SPECIALS

April Fools’: Ίδρυση της RageQuit.gr eSports Team

Μετά το ευχάριστο πρωταπριλιάτικο διάλειμμα προχωράμε σε μία σημαντική ανακοίνωση: έπειτα από 3.5 χρόνια συνεχούς λειτουργίας (και απλήρωτης εργασίας) η ιδρυτική ομάδα του RageQuit.gr αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην προώθηση του Gaming στην Ελλάδα, με την επίσημη ίδρυση του RQ Crew. Ύστερα από ακατάπαυστη συνεννόηση και ικεσία προς τους χορηγούς μας, διαφημίσεις των οποίων η ημιθανής hardcorοποιημένη κοινότητά μας έχει δει κατά καιρούς να κατακλύζουν τη σελίδα μας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 100€.

Αυτό το ποσό θα διατεθεί εξ ολοκλήρου για τη δημιουργία της πρώτης ομάδας eSports με κύριο ενορχηστρωτή το RageQuit.gr. Στόχος μας είναι η διεθνής αναγνώριση και ανταγωνιστικότητα με άλλες ομάδες του εξωτερικού, όπως οι Evil Geniuses και Acer. Οι παίκτες μας θα πληρώνονται 0.10€ την ώρα, ποσό επαρκές για να τους εξασφαλίσει ένα φραπέ την ημέρα (όσο διάστημα χρειάζεται δηλαδή κανείς για να τον πιει, εάν προσθέτει συνεχώς νερό). Θεωρούμε ότι οι μισθοί μας είναι άκρως ανταγωνιστικοί για τα ελληνικά δεδομένα και γενναιόδωροι, δεδομένου ότι υπάρχουν πάρα πολλοί gamers που θα το έκαναν εντελώς δωρεάν εξαρχής (το χόμπυ τους κάνουν άλλωστε). Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι οι πληρωμές των μελών της ομάδας είναι ένας αστερίσκος-εξαίρεση στην πολιτική συνεχούς εκμετάλλευσης των συντακτών (κυρίως και επίκουρων) της ιστοσελίδας. Δεν τίθεται ζήτημα παροχής εξοπλισμού αφού θεωρούμε αυτονόητη τη διάθεση του εξοπλισμού των gamers, για τη δόξα του RageQuit.gr.

Rocket League F1Η ομάδα φαίνεται ετοιμοπόλεμη. Στις κεραίες φαίνονται οι δύο κύριοι χορηγοί μας: το ελληνικό κράτος και οι κλόουν που φτιάχνουν ροζ φουσκωτά σκυλάκια από μπαλόνια.

Ήδη έχει σχηματιστεί ο πρώτος πυρήνας των 8 περίπου ατόμων που προπονούνται συστηματικά και με αυταπάρνηση για να κατακτήσουν τα γήπεδα του Rocket League. H Psyonix έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία μαζί μας για τη δημιουργία του πρώτου της mod που προσομοιάζει τη συμπεριφορά των παικτών μας, όπως φαίνεται και στο βίντεο παρακάτω. Φυσικά το παιχνίδι δεν έχει τύχει της αναγνώρισης που το αξίζει, αλλά αυτό σημαίνει ότι έχουμε περισσότερες ελπίδες για νίκη, λόγω του χαμηλού ανταγωνισμού. Σύντομα θα επαναπροσδιορίσουμε τους πόρους μας (το μεγαλύτερο μέρος των 100€ δηλαδή), ώστε να παίξουμε στα μεγάλα σαλόνια του League of Legends, Counterstrike: Global Offensive και φυσικά της DotA 2. 

{youtube}ApiMXWARGgQ{/youtube}

Φυσικά δεν επαναπαυόμαστε και ανοίγουμε πλατύ κάλεσμα σε όλους τους hardcore_gamers (ακόμη και αυτούς που δεν έχουν/δεν ασχολούνται σοβαρά με το PC gaming). Ήδη τα γραφεία μας έχουν κατακλυστεί από αναρίθμητες αιτήσεις εκ Ρωσίας από ανθρώπους που ζητούν να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας Heroes of the Storm. Η παγκόσμια κυριαρχία του RQ με τη βοήθειά της βόρειας αρκούδας (και δεν αναφερόμαστε στον εξαιρετικά δημοφιλή και πρόσχαρο συντάκτη του RQ) δεν θα καθυστερήσει για πολύ ακόμη.

Rocket League F2Στιγμιότυπο προπόνησης της ομάδας στα γήπεδα. Στο βάθος διαφαίνεται ένα bot που δεν έχει καταλάβει το σύστημα “όλοι στο κέντρο, μέχρι να μπει γκολ μόνο του”.

Τα μπλουζάκια με το logo του RQ καθώς και των sponsors (εάν γράφουμε τις μισές λέξεις στα αγγλικά είναι πιο βαρύγδουπο και μας κάνει να φαινόμαστε cool και trendy – χαχα, το ξαναέκανα) έχουν ήδη αρχίσει να τυπώνονται. Φήμες λένε ότι ήδη κυκλοφορούν συλλεκτικά μπλουζάκια με εσωτερικά inside-jokes και memes από το forum του RQ. Περιμένουμε με χαρά και μεγάλη προσμονή όλες σας τις αιτήσεις. Μπορείτε επίσης να δηλώσετε συμμετοχή σχολιάζοντας το παρόν άρθρο. Απαραίτητη προϋπόθεση να δηλώσετε clearly με ποιο game προτιμάτε να ασχοληθείτε καθώς και σε ποια platform είναι αυτό. Happy gaming με την RQ eSports Team!!!

Παύλος Γεράνιος

Γέννημα-θρέμμα της Υπερβορείας, ο Παύλος έκανε καιρό να γνωρίσει την αλληλεπίδραση με την οθόνη. Τα πρώτα παιχνίδια που θυμάται να παίζει ήταν τα Gran Prix, Test Drive, Digger και Flight για DOS σε εποχές που οι περισσότεροι είχαν πλέον Windows... Αυτό δεν τον πτόησε και αγάπησε τη Μητέρα Πλατφόρμα από την πρώτη στιγμή. Θήτευσε και στην άγονη παραμεθόριο των κονσολών (πάντα σε σπίτια φίλων, ποτέ στο δικό του), αλλά το PC ήταν αυτό που τον κράτησε. Λάτρης των ποιοτικών τίτλων από όλα τα είδη, θεωρεί πώς η ιστορία και αυτό που θέλει να πει το παιχνίδι ως μέσο είναι το κυριότερο και όχι η ταμπέλα. Υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις φυσικά...

10 Comments

  1. Τα μέλη της ομάδος θα υπάγονται σε αγγλικό δίκαιο. Οφείλεις να αναφέρεις αν βρίσκεσαι σε κάποιο σωματείο πριν την υπογραφή συμβολαίου διαφορετικά δεν υπάρχει καμία περίπτωση αποδοχής όρων και διακανονισμών μετά τις υπογραφές. Σε περίπτωση που ενταχθείς (ή τολμήσεις να συμβάλεις στη δημιουργία) σε σωματείο, θα υπάρξουν ανάλογες ποινές. Τόσοι άνεργοι εκεί έξω, σίγουρα κάποιος θα θέλει τη θέση σου. Πίσω στην προπόνηση τώρα!

    Edit: Με τέτοια νοοτροπία εξασφαλίζεις τη θέση του βασικού Jon13.

  2. Είστε τρελοί ρε; 10 σέντς την ημέρα είναι ΣΟΥΠΕΡ-ΝΤΕΛΟΥΞ ταρίφα, ρωτήστε κι άλλα κοροϊδα που παίζουν απλήρωτα για την…χαχά τιμή τα gamez. Άσε που με τη μαμά να μαγειρεύει και να πλένει, καθόμαστε μέσα, συγκεντρωνόμαστε και ακόμη και σε ακραίες περιπτώσεις που δεν μας αρέσει ένα game σκιζόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μην κοτεύετε, ελάτε στην ομάδα. Σκεφτείτε πως σε ένα μήνα, θα βγάζετε 3 ευρώ. Το χρόνο, σχεδόν 40! Man, είναι μεγαλειώδες!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL