World OF Darkness Video Games : Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Epitaph

Death Knight
ΚΑΙ μετά την ΑΚΥΡΩΣΗ του World Of Darkness MMO, και τα νέα πως η CCP επανεξετάζει το θέμα των δικαιωμάτων για τη διαχείριση του WOD σύμπαντος, η πιθανότητα να δούμε κάποιο Single Player παιχνίδι με βάση κάποιο υπο-σύμπαν του World Of Darkness (Vampires, Werewolves, Wraiths, Mages, Hunters, Mummies και λοιπά) φαντάζει όλο και πιο μεγάλη.

Και έρχομαι εγώ να κάνω την καθοριστική ερώτηση.

ΠΟΙΑ εταιρεία (εκτός προφανώς της CDPJ που φαίνεται να ναι πολύ απασχολημένη με τα The Witcher 3, Cyberpunk 2077 και They) είναι ικανή ποια να φτιάξει ένα τόσο καλό RPG όσο το Vampire The Masquerade : Bloodlines?
Και ας μην είναι τελείως Bug-Free.
Εσείς ποιον developer θα διορίζατε για αυτό το έργο;

Frappe, 8/10 στο τρολλοκαλαντάρι μου :trollface: .
Obsidian, Inxile, Larian, Harebrained Schemes.

Σύμπραξη Obsidian/InXile ώστε να δημιουργηθεί ξανά η TROIKA GAMES και να βγάλει ένα ανδροπρεπές WoD RPG όπως μόνο αυτή ξέρει.

Hellion wrote:
Σύμπραξη Obsidian/InXile ώστε να δημιουργηθεί ξανά η TROIKA GAMES και να βγάλει ένα ανδροπρεπές WoD RPG όπως μόνο αυτή ξέρει.</blockquote>

ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑΙ

Διότι θέλουμε WoD σωστό και σκοτεινό.

Νομίζω μόνο η obsidian θα μπορέσει να βγάλει ένα τίτλο αντάξιο του lore.

chek2fire wrote:
Νομίζω μόνο η obsidian θα μπορέσει να βγάλει ένα τίτλο αντάξιο του lore.</blockquote>

Correct answer.

χμμμ, όπως φαίνεται η Obsidian κρατάει τα σκήπτρα, μετά και την απαγόρευση της CDProjekt Red...
ΣΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΤΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΝ ΣΟΥ

ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ ΠΑΕΙ,ΠΕΘΑΝΕ,ΔΕ ΕΝΤ,ΓΚΟΝ ΙΝ Ε ΜΠΕΤΕΡ ΠΛΕΙΣ,ΣΙ ΓΙΟΥ ΑΡΟΥΝΤ ΚΤΛΠ.

Back