Witcher 3 : The Wild Hunt

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Geometry/collision detection ήταν στανταράκια. Όχι τόσο συχνά αλλά εντάξει σε τριψήφιο αριθμό ωρών τα πρόσεχες όσο να 'ναι π.χ. κάνας μισοβουλιαγμένος στο πλακόστρωτοτο npc, σε διάφορες πύλες της Novigrad που αν έπεφτες πάνω του ερχόταν στα ίσα. Πολύ αμφιβάλλω ότι τέτοια bugs έχουν να κάνουν με "direct X και Windows".

Δεν το λέω έτσι. Αν είναι όντως θέμα collision detection, τότε χλωμό. Geometry/rendering προβλήματα όμως μπορούν να δείξουν graphics API. Για αυτό αναφερόμαι σε DirectX, κατ' επέκταση και στο λειτουργικό που το χρησιμοποιεί ως default για το παιχνίδι. Δεδομένου πως απ'την άλλη μεριά, με DXVK σε ρόλο μεταφραστή του DX σε Vulkan, η συμπεριφορά δεν ήταν η ίδια. Δε θυμάμαι πουθενά τσουβαλιασμένους NPCs επίσης.

Last edited:
Καλό story αλλά δεν έχει τελειώσει καν το server maintenance για το release. Οπότε κακό άρθρο. Θα το δούμε όταν ανοίξουν κανονικά οι server.

ε; τι σκατά requirements έχει και δεν μπορώ να το βάλω στο Poco M3?

@Mogrey665 βλέπω παίζεις εσύ, τι κινητό έχεις;

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με αφήνει να το κατεβάσω, είμαι ένα κλικ κάτω από τα recommended specs...

Μήπως έχεις πιο παλιά έκδοση Android?

@Mogrey665 βλέπω παίζεις εσύ, τι κινητό έχεις;

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με αφήνει να το κατεβάσω, είμαι ένα κλικ κάτω από τα recommended specs...
Είμαι με ένα redmi note 8t

Άσε την εμφάνιση, μπορεί να μην είχαν δικαιώματα γι' αυτό, αλλά του έδωσαν χιούμορ;!!!!! Και πολύ!
Edit: Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μη λέγεται Geralt (πώς λέγεται; ), αλλά χιούμορ δεν πρέπει να έχει κανένας!

Άσε την εμφάνιση, μπορεί να μην είχαν δικαιώματα γι' αυτό
netflix-cdpr διαφορετικες οντότητες οποτε και καλλιτεχνικες αποψεις-αντιληψεις στο πως ειναι η εμφανιση των ηρωων (και οι δυο εχουν δικαιωματα των βιβλιων η καθεμια προφανως και διαφορετικου είδους δικαιωματα). μετα παμε οτι ειναι prequel καποια χρονια πριν πριν πριν. τα games ειναι μετα τα βιβλια.

edit: εντωμεταξυ μια χαρα χιουμορ ειχαν και τα παιχνιδια. απλα δεν ηταν overused. εδω στη διαρκεια της ταινιας θα φανει δεν θα κρινω απο τα 1:25 λεπτα του τρειλερ.

Last edited:
στο θεμα εμφανιση νομιζω οτι ακομα και σημερα υπαρχει ενα μπερδεμα μια παραπληροφορηση κατι. το ασπρο μαλι δεν ειναι η νορμα στους witchers. ειναι πολυ σπανιο να εχουν ασπρα μαλια απο μικρη ηλικια οπως ηταν ο geralt. σε αυτη την ταινια εχουμε να κανουμε με εναν νεο vesamir. που στα παιχνιδια τα ασπρα μαλια του ειναι θεμα ηλικιας.

τωρα στο θεμα χιουμορ δεν μπορω να εχω ολοκληρομενη αποψη. σιγουρα δειχνει καπως στο τρειλερ συμφωνω με αυτο. απλα μπορει να μην ειναι πληρως αντιπροσωπευτικο της ταινιας. μπορει και να το εχουν χεσει με αυτο. αλλα επιμενω στο οτι χιουμορ ειχαν και τα παιχνιδια οποτε η δηλωση "χιουμορ δεν πρεπει να εχει κανενας" μου φαινεται τερμα υπερβολικη. απλα στα παιχνιδια ηταν και πιο μαζεμενο.

Last edited:
a
Είμαι με ένα redmi note 8t
είσαι ακριβώς επάνω στa recommended τότε... τι σκατά ήταν μούφα το site που τα κοίταζα και αυτά έιναι τα Minimum?

Παίδες, συγκεκριμένες συσκευές, ακόμη κι αν πληρούν τις προϋποθέσεις ενός τίτλου, απλά δεν υποστηρίζονται.

Αυτό συμβαίνει τις περισσότερες φορές γιατί λόγω firmware, βγάζουν κάποιο σουρεάλ και σπάνιο bug με το παιχνίδι. Οι πρόντακτ μάνατζερς του εκάστοτε στούντιο τσεκάρουν πόσοι εν δυνάμει πλερωτές (spenders σας λέμε στη Μεγάλη Πυραμίδα κάτω από την Τακλαμακάν) έχουν το τάδε ή το δείνα τελέφωνο και αποφασίζουν αν θα το βάλουν blacklist ή αν θα το φτιάξουν.

Γι'αυτό λατρεύουν τα σιχαμένα iPhones, είναι το αντίστοιχο της κονσόλας : φιξ hardware, εγγυημένα θύματα έσοδα.

Έκανα μλκια στο Monster Slayer και ξεκίνησα το πρώτο quest σε μέρος που δε ξέρω πότε θα ξαναπάω :D:eek:

Ναι, στο journal, μόλις το ανακάλυψα και ήρθα να το γράψω. 😆

Back