για να δειξωμε ποσο προχω και προοδεφτικοι ειμαστε. βεβαια περιμενα οτι καποιοι θα διαστρεβλωναν οτι διαβασαν ή απλα δεν θα καταλαβαιναν.

οπότε ξαναγραφω οτι λειπει κατι απ το σκιτσο. ειναι 2 ομοια μπαρμπαδελια και το μονο που ειπα, λεω και θα λεω, ειναι οτι λειπουν ΚΑΙ 2 διαφορετικα μπαρμπαδελια. τοσες δεκαετιες σε ολες αυτες τις παπαριες ειχε ενα αγορακι κι ενα κοριτσακι. προχωρησε ευτυχως η κοινωνια κι ειμαστε σε εποχη που το σκιτσο θα εχει δυο αγορακια χερι χερι, 2 κοριτσακια χερι χερι και ενα αγορακι κι ενα κοριτσακι χερι χερι. ολα αυτα να περπατανε χαμογελαστα στους καμπους. οταν λειπει κατι απ αυτα, μου φαινεται ελλιπες.

ελατε, μπρινγκ ιτ ον.
 
Θα μπορούσαν να είναι και δυο ερωτευμένα μποτάκια! :Ρ

Ο Έρως δεν έχει όρια!!!111!!!


Προσεχε μποτακη, γιατι πλεον υπαρχουν φιλοσοφικες ανησυχιες για το αν φλερταρεις με ΑΙ ειναι απιστια

 
Εν έτη χ-ψ ετών. Να γράφει κάποιο άτομο σαν αυτιστικό παιδί 14 ετών (νο οφενς στα αυτιστικά παιδιά) για να τραβήξει ολίγον τα βλέμματα, σε ένα αμιγώς κεημινκ φόρουμ που απλά πετάμε τις μαλακίες μας για να περάσουμε καλά. Είναι κάπως στενάχωρο...
(Been there, done that)
 
οκ σε σοβαρό τόνο δεν λέω κάτι, αλλά μόνο το ναι μεν αλλά του πρώτου post φταίει που αμέσως μου ήρθε στο μυαλό αυτό.

denexeibutmonobutt.png

όταν λέω @@ είδα, εννοώ ότι δεν κατάλαβα τίποτα από την εικόνα, δεν μου έβγαλε κάποιο νόημα, σαν τυχαίο doodle μου είναι.
 
δεκτη η αυτοκριτικη σου τωνη.
ποτέ δεν υπαινιχθηκα κατι τετοιο παντως, να ειπωθει αυτο.
 
Back
Top