What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

WE WERE HERE FOREVER

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Το We Were Here Forever (εφεξής WWHF) της Total Mayhem Games αποτελεί το πλέον πρόσφατο – για την ακρίβεια το τέταρτο – μέρος της σειράς We Were Here. Τι εστί We Were Here? Πρόκειται για μια σειρά online co-op adventure games, πιο συγκεκριμένα αυτά που κάποτε λέγαμε Myst clones.Η φράση “co-op adventure game” πιθανότατα προξενεί έκπληξη ακόμα και στους πλέον υποψιασμένους gamers. Και είναι γεγονός, πως η εκρηκτική άνοδος του multiplayer gaming εδώ και είκοσι και πλέον χρόνια, ποτέ δεν άγγιξε τα παραδοσιακά adventures. Οι σχετικές προσπάθειες ήταν τόσο περιορισμένες σε αριθμό, που ίσως αξίζει μια μικρή ιστορική αναδρομή.
Θα μπορούσε να είναι εικόνα από το Myst VI…
Τα πολύ παλιά τα χρόνια, τόσο παλιά που οι περισσότεροι στη χώρα μας αγνοούσαν την ίδια την έννοια του internet, υπήρχε ένα online παιχνίδι μυστηρίου, ανάλυσης στοιχείων...

Continue reading...


 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Τέλειο φαίνεται! Yπάρχει και στο έπικ στορ βλέπω, μια χαρά!


λοιπόν, πάτα το διακόπτη με το σύμβολο που είναι σαν με εξωγήινη αγκινάρα με αυτάκια καγκουρό

Πραγματικά όμως, τα σύμβολα που φαινομενικά δεν βγάζουν κανένα νόημα, πως υπήρχε άμεση συνεννόηση με τις περιγραφές που δίναμε.. Δεν υπάρχει αυτό. Άντε να παίξεις με ραντομά και να προσπαθείς να του εξηγήσεις με τέτοιο τρόπο, στα αγγλικά κιόλας για έξτρα τσάλεντζ.
 
Top Bottom