What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Witcher 3 : The Wild Hunt

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
wolven manticore επαιξε μπαλιτσα. αλλα επαιξα και λιγο με ursine και cat δεν μπορω να κρυφτω. στο τελος εκανα και λαμογια ωστε να τις εχω ολες σε stands.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Μονο Wolven φορεσα και τα αντιστοιχα σπαθια καθαρα για λογους rp. Τα bonus που εδιναν δεν ταιριαζαν καθολου με το playstyle μου ομως αυτη τη σχολη τελειωσαμε, αυτο το μενταγιον φοραμε, white wolf μας λενε.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Έχει παίξει κανείς το Witcher με όσο πιο πιστή στα βιβλία προσέγγιση γίνεται;
Ήτοι, χωρίς αναβάθμιση στα signs, χωρίς μπόμπες και λάδια, χωρίς να πίνεις potions σαν νερό και γενικά ακολουθώντας τις περιγραφές των βιβλίων
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Τα βιβλία δεν είναι πιστά στα παιχνίδια καθώς δεν έχουν ούτε poker dice, ούτε gwent.

Σοβαρά τώρα
Πρώτον, το ότι χρησιμοποιεί τα potions, aka εργαλεία του επαγγέλματος, υπερβολικά αραιά (έως καθόλου - δηλαδή το άλλο άκρο) ειδικά στα βιβλία της saga είναι μεγάλο fail. Βλέπε πρώτη συνάντηση με
Vilgefortz, αρπάζεις και για το σπίτι
και επιστρέφεις χωρίς να πιεις τίποτα; #FuckLogic #NotMyGeralt
Δεύτερο και βασικότερο, αν προσπαθούσαμε να παίξουμε το Geralt όπως στα βιβλία, θα έπρεπε να αγνοήσουμε μεγάλο μέρος των quests.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Τα αποτελεσματα παιζοντας σε level δυσκολιας "are you serious?" και χωρις να ακουμπησω το main story. εξαιρεση αποτελουν καποια quest οπως αυτα με την Metz, για να παρω το eye και η ανακριση των γκομενιων του δανδολου για λιγο xp γιατι εφαγα χοντρο κολημα.
Πηγα και στο τσαρδι του βαρωνου για να ξεκλειδωσω τα σιδεραδικα quest.
Ναι, χωρις τα main quest η υποθεση γινεται το παιχνιδι της προκλησης. Δεν υπαρχει quest κοντα στο level σου και το xp που δινουν ειναι ελαχιστο. Τα ΠΑΣΟΚικα quest με τα γκομενακια του δανδολου, εβρεχαν κατοσταρικα.
Στο 18 level τα πραγματα ανοιγουν ελαχιστα. Εχω τρελαθει να τρεχω μακρυα απο παλευω με skull εικονιδια και καποια random quest τρωνε πακετο γιατι δεν εμφανιζεται το quest item. πχ στην παραλια με τις φαλαινες στο skellige.
Ματωσαν τα νυχια μου και εφυγαν μερικα πληκτρα για να σκοτωσω 3 πειρατες, ολοκοκκινους-μπολσεβικους, και την εφαγα.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Για εχθρούς με κρανία στη health bar, axii είναι η καλύτερη λύση. Τουλάχιστον για ανθρώπους που το έχω τεστάρει. Ακόμα και το πρώτο tier-κουτάκι τους κάνει stun και αν πας από πίσω με κρατημένη την strong attack τους σκοτώνει ακαριαία μέσα στις 5 πρώτες προσπάθειες συνήθως, διαφορετικά τρώνε αρκετό damage σχεδόν ισάξιο 4-5 χτυπημάτων.
Για κάποιο λόγο το είχα κλασμένο στα προηγούμενα παιχνίδια, ειδικά στο πρώτο. Εδώ είπα να ζήσω επικίνδυνα και να το τιμήσω (μαζί με τα Igni και Yrden).
Oxenfurt Academy και Shani's Clinic να υποθέσω δεν ανοίγουν στην πρώτη μου επίσκεψη εκεί ε;
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
Academy δεν μπαίνεις δυστυχώς, πήγα να τσεκάρω για τίποτα ξαναμένες φοιτητριούλες που θα ήθελαν να μελετήσουν γουιτσοροιστορίες με τέρατα και ερινύες, αλλά έφαγα πόρτα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Αν και ποτε δεν εκανα τα ιδια πραγματα, αυτη την φορα ανακαλυψα δυο quest για τα οποια δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχουν και εννοειται οτι δεν υπηρχαν πουθενα, μεχρι που σταθηκα 5 βηματα απο την υπαρξη τους.

Το γελιο που εριξα με το βαμπιρ στους υπονομους του novigrand μου προσθεσε 2-3 χρονια ζωης.
Ξεκιναει απο το επιμαχο σημειο
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Εχμ.

Έχοντας σηκώσει κάθε πέτρα στην Toussaint (ερωτηματικά, side quests, τα πάντα νομίζω τα πάντα), γύρισα στον γκραντμάστορα με 84k και όλο τον ορυκτό πλούτο της Continent στο inventory. Το αποτέλεσμα, είναι να μπορώ να craftάρω όλα τα enriched demeritium ores -> ingots -> plates και μετά τη Grandmaster Wolven να κάθομαι σε 64k... Long story short, θα βγάλω και Manticore!

Οι έμποροι εδώ έχουν χρήμα και μπορείς να πουλάς τα πάντα. Δεν έχω αφήσει χρυσό δόντι απούλητο. Υποτίμησα εντόνως τον ντόπιο νεοφιλελευθερισμό.
 
Last edited:

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
ναι ρε φίλε εκτός από την κακομοίρα την herbalist που είναι μάλλον κομμονίστρια, οι άλλοι είνια χεσμένοι στο χρήμα ποτέ πριν δεν είχα πουλήσει τόση σαβούρα γιατί δεν είχαν λεφτά και τα πέταγα...
 
Top Bottom