LATEST NEWS

Ψηφιακή Σαμπάνια Vol 5: Κερδίστε ένα Steam code του Deus Ex: Human Revolution!

Ενα (1) ψηφιακό αντίτυπο του Human Revolution, του Cyberpunk Action-RPG prequel που επανέφερε στο προσκήνιο μνήμες από το αξεπέραστο πρώτο Deus Ex, κυκλοφορεί αδέσποτο και αναζητεί ένα ζεστό Augment Slot για στέγη. Οι επίδοξοι βιονικοί πράκτορες που θέλουν να το αποκτήσουν, ας δώσουν βάση στα παρακάτω:

Kαθημερινά, μετά τα μεσάνυχτα, θα ανεβάζουμε ανακοίνωση για νέο παιχνίδι προς διεκδίκηση. Προκείμενου να λάβετε έγκυρα μέρος στην κλήρωση, κάνετε Like αφ’ενός στη σελίδα μας στο Facebook και αφ’ετέρου γράφεστε στο site και αφήνετε ένα comment κάτω από το σχετικό newspost.

Αν επιθυμείτε να λάβετε μέρος σε περισσότερες από μια κληρώσεις, θα πρέπει να στείλετε κάποιoν ιντερνετικό γνωστό/φίλο σας να μας κάνει Like και ν’αφήσει ένα σχόλιο εκ μέρους σας, σε φάση “Γράφω για τον Ιπποκράτη και πιστεύω πως πρέπει να κερδίσει το Deus Ex γιατί είναι ξηγημένο και όμορφο παλικάρι.” Απλούστατο!

Στην κλήρωση θα λάβουν μέρος ΟΛΟΙ όσοι αφήσουν comment παρακάτω, αλλά και κάνουν “Like” στη σελίδα μας στο Facebook (με τη διαδικασία πρόσκλησης φίλου τους να κάνει ο ίδιος “Like” να ισχύει, για όσους το έχουν ήδη πράξει). O νικητής θα ανακοινωθεί μέσω των comments, οπότε μην ξεχάσετε να τσεκάρετε μήπως είστε εσείς οι τυχεροι!

YΓ Θυμίζουμε πως η κλήρωση για το Don’t Starve είναι ξεχωριστό promotion και μπορείτε να συμμετέχετε όλοι κανονικά χωρίς περιορισμούς.

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

35 Comments

  1. Ό,τι είπε ο Alucard: το έχω ήδη το παιχνίδι και ζηλεύω από τώρα τον μπαγάσα που θα το παίξει σύντομα για πρώτη φορά.

    PS: Ρε παιδιά ούτε ένας ως τώρα να μην αφήσει comment τύπου “I would like to ASK FOR THIS” ή κάτι παρόμοιο; Τς τς τς… Know you gaming memes, people!

  2. Ό,τι είπε ο Alucard: το έχω ήδη το παιχνίδι και ζηλεύω από τώρα τον μπαγάσα που θα το παίξει σύντομα για πρώτη φορά.

    PS: Ρε παιδιά ούτε ένας ως τώρα να μην αφήσει comment τύπου “I would like to ASK FOR THIS” ή κάτι παρόμοιο; Τς τς τς… Know you gaming memes, people!

  3. Αχ και να το ξερα 5 μέρες πριν…. πήγα και το αγόρασα για το PS3! Καταπληκτικό παιχνίδι by-the-way 😉 Και μην αρχίσετε να μου τη λέτε για το PS3 γιατί το είχα άχτι από πιτσιρίκι και μου το έκανα δώρο τα περσινά χριστούγεννα (ζήτημα είναι αν έχω παίξει 3 games όλα κι όλα βέβαια). 🙁

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL