LATEST NEWS

Το Alone in the Dark επιστρέφει

Κατόπιν ανακοίνωσης της THQ Nordic, ένα νέος τίτλος της σειράς Alone in the Dark βρίσκεται υπό ανάπτυξη, ο οποίος αποτελεί ένα “reimagine” του πρωτότυπου παιχνιδιού.

Σύμφωνα με το trailer που κυκλοφόρησε και μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, το καινούριο Alone in the Dark επιχειρεί μια καινούρια προσέγγιση στην ιστορία του κλασικού τίτλου της Infogrames, η οποία θυμίζει αντίστοιχα εκείνη που επιχείρησε (επιτυχημένα) η Capcom στο Resident Evil 2.

Η υπόθεση μας μεταφέρει στη δεκαετία του 1920 και περιστρέφεται γύρω από τον ερευνητή Edward Carnby και την Emily Hartwood, οι οποίοι προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη του του θείου της τελευταίας, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στην έπαυλή του.

Βέβαια, το πιθανότερο είναι ότι ελάχιστα πράγματα θα σχετίζονται με το αρχικό παιχνίδι, εντούτοις το trailer δείχνει αρκετά υποσχόμενο και ενδιαφέρον. Προς το παρόν δεν υπάρχει καν “παράθυρο” για την ημερομηνία κυκλοφορίας, οπότε αναμονή μέχρι να δοθούν περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα.

Go to discussion...

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL