Miden Agan
Mind-flayer
Το μόνο που εύχομαι είναι να κοιτάξει και η Bethesda λίγο προς το Witcher 3
H ακόμα καλύτερα να μην κοιτάζει καν και να συνεχίσει μόνο σαν publisher...

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Το μόνο που εύχομαι είναι να κοιτάξει και η Bethesda λίγο προς το Witcher 3
Παιδιά, χθες στο Witcher 3 τελείωσα τις 3 αποστολές του Fyke Island και έστειλα την Keira στο Kaer Morhen. Την Κυριακή έπαιζα 6,5 h, που είναι το μεγαλύτερο ημερήσιο διάστημα που παίζω, εδώ και αρκετούς μήνες. Δεν ξέρω τί να πρωτογράψω απ' τις σκέψεις που είχα, που να μην έχει ξαναγραφτεί. Το μόνο που εύχομαι είναι να κοιτάξει και η Bethesda λίγο προς το Witcher 3, να πάρει έστω λίγες απ' τις ιδέες του παιχνιδιού και να τις χρησιμοποιήσει ενόψει του επόμενου Elder Scrolls και να μην επαναπαυθεί στην εμπορική επιτυχία που σίγουρα θα έχει. Και το γράφω εγώ με τις εκατοντάδες ώρες σε Oblivion και Skyrim (345+421 αντίστοιχα).
Όπως έχω ξαναγράψει, το πολύ Dark Souls έκανε κακό σε μεγάλη μερίδα παιχτών που διαστρεβλώνει τις έννοιες "διασκεδαστικό", "εύκολο" κλπ.. Το να έχει ένας αντίπαλος 100 health και εγώ στο πιο δύσκολο επίπεδο να του κάνω 3 damage σε κάθε χτύπημά μου, και να χοροπηδάω τριγύρω του με καμιά 30αριά πετυχημένα dodges και rolls (ενώ αν δεν πετύχω 1-2, να με σκοτώνει με 1 χτύπημα) και έτσι τελικά να τον ρίχνω, ΔΕΝ κάνει το παιχνίδι ούτε διασκεδαστικό ούτε εύκολο.
Το ίδιο μου συμβαίνει και στο Witcher 3, που όντας τώρα lvl 14, συναντώ αντιπάλους πολύ μεγαλύτερου lvl. Δεν προσπαθώ καν. Άσε, λέω, άλλη φορά.
μόλις μου ήρθαν εικόνες από το odyssey που ενώ ήταν εύκολο το hp bloat ήταν στο θεό και έπαιζες κάνα μισάωρο την ίδια μάχη να ουμε. δεν το άντεξα.Σιχαίνομαι όσο τίποτα άλλο το HP bloat.
ο λόγος είναι ότι το silver είναι πιο μαλακό μέταλλο οπότε έχει μια βάση να το κρατάει μόνο για τα τέρατα.δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πεθαίνουν και οι άνθρωποι από silver. Δηλαδή δεν τους κάνει ζημιά; Δεν "κόβονται" απ' αυτό;! Είναι σίγουρα παράλογο. Οπότε θα μπορούσαν να υπήρχαν μόνο silver swords στο παιχνίδι αφού θα ήταν για όλες τις χρήσεις.
ο λόγος είναι ότι το silver είναι πιο μαλακό μέταλλο οπότε έχει μια βάση να το κρατάει μόνο για τα τέρατα.
![]()
The Witcher 3 has sold more copies on the PC in 2019 than all consoles combined
CD Projekt Red has released its latest financial charts, and revealed that The Witcher 3 sold more copies on the PC than all consoles combined in 2019.www.dsogaming.com