Witcher TV Series

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τελείωσα κι εγώ, και θέλω κι άλλο και μου άρεσε πολύ. Αλλά ναι, κάποια πράματα που πήραν 4 επεισόδια θα μπορούσαν να γίνουν σε δύο, ώστε να γουστάρουμε περισσότερο plot.

Ευχάριστη ήταν και η 2η σαιζόν, καλά περάσαμε οι νέρντουλες , αλλά καλή σειρά δεν την λές κατά την γνώμη μου...

Έχει τα θετικά της (ωραία παραγωγή, αξιοπρεπέστατες ερμηνείες - κάποιες ξεχωρίζουν, κάποιες ρίχνουν τον μέσο όρο - ωραία σκοτεινή ατμόσφαιρα σε αρκετά σημεία και λιγότερο ανάλαφρη από την πρώτη σαιζόν, αξιοπρεπέστατη σκηνοθεσία γενικά) αλλά ρε παιδιά, πολύ αρτζούμπαλος ο ρυθμός και η παρουσίαση της ιστορίας. Δεν μιλάω για τις διαφορές με βιβλία/games , αλλά πολλά σημεία παρουσιαζόταν πολύ ρηχά και βιαστικά ενώ άλλα πολύ αργά και κουραστικά. Δεν είχε τον κατάλληλο ρυθμό , δεν αναπτύσσει ωραία τους χαρακτήρες και τα κίνητρα και γενικά βγάζει μια τσαπατσουλιά όλη η φάση. Μην παρεξηγηθώ, καλά πέρασα και έβλεπα άλλα 8 επεισόδια σερί, αλλά ένας που δεν είναι φάνταζυ νέρντουλας δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να ασχοληθεί μαζί της, δεν προσφέρει τίποτα.

Η μεγαλύτερη μου απογοήτευση ήταν και οι σκηνές δράσης, αρκετά χειρότερες από την 1η σαιζόν (χορογραφίες μάχης όπως στην μάχη του Blaviken δεν είδαμε ούτε κατά διάνοια) . Πάντως, πολλά ρησπέκτ στον Χένρι, ο τύπος δίνει και την ψυχή του στον ρόλο, γουστάρει και φαίνεται.

Θα επανελθω για τα σχολια, θα κοψει το αυγολεμονο.....

Έχει ost από Δημήτρη Κατή?

Θα συμφωνησω με αυτο (100%)

πολλά σημεία παρουσιαζόταν πολύ ρηχά και βιαστικά ενώ άλλα πολύ αργά και κουραστικά. Δεν είχε τον κατάλληλο ρυθμό , δεν αναπτύσσει ωραία τους χαρακτήρες και τα κίνητρα και γενικά βγάζει μια τσαπατσουλιά όλη η φάση.

Αλλα θεωρω οτι ειναι καλη σειρα απο την οπτικη οτι δεν νοιωθεις οτι εχασες τον χρονο σου που ειναι σημαντικο.
Στην μεση του 2ου season ξεκινησε να βαζει τα πραγματα στην θεση τους και πιστευω οτι στην πορεια θα τσουλησει καλα το θεμα.
Οι ερμηνειες δεν πιιστευω οτι θα φτιαξουν αλλα ελπιζω να φτιαξουν λιγο το μονταζ απο τον Ινδο στο Youtube.

δεν αναπτύσσει ωραία τους χαρακτήρες
Πολυ μεγαλο μειον αυτο. Πιστευω οτι καποιος που δεν διαβασε/επαιξε θα εχει χασει τον μπουσουλα με ολους αυτους που πηγαινοερχονται απο το πουθενα και πανε στο πουθενα. Οταν δεν ξερεις τι κουμασι ειναι ο καθενας, βοηθαει πολυ στις ανατροπες. Ισως αυτος να ειναι και ο λογος αλλα για την ωρα θεωρω οτι απλα απετυχαν σε αυτο το κομματι ή οτι ο αριθμος των σημαντικων χαρακτηρων ειναι μεγαλος.
Ο Εμιρ εκανε ωραια εισοδο και τα λιγα δευτερολεπτα που εμφανιστηκε μου εδωσαν να καταλαβω οτι ο ηθοποιος θα τα σπασει με αυτον τον χαρακτηρα. Σε αντιθεση με τους αλλους βασιλιαδες που δειχνουν δανεικοι απο την Ζηνα.
Αυτο που κραταω ειναι οτι το δευτερο season εδωσε πολλες υποσχεσεις για καλα πραγματα που με εκαναν να συμβιβαστω με τον Geralt που κυκλοφορει χωρις σπαθια.

Συμφωνώ με όσα λέτε. Και ναι παρόλο που ποιοτικά έχει ανέβει υπάρχουν ακόμα καποια σημεία που μου θύμιζαν Ζήνα Ηρακλής (και δεν μου άρεσαν αυτές οι σειρές btw μιας και είδα ότι υπήρχε συζήτηση πριν κάνα μήνα περί αυτού). Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη και αν γίνεται καλύτερη.

Έχοντας διαβάσει τα τρία πρώτα βιβλία δεν μπορώ να πω ότι στηρίζεται σε κανένα σπουδαίο source material. Τον γέρο δε θα τον ήξερε κανένας αν δεν ήταν τα παιχνίδια. Οπότε προσωπικά δε θα μ' ενοχλούσε να δώσουν την δικιά τους οπτική.

Πάνω σε αυτό το θέμα θα πω ότι δεν πειράζει να κάνουν δικές τους προσθήκες και ιστορίες. Απλά αυτοί έλεγαν ότι θα είναι πιστή μεταφορα 1 προς 1 κλπ κλπ. Η μάλλον αυτή. Από κει και πέρα το είπα ότι βλέπετε ευχάριστα. Σε αντίθεση με το wheel of time.

Σταμάτησα να προσέχω το σενάριο όταν η Triss κάηκε και από μαυρομάλλα έγινε κοκκινομάλλα. Δεν με πειράζει το άφρο-elf που το casting του εξυπηρετεί forced diversity. Αυτό όμως που χει κάτσει άσχημα είναι πως έχουν έναν τυχάρπαστο pyromancer και ο Geralt ούτε σπίρτο δεν έχει ανάψει.

Igni ρε μπαγλαμάδες.

giphy.gif

Ο Rience δεν είναι τυχαρπαστος, αν μη τι άλλο το arc του είναι από τα καλύτερα (μαζι με το exposition) στα βιβλία.

Eίδα μόλις το πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν κι έμεινα μλκς από την χαοτική διαφορά σε επίπεδο παραγωγής σε σχέση με τα οριακά ανύπαρκτα προνταξιοβάλιουζ της 1ης, την οποία απόλαυσα όπως είχα πει επειδή φάνηκε να την κάνανε τύποι με μεράκοι, ασχέτως που δεν είχαν μπάτζετ ούτε ηθοποιούς. Είδα και αρκετές φαν σέρβις μλκς για να χαίρονται όσοι παίξανε τα γκέημς, τώρα αν ακολουθεί 340% ή λιγότερο τα βιβλία ΣΤΑ ΜΠΟΜΠΟΛΙΑ ΜΟΥ προσωπικά.

Ο Rience δεν είναι τυχαρπαστος, αν μη τι άλλο το arc του είναι από τα καλύτερα (μαζι με το exposition) στα βιβλία.

Σε σχεση με τον πρωταγωνιστη, τυχαρπαστος ειναι. Ο ενας πηρε ολα τα cool fire spells (που δειχνει πως εχουν team VFX) και στον αλλο δωσανε resin να πυρακτωνει το οπλο...

ο Geralt ούτε σπίρτο δεν έχει ανάψει.

Πες τα ρε Kara, χτυπα την γροθια σου στο τραπεζι. Αυτο το Igni το περιμενω 2 season τωρα. Σε αρκετες σκηνες ταιριαζε ενα ωραιο BRQ αλλα οχι, Aard, για το Τςςςςς και αφου εχει φαει ξυλο μεχρι το μεδουλι, πεταγε ενα Quen. Σε μια συγκεκριμενη σκηνη, για να μην κανω spoiler, φανηκε οτι κανενας witcher δεν εβαλε point στο active shield. Εχουν κατι σαν active shield.
Πολλα πραγματα τα κρατανε με λουρι αλλα επειδη παιζει αυτο, που δεν χωραει καμια αμφιβολια

Eίδα μόλις το πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν κι έμεινα μλκς από την χαοτική διαφορά σε επίπεδο παραγωγής σε σχέση με τα οριακά ανύπαρκτα προνταξιοβάλιουζ της 1ης
Θα κανω υπομονη.

Πες τα ρε Kara, χτυπα την γροθια σου στο τραπεζι. Αυτο το Igni το περιμενω 2 season τωρα. Σε αρκετες σκηνες ταιριαζε ενα ωραιο BRQ αλλα οχι, Aard, για το Τςςςςς και αφου εχει φαει ξυλο μεχρι το μεδουλι, πεταγε ενα Quen. Σε μια συγκεκριμενη σκηνη, για να μην κανω spoiler, φανηκε οτι κανενας witcher δεν εβαλε point στο active shield. Εχουν κατι σαν active shield.
Πολλα πραγματα τα κρατανε με λουρι αλλα επειδη παιζει αυτο, που δεν χωραει καμια αμφιβολια

Θα κανω υπομονη.
εγώ είχα βάλει στην ασπίδα, το έπαιζα σκληρός και τα έβαζα με τέρατα 5 level επάνω :p

Είδα και το τελευταίο. Συνολικά μου άρεσε καλύτερα από την 1η σαιζόν. Μου άρεσε η Ciri και όπως παρουσίασαν τη σχέση της με τον Geralt και ο Vesemir πολύ καλός ως μπαρμπα-στρουμφ. Πήρα και το Igni μου, nice.

Αφου ανεφερες τον Vesemir που εχει τιμια παρουσια, να βγαλω και λιγη χολη. Γιατι οι υπολοιποι witcher εχουν κανονικα ματια και οχι σαν τα δικα μου;
Ο Vesemir μοιαζει σαν ιδιοκτητης καπηλειου που μολις σηκωθηκε απο το ξενυχτι των πελατων με την πρεφα και τα ουζα αλλα ειναι ΟΚ.
Εχει και μια φατσα, τα τσουζω στα κρυφα αλλα ειναι ΟΚ.

Back