Γαιε, τα αρνητικά που αναφέρεις πως τα συγκρίνεις με το Witcher2 (που ολοκλήρωσα διεξοδικά και πρόσφατα); Για το σύστημα μάχης, λεβελινγκ, κτλ νομίζω παρόμοια έλεγαν και εκεί. Το έπαιξα με ελάχιστα gameplay mods (ώστε να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας του παιχνιδιού όπως με το RiseOfTheSword) που έστησα εγώ ο ίδιος ώστε να κάνουν 4 συγκεκριμένα πράγματα: Διπλασιασμός HP εχθρών και διπλασιασμός ζημιάς από εχθρούς τις νύχτες, αλλαγές στo skills+crits+potions+bombs+progression system, stamina/vigor costs και αύξηση του λεβελ καπ με συρρικνούμενα vitality gains. Το έπαιξα στο Hard και δεν είχα κανένα παράπονο από τις μάχες. Εύκολο δεν ήταν γιατί με 3-4 χτυπήματα έχανες, οι μάχες διαρκούσαν περισσότερο και έπρεπε να χρησιμοποιείς πέρα από Quen και τις πιρουέτες (mod) και να αποκρούσεις τις επιθέσεις εναλλάξ, ενώ και το σύστημα αλχημείας; οι βόμβες, τα όπλα και τα τρόφις είχαν χρησιμότητα ανάλογα τον αντίπαλο. Προς το τέλος αναπόφευκτα ο Γκέραλτ γινόταν πολύ ισχυρός, τα όπλα που χρησιμοποιούσες ήταν 2-3 αλλά ποτέ δεν ένιωσα ότι η μάχη ήταν ανιαρή. Την βρήκα μάλιστα καλύτερη από οποιοδήποτε Dragon Age, Oblivion/Skyrim και του Shadow of Mordor. <br><br><br>Για μένα εφόσον η κεντρική ιστορία, οι δευτερεύουσες αποστολές, οι χαρακτήρες, οι επιπτώσεις των πράξεων, είναι όλα καλογραμμένα και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ σωστά (τρελές ανατροπές όπως στο 2ο δεν μπορούν να χωρέσουν εφόσον είναι το τελευταίο μέρος της τριλογίας) και ο κόσμος έχει τη κατάλληλη ποικιλία και ενδιαφέρον, ακόμα και να διατηρούσαν το ίδιο σύστημα μάχης με του W2 θα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Αυτά που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ είναι μικροπράγματα τα οποία θα διορθώσω ελαφρώς είτε από μόνος μου είτε με τα mods τρίτων, ο Λύγκας μου έδειξε ότι είχα κάνει λάθος αναφορικά με τη σεμνοτυφία του παιχνιδιού, οπότε δεν αμφιβάλλω ιδιαίτερα ότι το παιχνίδι θα είναι ο κολοφώνας της τωρινής γενιάς των RPG...