What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Υπερεκτιμημένα Games

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214

<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
<span style="font-size:24pt"><b>WITCHER 3</b></span>

Nuff said<br><br><span class="bbcode_spoiler">Μη μου πείτε ότι δεν το περιμένατε.  :silly:</span>
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Εαν ανηκεις στην ιερα εξεταση, και ο δαρβινος υπερεκτιμημενος σου φανταζει.<br>Το witcher 3  ανηκει στα παιχνιδια που θετουν κριτηρια για συγκριση.  <br>Witcher μπορεις, εσυ μας οδηγεις.<br>Με κρασι και αιμα δεν μαμησε κανεις, γιατι αν παιζεις, τι να την κανεις την ορμη.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Mortal Kombat X & Street Fighter IV/V. To πρώτο πολύ κατώτερο του MK9, τα άλλα δύο για τα μπάζα τελείως
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
<blockquote><br>Street Fighter IV/V<br></blockquote><br><br>Δεν νομίζω ότι του δώσαν τόση αξία στο V. Ελπίζω δλδ...
 

renivid anul

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 14, 2012
Messages
238
<blockquote><br><span style="font-size:18pt">Syberia 3</span><br></blockquote><br><br>Not sure if trolling.. :hmm:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Δίκιο έχεις. Δεν ήταν ποτέ υπερεκτιμημένο  :pcmr:
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
<blockquote><br>Mortal Kombat X & Street Fighter IV/V. To πρώτο πολύ κατώτερο του MK9, τα άλλα δύο για τα μπάζα τελείως<br></blockquote><br><br>Αν εξαιρέσεις την ημιτελή κατάσταση που αρχικά κυκλοφόρησε, το Street Fighter V είναι μια χαρά fighting.<br>
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Για την ημιτελή κατάσταση της κυκλοφορίας του έλεγα εγω
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br><blockquote><br><span style="font-size:18pt">Syberia 3</span><br></blockquote><br><br>Not sure if trolling.. :hmm:<br></blockquote><br>Μπορεί να μην έχω πιάσει το "πνεύμα του thread" αλλά το Syberia 3 (ίσως γιατί το περίμενα καιρό, ίσως επειδή θαύμασα το 1 και λιγότερο το 2) είχε μια αξία όσο το περίμενα και όταν τελικά το έπαιξα. Υπεραξία (εδώ γίνεται και ο συνειρμός με το πνεύμα του thread). Που τελικά με απογοήτευσε. :smash:<br><br>Έτσι λοιπόν πιστεύω πως το Syberia 3 είναι ένα υπερεκτιμημένο game. Δεν trollάρω λοιπόν, ποτέ δεν θα το έκανα. Υπερθεματίζω!! :thumbsup:
 

renivid anul

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 14, 2012
Messages
238
Ε άρα ήταν ένα απογοητευτικό game που δεν έκανε live up to its standards.<br><br>Γιατί αν αρχίσουμε να λέμε υπερεκτιμημένα, games που βαθμολογικά κυμαίνονται στα  5-6/10, θα καταλήξουμε σαν το 9gag όπου ότι δεν αρέσει σε κάποιον αποκαλείται υπερεκτιμημένο.
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br>Ε άρα ήταν ένα απογοητευτικό game που δεν έκανε live up to its standards.<br><br>Γιατί αν αρχίσουμε να λέμε υπερεκτιμημένα, games που βαθμολογικά κυμαίνονται στα  5-6/10, θα καταλήξουμε σαν το 9gag όπου ότι δεν αρέσει σε κάποιον αποκαλείται υπερεκτιμημένο.<br></blockquote><br>Συνεχίζω φίλε Renivid Anul, να μην "πιάνω" τον τίτλο του thread.<br>Εξηγούμαι και ερωτώ: Υπερεκτιμημένο είναι κάτι βάσει του "βαθμού" που πήρε στο review? Δηλαδή η βαθμολογία του να μην αντικατοπτρίζει την αξία του? Αν ισχύει αυτό τότε κατά την γνώμη μου το Syberia δεν αξίζει το 68/100 που πήρε στο review του RQ. Αξίζει παρακάτω, άρα το θεωρώ υπερεκτιμημένο.<br><br>Σαφώς και είναι απογοητευτικό game (σύμφωνα με τις προσδοκίες που είχε δημιουργήσει στο κοινό του). Και δεν του αξίζει το 68/100. Αυτό όμως δεν το κάνει και υπερεκτιμημένο?
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Imo το thread είναι για παιχνίδια που αναγνωρίζονται ως κορυφαία από πολλούς αλλά για τον εκαστάστοτε χρήστη θεωρούνται υπερεκτιμημένα
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br>Imo το thread είναι για παιχνίδια που αναγνωρίζονται ως κορυφαία από πολλούς αλλά για τον εκαστάστοτε χρήστη θεωρούνται υπερεκτιμημένα<br></blockquote><br>My bad τότε, γιατί το Syberia 3 όντως δεν θεωρείται κορυφαίο από κανέναν.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
halo με διαφορά.
 

omen

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
266
Κυριολεκτικά υπερεκτιμημένα games: Όλες οι late 90s μούφες (Battlespire, Redguard κλπ.) που τότε ούτε να φτύσουμε δεν θέλαμε, και τώρα κοστίζουν μια περιουσία στο εβαυ...
 

renivid anul

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 14, 2012
Messages
238
Νικόλα ακριβώς αυτό που σου λέει ο Μυρμιδόνας εννοώ. Εγώ το Syberia 3 δεν το έχω παίξει αλλά βλέπω 51 βαθμολογία στο metacritic και mixed reviews στο steam. Αν για σένα το game είναι του 2 ξέρω γω, σίγουρα το θεωρείς υπερεκτιμημένο βλέποντας τα υπόλοιπα σκορ, αλλά νομίζω όταν ένα παιχνίδι είναι τόσο χαμηλά βαθμολογικά δεν τίθεται θέμα overrate.<br><br>Για να μείνω και ontopic, το πιο overrated game σε pc είναι το Bioshock Infinite. Παρωχημένο κακό combat system, και ένα μέτριο story γεμάτο σεναριακές τρύπες που μεταμφιέζεται σε αριστούργημα χάρις στο narrative και τα όμορφα visuals. Παιχνίδι του 7 το πολύ και όχι κάτι 94 που βλέπω metacritic.<br><span style="font-size:4pt">για rq no comment</span>.
 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
Συμφωνώ και επαυξάνω με τον κύριο από πάνω <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Με κάλυψαν τα παιδιά πιο πάνω.  :thumbsup:<br>Άσε τι λέει το review του RQ, που στην τελική είναι μία γνώμη όχι το κέντρο του κόσμου (αυτό ισχύει για κάθε review). O μέσος όρος στο metacritic και οι ανάμεικτες κριτικές στο Steam δεν δείχνουν ένα υπερτιμημένο game. Παρόλα αυτά δε θεωρώ ότι είναι παιχνίδι του 5, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.<br><br>Μερικά υπερτιμημένα, σε pc πάντα...<br>Spelunky: καλό γενικά αλλά δύσκολο και (φτηνά) άδικο σε στιγμές, συγκεκριμένα επίπεδα χωρίς κατάλληλα αντικείμενα μόνο από τύχη μπορούν να βγουν, μεγάλο μέρος από μυστικά είναι κρυμμένα πίσω από ανόητες-παράλογες ενέργειες που πρέπει να κάνει ο παίκτης<br>Mass Effect 2 (ναι το 2 όχι το 3 που είναι το χειρότερο στη σειρά imo, επειδή στο 3 ακούστηκαν πάρα πολλές αρνητικές φωνές που διατάραξαν τη γαλήνη της hive mind των xbox γαλουχημένων rpgάδων) : καλό action και ψυχαγωγικό παιχνίδι γενικότερα, streamlined μέχρι αηδίας rpg μηχανισμοί, υπερβολικά γραμμικά επίπεδα, δεν είναι έτσι τα παιχνίδια του 9.5<br>Τα περισσότερα από τα walking sims, ρηχό ως μηδαμινό input από τον παίκτη, έχουν κάνει τον κύκλο τους εδώ και καιρό πιστεύω.<br><br><br>
 
Top Bottom