Vampire: the Masquerade - Bloodlines 2

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Είναι γνωστό πως όταν 9 στους 10 Ρεηκουίδες έχουν ενδοιασμούς ή κακό προαίσθημα, το παίγνιο βγαίνει μούφα.

Ακόμα κι αν το παιχνίδι βγει μούφα υπάρχουν ευχάριστα νέα για τους γνήσιους και αυθεντικούς απανταχού βαμπιροφάν

Τα γλίτεροβαμπίρ θα γίνουν πάλι της μόδας

Είναι γνωστό πως όταν 9 στους 10 Ρεηκουίδες έχουν ενδοιασμούς ή κακό προαίσθημα, το παίγνιο βγαίνει μούφα.

Aρκεί να είμαι κι εγώ μέσα σε αυτούς, αλλιώς λένε μλκς.

Το παιχνίδι αν έχει, όπως οφείλει, αναφορά στη σειρά Buffy The Vampire Slayer, θα είναι μια χαρούλα.
Αλλιώς, πάμε για απογοήτευση.

Το παιχνίδι αν έχει, όπως οφείλει, αναφορά στη σειρά Buffy The Vampire Slayer, θα είναι μια χαρούλα.
Αλλιώς, πάμε για απογοήτευση.

Άλλος ένας Ρεηκουής με ενδοιασμούς. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά πλέον!!!111!!!

ναι όντος αυτό με το δέντρο τι το ήθελαν? Δλδ τελείως εκτός ύφους και πνεύματος του game.

ποια είναι η τουρκάλα και που το κατάλαβες;

Δεν είναι απολύτως επιβεβαιωμένο αλλά φαίνεται ότι όντως η αισθησιακή παρουσία που είδαμε είναι Τουρκάλα και Τremere. Οπωσδήποτε το highlight του βίντεο.

Κάποιος να βάλει ένα άβαταρ στον μπορατσό. Δε γίνεται να βλέπουμε το τόπικ συνέχεια εκεί πάνω με το Β λες και είναι κανένας αμόρφωτος.

δεν ξέρω τι λέτε εγώ πάντως ερωτευτηκα.

Κάποιος να βάλει ένα άβαταρ στον μπορατσό.
Ποιος είναι αυτός; Κάνα πρωτάθλημα Ρόκε Λη έχει πάρει; Τίποτα μεταγραφάρες όπως ο Σωκράτης έστω;

Εντάξει ας τα αφήσουμε αυτά κι ας επικεντρωθούμε στα θετικά του.

βάλτε του εκεί πέρα είτε τον αρθρουρ από το ρετ τετ είτε τον τζο ακα νο νειμ απο τα ντολλαρς τριλοτζι να τελειώνουμε.

How about

seferlis1.jpg

Ερχόμουν να προτείνω κάτι λιγότερο σκληροπυρηνικό, αλλά οκ δε θα κάνω καν τον κόπο..

Back