LATEST NEWS
Trending

21/12- 6/1 Retro Games Expo Στα Χανιά!

Αυτά τα Χριστούγεννα κάντε ένα ταξίδι πίσω στα παιδικά σας χρόνια και στα παιχνίδια που αγαπήσατε! 

Από τις 21 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 6 Ιανουαρίου στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, στο παλιό λιμάνι στα Χανιά Κρήτης, σας περιμένουν εκατοντάδες αγαπημένα videogames για να θυμηθείτε πως ξενυχτάγατε στα νιάτα σας, να τα γνωρίσετε στα παιδιά σας ή αν είστε νεότερος να ανακαλύψετε έναν ατελείωτο θησαυρό ψυχαγωγίας.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη, ενώ θα υπάρχει free play room με περισσότερες από 20 οθόνες για ατελείωτο παιχνίδι σε αθάνατες παιχνιδομηχανές όπως Atari 2600, Sega Master System, Super Nintendo, Atari Genesis, Playstation 1 και πολλά άλλα.

Θα υπάρχει επίσης έκθεση με σπάνιες παιχνιδομηχανές, handhelds και περιφερειακά.

To ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της έκθεσης είναι το ότι όλα τα μηχανήματα προέρχονται από παλαιοπωλεία ή από το διαδίκτυο και έχουν αποκτηθεί σε κατάσταση not working (μη λειτουργικό) και junk (σκουπίδια) και μέσα από προσωπική εργασία και περισσότερα από 8 χρόνια έχουν επανέλθει σε κατάσταση άψογης λειτουργίας.

Συvδιοργάνωση : Δήμος Χανίων | ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ
στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Εάν κάποιοι διαθέτουν παιχνίδια από το 1970 ως το 1995 και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση να επικοινωνήσουν με το Εmail : [email protected]

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button
elEL