LATEST NEWS

[UPDATED] Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Mafia 3

Update 2 19/04/2016: Γνωστοποιήθηκε, μέσω του παρακάτω trailer, πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού είναι η 7η Οκτώβρη.

Update 1 05/08/2015: Το πολυαναμενόμενο trailer, παρέα με τους ανεπανάληπτους ήχους του Jimmy Hendrix και των Animals έφθασε:

Αρχική Είδηση: Mετά από μακροχρόνια φημολογία αναφορικά με την ανάπτυξή του, σήμερα η 2K Games ανακοίνωσε επισήμως ότι το Mafia 3 είναι γεγονός. Τον σχεδιασμό του έχει αναλάβει η νεοσύστατη ομάδα Hangar 13, επικεφαλής της οποίας είναι ο Hadel Blackman, πρώην στέλεχος της Lucasarts.

Περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι αναμένεται να δοθούν στη φετινή Gamescom, με το επίσημο trailer να αναμένεται την 5η Αυγούστου, όπως μαρτυρά το πρώτο poster του επερχόμενου sequel της γνωστής σειράς.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

6 Comments

  1. XAXOYAΓΚΑ ΓΚΑ-ΜΠΛΕΡΜΠ.

    Έχοντας παρακολουθήσει επί μακρόν τα διάφορα λήκς, το πιθανότερο είναι πως η δράση τοποθετείται στην Μεταπολεμική Λουιζιάνα και ελέγχουμε τρεις μαφιόζους, στα πρότυπα του Grand Theft Auto V, αλλά με απείρως περισσότερο στύλ και φινέτσα. Έχω λατρέψει τα δυο πρώτα Μάφια και έχω υψηλότατες ελπίδες για το τρίτο!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL