Να το ξανακαμω ινστώλ?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Να κάνω μια ερώτηση για το Vermintide 2, τώρα που είναι και σε sale. Είχα γενικά την εντύπωση ότι ο τίτλος έχει πάρει πολύ καλές κριτικές και πριν κάνα 3-4μήνο που τον κοιτούσα, για να δω αν θα τον τσιμπήσουμε με κάτι φίλους, είδα στα steam reviews ότι μετά το update 2.0 έφαγε πολύ κράξιμο. Είχε βάση αυτό και αν ναι έχει στρώσει καθόλου;
Πιστεύω πάντως ότι υπάρχει μια δόση overreaction στο θέμα γιατί τα αρνητικά reviews που διάβασα έχουν σχεδόν όλα πάνω από 500 ώρες παιχνιδιού. Να παίζεις τόσο πολύ και μετά να πατάς ένα "not recommended" μοιάζει ελαφρώς οξύμωρο.
Και εγώ όταν βλέπω τέτοια reviews παραξενεύομαι, αλλά αν το καλοσκεφτείς, αυτός που έχει παίξει ήδη 500 ώρες ίσως μπορεί να κρίνει καλύτερα ένα update.
Είχα παρόμοια συζήτηση με άτομο που είχε παίξει 1000 ώρες Warframe και μου έλεγε "αν δεν είμαι εγώ ο κατάλληλος να σου πει ότι το παιχνίδι είναι ένα grindfest που καταντάει αγγαρεία, τότε ποιος είναι; Το ότι εθίστηκα και το έκανα, δε σημαίνει ότι θα σου προτείνω να το κάνεις και εσύ..." Και μου άλλαξε λίγο την οπτική για τα "not recommended" από άτομα που έχουν λιώσει ένα game.
Καλά ρε tinapeis, necromancy σε thread με φετινό τελευταίο post? Αν ήταν πιο φρέσκο, θα βοσκούσε.
Πολύ τα γουστάρω τα wood elves, τσίμπημα με τη μία.σκάει ανακοίνωση για rework των Wood Elves
Πολύ τα γουστάρω τα wood elves, τσίμπημα με τη μία.
Όμως, καλό θα ήταν να μας πουν τι γίνεται και μ' αυτό το έρμο το τρίτο μέρος.
Έχω χάσει εδώ και καιρό την μπάλα με το τι βγαίνει σε παιχνίδια με βάση το γενικότερο σύμπαν του warhammer αλλά το παρακάτω δείχνει ενδιαφέρον σαν x-com clone που είναι.