LATEST NEWS

[UPDATED] Ανακοινώθηκε το Blackguards 2

Update: Αφού οι φόβοι και οι επιφυλάξεις που αρχικά είχαμε εκφράσει κάμφθηκαν, κατόπιν της ανακοίνωσης δημιουργίας δεύτερου studio από την Daedalic, στο φως έρχεται το πρώτο trailer του Blackguards 2 για ν’ ανοίξει την όρεξη των φίλων του είδους. 

 

Αρχική είδηση: Τελικά φαίνεται ότι υπολογίζαμε χωρίς τον ξενοδόχο όταν κάναμε υποθέσεις για το ποιο θα είναι το sequel του επιτυχημένου τίτλου της Daedalic Entertainment, που θα ανακοίνωνε στη φετινή Ε3.

Κι ενώ ψάχναμε μεταξύ των πολλών adventure τίτλων της, τελικά, όπως έγινε γνωστό, αυτό θα είναι το Blackguards 2. Χαρμόσυνο γεγονός για τους RPGάδες, μάλλον άσχημο για τους adventurάδες, ειδικά αν λάβουμε υπόψη και τα υπόλοιπα, ανησυχητικά, μηνύματα που λαμβάνουμε από την πορεία σχεδιασμού του “The Whispered World 2”.

Συνεπώς, η εν λόγω είδηση μάλλον κάθε άλλο παρά χαρμόσυνη μπορεί να θεωρηθεί, αφού έρχεται να προσθέσει ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ της διαφαινόμενης αλλαγής πλεύσης του Γερμανικού studio…

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

4 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL