LATEST NEWS

Ολοκληρώνεται η τριλογία Assassin’s Creed: Chronicles


Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Μετά από ένα διάστημα μερικών μηνών από την παρθενική εμφάνιση του Assassin’s Creed Chronicles: China της Climax Sudios, το οποίο δεν μας ενθουσίασε ιδιαίτερα, η Ubisoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία των δύο επόμενων παιχνιδιών της σειράς που θα εμφανιστούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα το AC Chronicles: India θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιανουαρίου 2016 και το τρίτο και τελευταίο AC Chronicles: Russia θα σκάσει μύτη στις 9 Φεβρουαρίου. Το κάθε παιχνίδι θα διαθέτει τη δική του ιστορία, τον προσωπικό του Ασσασίνο και το ανάλογο setting, με το India να διαδραματίζεται το 1841 και να ασχολείται με τις μάχες ενάντια στους Βρετανούς, ενώ το Russia λαμβάνει μέρος το 1918 και σχετίζεται με τη κόντρα μεταξύ του Τσάρου και των Μπολσεβίκων.

Και τα δύο παιχνίδια πιθανότατα θα κυμαίνονται στο ίδιο μήκος κύματος με το China, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε…

ACC INDIA

 

ACC RUSSIA

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL