μέτρια σειρά; κακή σειρά; ρε τι λέτε; στην πυρά! Βάρβαροι!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!1. Hype για τον Μark Hammil μπας και τον ευχαριστηθούμε γιατί όπως τον παρουσίασαν σαν "Luke Skywalker" στην τελευταία τριλογία Star Wars ούτε στον ίδιο δεν άρεσε.
2. Είδαμε και το Game of Thrones με την υψηλή ποιότητα παραγωγής τι αίσθηση άφησε σε όλους με τις τελευταίες σεζόν. Εμένα στο Witcher και οι ερμηνείες και η ιστορία μου άρεσε και αδυνατώ να θυμηθώ κάποια που να χτύπαγε ως χαρακτηριστικά "κακή".
3. Ζήνα και Ηρακλής είχαν σαν παραγωγό τον Sam Raimi των πρώτων τριών spiderman και του Evil Dead. Όλοι από κάπου πρέπει να κάνουν ένα ξεκίνημα.
Φέρνει και λίγο στον πρωθυπουργό μας, τέλεια.
Φέρνει και λίγο στον πρωθυπουργό μας, τέλεια.
Τι μπήχτης αυτός ο Χρυσός, παντού έσπειρε!
Γελοίο είναι που κράτησες το όνομα του Παύλου και που δεν άφησες το παιδί να μεγαλουργήσει στα χνάρια του πατέρα του, ακα τάκα τάκα τάκα τααααα.![]()
Ξέσπασε η Ντόρα Μπακογιάννη: «Δεν τον ξέρω τον Τέρη Χρυσό! Είναι χυδαίο και γελοίο όλο αυτό, είναι ξεφτίλα» | Video | zarpanews.gr
Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε στα “Μεσάνυχτα” τη Ντόρα Μπακογιάννη σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση. Η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας απάντησε, μεταξύ άλwww.zarpanews.gr
Ντροπη σου!!!