What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Witcher 2: Assassins of Kings

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Τι σου αρέσει πιο πολύ? Η πορτοκαλάδα ή το παστίτσιο?
 

rasko

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
306
απ τν στιγμη ρε σεις που λενε οτι ειναι απ τα καλυτερα RPG δεν νομιζω οτι ειμαι εκτος θεματος. και εξαλλου λεω σαν παιχνιδι αν και μετα θεματα του ειναι πολυ κομπλε σαν rpg ομως εχω αλλη γνωμη.
ειδικα απ την στιγμη που με αλλα παιχνιδια ειστε πιο σκληροι (dragon age inquisition px).

πιστευω οτι αν το witcher 2 ειχε το λογοτυπο της ea πανω στο κουτι του θα ειχε φαει ΤΟ κραξιμο

και ναι ρε μπαθορυ ειδα τα σχολια σας στο θρεντ για αυτο το επαιξα χαχα
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Kαζαντζιδη. Is that you; :blink:
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
<blockquote>απ τν στιγμη ρε σεις που λενε οτι ειναι απ τα καλυτερα RPG δεν νομιζω οτι ειμαι εκτος θεματος. και εξαλλου λεω σαν παιχνιδι αν και μετα θεματα του ειναι πολυ κομπλε σαν rpg ομως εχω αλλη γνωμη.
ειδικα απ την στιγμη που με αλλα παιχνιδια ειστε πιο σκληροι (dragon age inquisition px).

πιστευω οτι αν το witcher 2 ειχε το λογοτυπο της ea πανω στο κουτι του θα ειχε φαει ΤΟ κραξιμο

και ναι ρε μπαθορυ ειδα τα σχολια σας στο θρεντ για αυτο το επαιξα χαχα </blockquote>


Αναλόγως σε τι δίνεις προτεραιότητα όταν ορίζεις το καθένα από τα 2 γκεημς ως "σπουδαίο RPG".

To Witcher 2 είναι ένα καλοφτιαγμένα mature RPG της "νέας εποχής" (καλοφτιαχμένα mature γιατί η "βρωμιά" και η μαυρίλα του πηγάζουν κατευθείαν από τον πολιτικό και πολιτισμικό "πόλεμο" του παιχνιδιού και βγαίνουν τελείως φυσικά, όχι πχ από την δυνατότητα να κάνεις καυτό σαιξ με όλα τα party members σου όπως στο Inquisition) τόσο στο περιεχόμενο όσο και από άποψης μηχανισμών gameplay και γραφικών, το οποίο όμως διαθέτει ένα θέμα "Choices & Consequences" που παρόμοιό του έχουμε δει από λίγες έως μηδέν φορές στο παρελθόν - δηλαδή, ανάλογα με τις αποφάσεις σου στο Act 1 αλλάζει ΤΕΛΕΙΩΣ το Act 2 (και όταν λέμε τελείως εννοούμε ΤΕΛΕΙΩΣ, quests τοποθεσία NPCs σεναριακά, ΤΑ ΠΑΝΤΑ). Δεν είναι και κάτι που βλέπεις κάθε μέρα στα RPG. Σίγουρα έχει τις ελλείψεις του, αλλά σαν εμπειρία είναι ίσως ότι καλύτερο έχουμε δει για τίτλο αυτού του βεληνεκούς τα τελευταία χρόνια μαζί με το New Vegas.

Το Lords of Xulima εστιάζει περισσότερο στον χαρακτήρα των old-school RPG. Rogue-like, party-based, turn-based μάχες με αρκετά υψηλό δείκτη δυσκολίας και απαιτούμενη τακτική και στρατηγική, βαθύ lore, ΤΕΡΑΣΤΙΑ διάρκεια κτλ.

Δεν μπορείς να πεις ότι "το ένα είναι RPGάρα ενώ το άλλο console trash" πολύ απλά γιατί πιάνουν το νήμα του RPG από τελείως διαφορετικό σημείο το καθένα. Και τα 2 τα καταφέρνουν εξαιρετικά ως προς τις προθέσεις τους, αλλά είναι αρκετά διαφορετικά ώστε να γίνεται άδικη η σύγκριση μεταξύ τους.
 

rasko

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
306
επειδη το επαιξα 2 φορες δεν μπορω να πω οτι αλλαζει τελειως. στον ιδιο χαρτη εισαι στα ιδια μερη πας, ιδια καταληξη εχει το παιχνιδι απλως αλλαζεις "στρατοπεδο". και λογου αυτου εχει αρκετα μειωμενη διαρκεια σε σχεση με το 1 (που το βρισκω μαλλον καλυτερο, εκτος του τεχνικου τομεα φυσικα)

καλες οι "Choices & Consequences" που λες αλλα δεν ειναι αυτο που κανει ενα rpg για αυτο και εγραψα πριν αμα ειναι και η τελλτειλ rpg φτιαχνει.

console trash φυσικα και δεν το λες console oriented ομως? (αναμφιβολα console friendly)

παντως αμα θελετε ας γινει και η συγκριση με το inquisition που χωρις να ειναι τελειο, μια χαρα τιμιο ειναι και ειναι και στα αληθεια rpg, αλλα εφαγε κραξιμο και για πραγματα που στο witcher ο κοσμος τα προσπερναει πολυ ευκολα, προφανως (για μενα) επειδη εχει το logo της ea
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Δεν σε καταλαβαίνω... αμα πας με το ένα "στρατόπεδο" βλέπεις εντελώς αλλα μέρη οπου δεν τα βλέπεις αμα πας στο άλλο όπως και κάνεις διαφορετικές αποστολές που οι περισσόρες γίνονται με πάνω απο ενα τρόπο και επιλογές έχουν και αντίκτυπο στην ιστορία, επίσης και την ανάπτυξη του χαρακτήρα την βρήκα ικανοποιητική οπου σε μεγάλο βαθμό επηρέαζε την μάχη, το φιλικό προς την κονσόλα δεν το καταλαβαίνω... εννοείς οτι κάνει κρα για χειρηστήριο; πάντως και με m/k μια χαρά παίζεται, επίσης δεν καταλαβαίνω την σύγκριση με την ΤΤ... η μάλλον κατάλαβα, τώρα που λείπει ο Γαίος ανέλαβες προς τιμήν του το κράξιμο στο Witcher; <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ρε rasko κάνεις ένα βασικό λάθος. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Τι δουλειά θέλει ένα party based-rpg, με το Witcher, επειδή και τα δύο κουβαλάνε την ταμπέλα τού RPG?

Το Witcher 2 θα το συγκρίνεις με τα Gothic, τα Risen, το 1ο Witcher κοκ. Εκεί ναι, να συζητήσουμε.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Σίγουρα, το Choices & Consequences δεν είναι αυτό που κάνει ένα rpg. Noμίζω όλοι συμφωνούμε σε αυτό. Αν υπάρχει όμως σε ένα rpg, και είναι καλοφτιαγμένο όπως του W2, πού είναι το κακό; Σίγουρα δεν είναι τέλειο, αλλά δεν μου έρχονται παιχνίδια στο μυαλό μου που να το κάνουν πολύ πιο επιτυχημένα από αυτό. Tώρα για την διάρκεια, έστω ότι θα παίξεις 2 φορές το W2, μάλλον περίπου το ίδιο βγαίνει.
Αρχικά κι εγώ έχοντας παίξει και τα δύο στα καπάκια έβρισκα το 1ο καλύτερο, αλλά με τον καιρό το 2ο με βύθισε περισσότερο στον κόσμο του.

Εκτός απ' το UI που είναι console friendly (δυστυχώς) δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που να δικαιολογεί αυτόν τον τίτλο.

Χέλιον, το Lords of Xulima πάντως, roguelike δεν είναι και βαθύ lore δεν έχει.
 

rasko

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
306
steel

δεν ξερω αν το επαιξες το παιχνιδι αλλα σε (ξανα) λεω, πας στα ιδια μερη ακριβως, εισαι στον ιδιο χαρτη ακριβως δεν ειναι οτι πχ επειδη εκανες την α επιλογη θα πας σε αλη περιοχη σε σχεση με την επιλογη β. απλως ξεκινας απο σε διαφορετικο σημειο/στρατοπεδο στον ιδιο χαρτη.
δεν θυμαμαι οτι ο gaius εκραζε witcher , μηπως κανεις λαθος?

irenicus

στην ερωτηση ποιο ειναι ποιο hardcore pc rpg υπαρχει συγκριση. και το witcher ειναι αρκετα casual (οχι οτι αυτο ειναι απαραιτητα κακο).
εκανα συγκριση ομως και με το inquisition (που ξανα λεω χωρις να ειναι τελειο το κρινουν πολυ πιο αυστηρα για τα καζουαλ χαρακτηριστικα του σε σχεση παντα με το γουιτσερ)

εντιτ
μπαθορυ
στα περισσοτερα που λες δεν διαφωνω
αλλα να παιξεις δευτερη φορα μονο και μονο για 4-5 ωρες το πολυ, ενος καπως διαφορετικου chapter δεν δικαιολογει για μενα την μικρη διαρκεια
για την κονσολοποιηση δεν σου φτανουν τα qte, οι μαχες, το ακομα πιο απλοποιημενο λεβελινγκ, το καυραν, τα σπελλς που περισσοτερο μοιαζουν στη χρηση τους με "powers" απο κανα action/adventure τιτλο?
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Ο καθένας έχει τα γούστα του και ανάλογα κρίνει,εδώ εμένα με άρεσε το πρώτο neverwinter nights που όλοι σχεδόν το κράζουν αλλά περί ορέξεως που λέμε
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Ας πω κι εγώ την άποψή μου,αν και με κάλυψε σε μεγάλο βαθμό ο Hellion.

Προσωπικά πιστεύω ότι <u>σαν game</u> (δηλαδή στους μηχανισμούς) το W2 είναι χειρότερο από όλα τα παιχνίδια που ανέφερε ο Irenicus στο σχόλιό του και ότι γενικά μπάζει αρκετά.Σαν εμπειρία όμως είναι που κερδίζει άπειρους πόντους και μετατρέπεται (μαζί με το πρώτο της σειράς) στην πληρέστερη κατά τη γνώμη μου gaming εμπειρία από την εποχή του BG2,για αυτό το W3 έγινε και το πρώτο game ever που έχω κάνει pre order.

Βέβαια συμφωνώ σε αρκετά και με το rasko και βρίσκω το παιχνίδι σαφώς πιο casual και dumped down σε σχέση με το πρώτο (το οποίο το θεωρώ καλύτερο overall).Πάντως αυτό με το act 2 που αναφέρει δεν το καταλαβαίνω.Αν και το έπαιξα εδώ και πολύ καιρό,έχω την εντύπωση ότι οι διαφορές ήταν μεγάλες έστω κι αν το τελικό objective ήταν το ίδιο.Μέχρι και διαφορετικά quests είχε αν δεν απατώμαι.

Τελείως offtopic edit:
Αρπάζω την ευκαιρία από το σχόλιο του Μυρμιδόνα,για να πω ότι λόγω του θαψίματος που είχε φάει το NWN από πολλούς (ειδικά σε κάτι σχόλια του Adhan που θυμάμαι το έθαβε αλύπητα) αποφάσισα να το ξαναπαίξω.Δυστυχώς οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν.Το παιχνίδι είναι απίστευτα προχειροφτιαγμένο,είναι φανερό ότι ήταν tech demo της Aurora.Ο μόνος λόγος που το είχα θεοποιήσει ήταν ότι ήταν το πρώτο D&D game που είχα παίξει (και είναι και το μόνο που με κράτησε και τώρα,αλλιώς θα το είχα παρατήσει στο πρώτο chapter).
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,420
Κακόφημε Παναγιώτη, εσύ είσαι;
Σε μεγάλο βαθμό καλύφτηκα από προηγούμενες απαντήσεις, αλλά ας πω και εγώ 2-3 λόγια.
Το τι πραγματικά κάνει ένα παιχνίδι rpg, είναι κάτι που μπορεί να συζητηθεί για πολλές ώρες, και να μην έχουμε καταλήξει κάπου. Αν κρίνουμε από το πλήθος υποκατηγοριών του είδους, υπάρχει μια υποκατηγορία για τον καθένα <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />. Το LoX και το W2 είναι μεν RPG, αλλά όπως προείπανε και οι προηγούμενοι, ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες, η καθεμιά με το δικό της κοινό.
Το παιχνίδι είναι πιθανώς πιο μικρό, αλλά δεν ένιωσα να κάνει κοιλιά κάπου. Τα QTE, απενεργοποιούνται σε μεγάλο βαθμο, και όσα παραμένουν, είναι υποφερτά. Οι μάχες με τα bosses, ίσως φαντάζουν απλοϊκές, αλλά και στο Witcher απλοϊκές ήτανε. Το ζουμί δεν βρίσκεται εκεί, αλλά στην αλληλεπίδραση του Geralt με τον περίγυρο του. Οι αποφάσεις σου έχουν αντίκτυπο, και επηρεάζουν την πορεία των γεγονότων.
Τα menu, ήταν console friendly στο 2, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα έλεγα ότι το m+k δεν παρείχε επαρκή χειρισμό, ώστε να απαιτείται gamepad.
Θα συμφωνήσω με τον Ραζ για το NWN. Ειδικά το αρχικό campaign είναι ελεεινό. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το W1 τρέχει στην ίδια μηχανή. Ευτυχώς τα 2 expansion βελτίωσαν την κατάσταση.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Εν τάχει...
1) Το πρώτο NWN είναι συμπαθητικό αν είσαι καΐλας με το pnp DnD. Take that away και το μόνο που μένει είναι ένα μέτριο (στην καλύτερη) rpg που συγκριτικά με άλλα της εποχής του χάνει πολύ σε στόρι, χαρακτήρες και φυσικά πάσχει κι από άλλα θέματα όπως έλλειψης ομάδας. Γενικά είναι παιχνίδι προσανατολισμένο στο multiplayer και δείχνει (έβγαλε επίσης κάποιες καλές ugc aka mods).
2) Τα witcher προφανώς δεν έχουν ούτε το πιο περίπλοκο σύστημα μάχης, ούτε άπειρα stats και skills και ούτε κανα βαθύ character creation. Έχουν όμως υπέροχες ιστορίες, κόσμους που σε βυθίζουν, ατμόσφαιρα, αμέτρητους ενδιαφέροντες χαρακτήρες, τόσο πρωταγωνιστές όσο και δευτερεύοντες και καλογραμμένα και πειστικά σενάρια. Και επιλογές που αλλάζουν τόσο το gameplay (στο πρώτο κάποιες αποφάσεις επηρέαζαν τη δυσκολία μεταγενέστερων bosses) όσο και την ιστορία. Επιλογές με <u>σημαντικές συνέπειες</u> (της Telltale πάσχουν από το "No Effect σύνδρομο", που πάσχουν <b>συνήθως</b> και οι αντίστοιχες της Bioware), από αυτές που βλέπεις πολύ μετά και δεν μπορείς να διορθώσεις φορτώνοντας το παιχνίδι . Τέλος και gameplay έχουν αρκετά καλό και ψυχαγωγικό χωρίς απαραίτητα να είναι ό,τι καλύτερο στην κατηγορία.
3) Επειδή το 2o της σειράς το έχω τελειώσει 3 φορές με διάφορους συνδυασμούς επιλογών, επιβεβαιώνω κι εγώ πως το 2ο chapter διαφέρει εντελώς μεταξύ των 2 πλευρών (Roche, Iorveth). Από την μία είναι το στρατόπεδο με τα ταγάρια του Kaedwen και από την άλλη η Vergen. Διαφορετικά quests, διαφορετική αφήγηση της ιστορίας, διαφορετικοί npcs. Το ότι περνάς απλά από το στρατόπεδο μια στιγμή για να κατασκοπεύσεις ή περνάς στα γρήγορα από την πόλη των νάνων κατά την πολιορκία σημαίνει ότι βλέπεις τα ίδια πράγματα; Ακομη και σε κάποιες μικρότερες περιοχές διαφέρουν (π.χ. μονοπάτια γύρω από τα βουνά σε αντίθεση με τα ορυχεία στην άλλη περίπτωση). Ξεκάθαρα πράγματα.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161


rasko wrote:
steel

δεν ξερω αν το επαιξες το παιχνιδι αλλα σε (ξανα) λεω, πας στα ιδια μερη ακριβως, εισαι στον ιδιο χαρτη ακριβως δεν ειναι οτι πχ επειδη εκανες την α επιλογη θα πας σε αλη περιοχη σε σχεση με την επιλογη β. απλως ξεκινας απο σε διαφορετικο σημειο/στρατοπεδο στον ιδιο χαρτη.
δεν θυμαμαι οτι ο gaius εκραζε witcher , μηπως κανεις λαθος?
</blockquote>
Λες να μην το έχω παίξει και να έχω και άποψη; :nope: 4-5 φορές το έχω τερματίσει.
Είσαι λίγο υπερβολικός με το να λες οτι πας στα ιδια μέρη ακριβώς, υπάρχουν περιοχές που δεν βλέπεις οταν πας με την μια πλευρά και ανάλογα με τις αποφάσεις σου υπάρχουν και περιοχές που χάνεις, μήπως πρέπει να το ξαναφρεσκάρεις και να ξαναπαίξεις επιλέγοντας διαφορετικά στρατόπεδα; θα δεις οτι έχω δίκιο.
Όσον αφορά τον gaius δεν κάνω λάθος, αφου η δουλειά μου είναι να παρακολουθώ και να καταγράφω τις κινήσεις του Βασιλιά <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523


Adhan wrote:
Εν τάχει...
1) Το πρώτο NWN είναι συμπαθητικό αν είσαι καΐλας με το pnp DnD. Take that away και το μόνο που μένει είναι ένα μέτριο (στην καλύτερη) rpg που συγκριτικά με άλλα της εποχής του χάνει πολύ σε στόρι, χαρακτήρες και φυσικά πάσχει κι από άλλα θέματα όπως έλλειψης ομάδας. Γενικά είναι παιχνίδι προσανατολισμένο στο multiplayer και δείχνει (έβγαλε επίσης κάποιες καλές ugc aka mods).
2) Τα witcher προφανώς δεν έχουν ούτε το πιο περίπλοκο σύστημα μάχης, ούτε άπειρα stats και skills και ούτε κανα βαθύ character creation. Έχουν όμως υπέροχες ιστορίες, κόσμους που σε βυθίζουν, ατμόσφαιρα, αμέτρητους ενδιαφέροντες χαρακτήρες, τόσο πρωταγωνιστές όσο και δευτερεύοντες και καλογραμμένα και πειστικά σενάρια. Και επιλογές που αλλάζουν τόσο το gameplay (στο πρώτο κάποιες αποφάσεις επηρέαζαν τη δυσκολία μεταγενέστερων bosses) όσο και την ιστορία. Επιλογές με <u>σημαντικές συνέπειες</u> (της Telltale πάσχουν από το "No Effect σύνδρομο", που πάσχουν <b>συνήθως</b> και οι αντίστοιχες της Bioware), από αυτές που βλέπεις πολύ μετά και δεν μπορείς να διορθώσεις φορτώνοντας το παιχνίδι . Τέλος και gameplay έχουν αρκετά καλό και ψυχαγωγικό χωρίς απαραίτητα να είναι ό,τι καλύτερο στην κατηγορία.
3) Επειδή το 2o της σειράς το έχω τελειώσει 3 φορές με διάφορους συνδυασμούς επιλογών, επιβεβαιώνω κι εγώ πως το 2ο chapter διαφέρει εντελώς μεταξύ των 2 πλευρών (Roche, Iorveth). Από την μία είναι το στρατόπεδο με τα ταγάρια του Kaedwen και από την άλλη η Vergen. Διαφορετικά quests, διαφορετική αφήγηση της ιστορίας, διαφορετικοί npcs. Το ότι περνάς απλά από το στρατόπεδο μια στιγμή για να κατασκοπεύσεις ή περνάς στα γρήγορα από την πόλη των νάνων κατά την πολιορκία σημαίνει ότι βλέπεις τα ίδια πράγματα; Ακομη και σε κάποιες μικρότερες περιοχές διαφέρουν (π.χ. μονοπάτια γύρω από τα βουνά σε αντίθεση με τα ορυχεία στην άλλη περίπτωση). Ξεκάθαρα πράγματα.</blockquote>

Ωραίος.Τα είπες όλα.Δυο σχόλια μόνο.
Στο 1) συμφωνώ απόλυτα.Εξέφρασες καλύτερα αυτό που προσπαθούσα να πω.Αν δεν ήταν D&D δε θα ήταν μέτριο,αλλά κακό,ελπίζω με τα expanisons να βελτιωθεί η κατάσταση.Πάντως,το D&D προσωπικά το γνώρισα και το αγάπησα μέσω των CRPGs.P&P δεν έχω παίξει (ελλείψει και πρόθυμων συμπαικτών).Στο 2) επίσης συμφωνώ,δεν είναι και χάλια το gameplay τους,αλλά είναι γενικά μέτριο και σίγουρα όχι το δυνατό τους σημείο.Φυσικά η δουλειά της CDP σε εξίσου σημαντικούς τομείς,όπως το σενάριο και οι χαρακτήρες αξίζει πραγματικό προσκύνημα.Μεγάλο credit πρέπει να πάει πάντως και στο Sapkowski που δημιούργησε τον κόσμο και τους περισσότερους χαρακτήρες.Επίσης,πολλά events έχουν παρθεί από τα βιβλία κι έχουν προσαρμοστεί ελαφρώς στο διαφορετικό context των games,ενώ κάποιες φράσεις έχουν παρθεί αυτούσιες (χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που ανέφερε ο Agapitos σε προηγούμενο σχόλιο).Τέλος,στο 3) κι εγώ αυτό θυμόμουν,αλλά επειδή έχουν περάσει 3-4 χρόνια δεν έβαζα και το χέρι μου στη φωτιά.

 

electroduck

Umber Hulk
Joined
Jul 12, 2014
Messages
773
Παιδιά να ρωτήσω σχετικά με τα <b>potions </b>παρακαλώ το εξής : πως γίνεται από τα 8 cat potions πχ να του δώσω μόνο το ένα? Τα μεταφέρω - και μεταφέρονται όλα νομίζω :huh:

Επίσης με τα διάφορα σημεία - δυνάμεις που εντοπίζουμε εδώ κ εκεί, το κάθε ένα έχει μια ορισμένη διάρκεια σωστά - η απορία μου είναι πως βλέπουμε τι ακριβώς έχει ενεργοποιηθεί (τι κάνει δηλ το καθένα από αυτά σε όλο το διάστημα που είναι ενεργοποιημένο)

αυτα :cheers:
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Tην πρώτη ερώτηση δεν την κατάλαβα καλά, εννοείς να τα πουλήσεις; μπορείς να τα πουλήσεις ενα-ενα και οταν τα χρησιμοποιείς έτσι και αλλιώς ένα παίρνει.
Στα σημεία δύναμης σου λέει τι είναι το καθένα, αν θυμάμαι καλά μπορείς να το δεις και στα attributes απο το μενού
 

electroduck

Umber Hulk
Joined
Jul 12, 2014
Messages
773
attributes οκ τσεκ θα το ελέγξω

δεν έγινα κατανοητός - όχι να τα πουλήσω αλλά να <u>καταναλώσω </u>μόνο ένα από τα 8 -που έχω κατασκευάσει πχ-
Δηλαδή σαν ποσότητα να <u>καταναλώσω </u>το 1 και αν είναι σύνολο 8 cat potion να μου μείνουν 7

Αυτό δε συμβαίνει :dry: (κάνω τη μεταφορά και μεταφέρονται όλα μαζί) <span class="bbcode_spoiler"><img src="http://www.rpgcodex.net/gallery/8604.jpg" alt="8604.jpg" class="bbcode_img" /></span>

θα το ξαναδοκιμάσω και θα δω αν τα καταναλώνει όλη τη ποσότητα χχμμμμ
 

electroduck

Umber Hulk
Joined
Jul 12, 2014
Messages
773
ok εντελως οφ, το διαπίστωσα :oops: θενκς btw μόλις τέλειωσα τη In the claws of madness :drummer:
 
Top Bottom