LATEST NEWS

Demo video για το XCOM: Enemy Within

Το XCOM: Enemy Unknown της Firaxis ήταν ένα από τα πιο άρτια strategy games της περασμένης χρονιάς, αν και σύμφωνα με τον “specialist” Admiral, δεν αποτέλεσε τον ιδανικό διάδοχο. Σε γενικές γραμμές όμως, η παρουσία του παιχνιδιού στην αγορά ικανοποίησε τη 2Κ Games, η οποία έδωσε το πράσινο φως για τη δημιουργία του expansion XCOM: Enemy Within.

Το expansion (και όχι DLC, καθώς το μέγεθός του θα είναι αρκετά μεγάλο για να χαρακτηριστεί έτσι), φιλοδοξεί να εμπλουτίσει το πρωταρχικό παιχνίδι, προσφέροντας νέα όπλα, resources, abilities και upgrades, όπως επίσης και αρκετούς νέους χάρτες για το multiplayer τμήμα του.

Το XCOM: Enemy Within αναμένεται να σκάσει μύτη το Νοέμβριο, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και ένα demo video, διάρκειας περίπου 6 λεπτών, όπου μπορείτε να πάρετε μια γερή γεύση από το τι σας περιμένει.

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL