LATEST NEWS

ARMA 3: Τώρα και με Steamworks

Οι τελευταίοι μήνες έφεραν αναμφίβολα αρκετές… ταραχές στη Bohemia Interactive, κυρίως λόγω της σύλληψης δύο μελών της με την κατηγορία της κατασκοπείας εναντίον της χώρας μας. Μπορεί η εν λόγω υπόθεση να είχε αίσιο (αν και προσωρινό) τέλος με την απελευθέρωση των δύο Τσέχων, όμως φαίνεται πως η αναταραχή επηρέασε την πορεία ανάπτυξης του Arma 3. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Bohemia, οι δυσκολίες στο development ήταν αρκετές και οδήγησαν στην απόφαση για ενσωμάτωση των Steamworks στο επερχόμενο παιχνίδι.

Ο Joris-Jan van ‘t Land θέλησε να εξηγήσει στους οπαδούς της σειράς τους λόγους για τους οποίους η εταιρία οδηγήθηκε σε αυτή τη λύση. “H Valve έχει βελτιώσει σε τρομερό βαθμό τα εργαλεία της”, ανέφερε αρχικά, για να συνεχίσει λέγοντας οτι είτε θα επέλεγαν τη λύση των Steamworks ή θα έπρεπε να καθυστερήσουν την κυκλοφορία για μετά το 2013. Η χρήση των Steamworks δεν αναμένεται να προκαλέσει ιδιαίτερες αντιδράσεις αφού, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της εταιρίας, το μεγαλύτερο ποσοστό των αγοραστών για τα παιχνίδια της σειράς προέρχεται από το Steam.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL