LATEST NEWS

Assassin’s Creed 4 ήδη στα σκαριά

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι η συνέχεια του υπερεπιτυχημένου franchise Assassin’s Creed θα εμφανιστεί στο επόμενο οικονομικό έτος της εταιρίας, ήτοι κάπου μεταξύ τον Απρίλιο του 2013 και το Μάρτη του 2014.

Χωρίς να δοθούν περισσότερες πληροφορίες από τον CEO Yves Guillemot, πέρα από την υπόσχεση ότι “θα αποτελεί ακόμα ένα μεγάλο άλμα για το franchise”, το επερχόμενο Assassin’s Creed 4 θα περιλαμβάνει έναν νέο ήρωα (μάλλον ο Connor δεν συγκίνησε το κοινό), θα διαδραματίζεται σε νέα χρόνικη περίοδο – όχι απαραίτητα μετά την Αμερικανική Επανάσταση – και η ανάπτυξή του θα πραγματοποιηθεί από κάποιο άλλο studio της Ubisoft – δεν διευκρινίστηκε ποιο.

Δεν περιμέναμε φυσικά η Ubisoft να αφήσει έτσι εύκολα τη “κότα με τα χρυσά αυγά”, τουλάχιστον όμως ελπίζουμε το καινούριο επεισόδιο να φρεσκάρει πραγματικά τη σειρά, η οποία δείχνει έντονα σημάδια κόπωσης.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL