lelos kounelos
Tarrasque
BlueTribe<br>επειδη δεν καταλαβαινω εαν ειναι ενα θεμα το οποιο δεν σε ενδιαφερει ή αν αγνοεις την ολη φαση. θα κανω μια ερωτηση.<br>αυτη που εκανε ο Chronomancy<br>πως θα ενοιωθες αν εβλεπες τον αριθμο του κινητου σου, με το ονομα σου, σε δημοσιες τουαλετες;<br>αν εισαι κουλ με αυτο, πατα το μπακ και μην χανεις τον καιρο σου με τα παρακατω.<br><br>Αυτο που θα επρεπε να βρεις περιεργο, ειναι η λυσσα θα ελεγα, να τσιμπησουν τον αριθμο του τηλεφωνου σου.<br>Την δεκαετια του 90, ολοι προσπαθουσαν να<strike> τσιμπησουν</strike> κλεψουν αριθμους πιστωτικων καρτων.<br>Τωρα εχουν πεσει ολοι με τα μουτρα στα νουμερα των κινητων τηλεφωνων.<br><br>Πλεον, αυτος ο αριθμος ειναι σαν την διευθηνση του σπιτιου σου. Πιστευω οτι ουτε εδω μεσα δεν θα εγραφες που μενεις.<br><br>Ας παρουμε για παραδειγμα το facebook, που ειναι και το μεγαλυτερο @ του ιντερνετ.<br>εγω δεν τους εχω δωσει τον αριθμο του κινητου μου. καποιες φορες μου εμφανιζει ενα μηνυμα οτι αν θελω μεγαλυτερη ασφαλεια για τον λογαριασμο μου, να τους τον δωσω τον αριθμο του κινητου μου.<br>το παραξενο ειναι οτι ο αριθμος μου ειναι ηδη γραμμενος στη φορμα και περιμενει να πατησω το ΟΚ.<br><br>Σιγουρα δεν γνωριζεις οτι αν αλλαξεις sim καρτα, ο νεος σου αριθμος θα σκασει στο facebook χθες.<br>που κολανε ολα αυτα με το δημοσιο ουρητηριο;<br>οτι το φουμπου ειναι μια πλατφορμα σχεδιασμενη να μοιραζει ολα σου τα στοιχεια. δεν εχει καποια ασφαλεια της προκοπης.<br>γιατι;<br>επειδη δεν τους νοιαζει. δεν ειναι αυτο που θελουν.<br><br>πηγαινε στις ρυθμισεις / απορρητο / ποιοι μπορουν να σας βρουν με βαση τον αριθμο τηλεφωνου που δωσατε;<br>επελεξε το κανενας.... καλη τυχη.<br>εχω το ιδιο προβλημα και τηλεφωνο δεν τους εχω δωσει. δεν σου καθεται καπως αυτο;<br>καποια δικαιωματα για την ιδιοτικοτητα;<br>με ενα απλο script, μπορεις να μαζεψεις ολους τους αριθμους κινητων που υπαρχουν στο φουμπου.<br>γιατι να το κανεις αυτο;<br><br>επειδη εχεις ονομα, τηλεφωνο και ψηφιακα ιχνη παντου, για τις συνηθειες σου. εισαι καταναλωτης και προιον. <br>σε πουλανε σε εταιριες, στην κυριολεξια. ειναι νομιμο, γιατι ετσι σε εξυπηρετουν καλυτερα. θα ερθει η μερα που θα πας να κανεις μια ασφαλεια ζωης και θα σε ρωτησουν γιατι την 1/1/2018 εκανες αναζητηση για cancer. ας τσεκαρες εσυ για το συγκροτημα.<br><br>λιγη αξιοπρεπεια βρε φιλε. καποιοι βγαζουν λεφτα απο το τομαρι σου και εσυ τιποτα. καπως ετσι ξεκινανε και τα σπαμ και δεν ξερεις που σε βρηκαν.<br>ειναι πολυ creepy η κατασταση και οι πολλοι λενε, σιγα μωρε, και τι εγινε;<br>για εμενα που δεν ειμαι σιγα μωρε και τι εγινε. εαν πω στοπ, θα μου πουν γιατι; ποιο το προβλημα; ο bluetribe δεν εχει προβλημα. δεν επαθε τιποτα που μας εχει δωσει ολα τα στοιχεια του.<br><br>το φουμπου κραταει και αρχειο με καθε συσκευη που εκανες login. ξερουν αν σου αρεσουν τα samsung, εαν εχει ακριβες συσκευες.<br>το google κραταει οποια αναζητηση εχεις κανει, ακομα και εσυ μπορεις να πας να τις δεις. δεν ειναι μυστικο.<br><br>https://myactivity.google.com/myactivity" class="bbcode_url">https://myactivity.google.com/myactivity<br><br>σιγα μωρε και τι εγινε;<br>εγινε οτι καποτε ηταν αδιανοητο να ζητησει καποιος τα στοιχεια της ταυτοτητας σου. δεν μιλαμε για αγορες.<br>στην πορεια εγινε προαιρετικο και τωρα με το φουμπου εχει γινει απαιτηση.<br><br>αλλαζουν τα πραγματα και αλλαζουν πολυ γρηγορα. το ιντερνετ σε ξερει καλυτερα και απο την μανα σου.