Witcher 1 VS Witcher 2

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Chronomancy wrote:
Όλοι οι γιατροί συμφωνούν ότι το κοπάνημα του κεφαλιού στον τοίχο δεν κάνει καλό στο συκώτι</blockquote>

Εκτός και αν το χτυπήσεις τόσο πολύ που τα μυαλά σου θα έχουν γίνει μαρμελάδα.

Northlander wrote:

Chronomancy wrote:
Όλοι οι γιατροί συμφωνούν ότι το κοπάνημα του κεφαλιού στον τοίχο δεν κάνει καλό στο συκώτι</blockquote>

Εκτός και αν το χτυπήσεις τόσο πολύ που τα μυαλά σου θα έχουν γίνει μαρμελάδα.</blockquote>

Το οποίο είναι κακό διότι μετά το άνοιγμα θα πρέπει να τα διατηρείς στο ψυγείο! :trollface:

Αυτό που δε μου άρεσε στο πρώτο και τόσο ήταν το backtracking σε ορισμένα σημεία. Η ατμόσφαιρα όμως των περισσότερων περιοχών ήταν εξωπραγματική. Ένιωθες να σε καταπίνει...
σίγουρα είναι κάτι μοναδικό, προσωπικά όταν ασχολήθηκα ήξερα λίγα για αυτό και έτσι η εμπειρία ήταν πιο εντονη.
Το σενάριο του 2 μου άρεσε οριακά περισσότερο (αν δεν υπήρχε και το mindfuck σκηνικό στο τέλος του πρώτου όπου <span class="bbcode_spoiler">ο Tywin πεθαίνει από τον Adra Dragon, τελικό μπος στο μπουντρούμι του Loghain</span>, τότε θα υπήρχε πιο αισθητή διαφορά) και φυσικά το κουβάρι επιλογών-συνεπειών που ακόμα και μετά από 2 playthrough κατάφερνε να έχει ακόμα υλικό για σκηνές ή διαλόγους που δεν έβλεπες.

Αυτό που λέει και ο Adhan ίσχυσε και σε εμένα. Όταν βγήκε το πρώτο δεν είχα επαφή με τον έξω κόσμο(ίντερνετ) και είχα σταματήσει το pc master οπότε δεν είχα ιδέα για το παιχνίδι ή τον κόσμο του. Ως συνήθως κατέβαζα torrents στο σχολείο και το είδα πρώτο στο top 100. Περισσότερο με τράβηξε το όνομα οπότε το κατέβασα και το πήρα σπίτι να παίξω. Τέτοια εμπειρία πρέπει να είχα βιώσει μόνο στο Torment και κάπως λιγότερο στα Morrowind & Oblivion.

Αφού το έλιωσα στην κυριολεξία άρχισα να το παίζω μίστερ ιστορίας γαι την ανακάλυψη που έκανα, μέχρι που έπεσα πάνω σε ψαγμένο RPGα ο οποίος μου έδειξε το ντόρο που είχε τότε ο τίτλος και με γείωσε πολύ άσχημα :angry:

Εμένα μου άρεσαν και τα 2 εξίσου, αν και ομολογώ ότι τα έχω ξεχάσει λίγο.... Ευκαιρία να τα παίξω πάλι πριν το 3ο...

Back