Stamatimenos
Death Knight
Τελείωσα κι εγώ, και θέλω κι άλλο και μου άρεσε πολύ. Αλλά ναι, κάποια πράματα που πήραν 4 επεισόδια θα μπορούσαν να γίνουν σε δύο, ώστε να γουστάρουμε περισσότερο plot.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!πολλά σημεία παρουσιαζόταν πολύ ρηχά και βιαστικά ενώ άλλα πολύ αργά και κουραστικά. Δεν είχε τον κατάλληλο ρυθμό , δεν αναπτύσσει ωραία τους χαρακτήρες και τα κίνητρα και γενικά βγάζει μια τσαπατσουλιά όλη η φάση.
Πολυ μεγαλο μειον αυτο. Πιστευω οτι καποιος που δεν διαβασε/επαιξε θα εχει χασει τον μπουσουλα με ολους αυτους που πηγαινοερχονται απο το πουθενα και πανε στο πουθενα. Οταν δεν ξερεις τι κουμασι ειναι ο καθενας, βοηθαει πολυ στις ανατροπες. Ισως αυτος να ειναι και ο λογος αλλα για την ωρα θεωρω οτι απλα απετυχαν σε αυτο το κομματι ή οτι ο αριθμος των σημαντικων χαρακτηρων ειναι μεγαλος.δεν αναπτύσσει ωραία τους χαρακτήρες
Ο Rience δεν είναι τυχαρπαστος, αν μη τι άλλο το arc του είναι από τα καλύτερα (μαζι με το exposition) στα βιβλία.
ο Geralt ούτε σπίρτο δεν έχει ανάψει.
Θα κανω υπομονη.Eίδα μόλις το πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν κι έμεινα μλκς από την χαοτική διαφορά σε επίπεδο παραγωγής σε σχέση με τα οριακά ανύπαρκτα προνταξιοβάλιουζ της 1ης
εγώ είχα βάλει στην ασπίδα, το έπαιζα σκληρός και τα έβαζα με τέρατα 5 level επάνωΠες τα ρε Kara, χτυπα την γροθια σου στο τραπεζι. Αυτο το Igni το περιμενω 2 season τωρα. Σε αρκετες σκηνες ταιριαζε ενα ωραιο BRQ αλλα οχι, Aard, για το Τςςςςς και αφου εχει φαει ξυλο μεχρι το μεδουλι, πεταγε ενα Quen. Σε μια συγκεκριμενη σκηνη, για να μην κανω spoiler, φανηκε οτι κανενας witcher δεν εβαλε point στο active shield. Εχουν κατι σαν active shield.
Πολλα πραγματα τα κρατανε με λουρι αλλα επειδη παιζει αυτο, που δεν χωραει καμια αμφιβολια
Θα κανω υπομονη.