LATEST NEWS

Double Dragon Trilogy στο Steam

Άλλο ένα χτύπημα νοσταλγίας θα μας έρθει μέσω Steam οσονούπω. Την 15η του τρέχοντος μήνα αναμένεται να κάνει την εμφανισή της στο Steam η τριλογία του “Double Dragon”. Προσοχή, δε θα πρόκειται για HD remakes των τριών τίτλων, αλλά για remastered εκδόσεις. Πώς μεταφράζεται αυτό; Όσον αφορά τον ήχο σε παρουσία νέου soundtrack και όσον αφορά τα γραφικά στη χρήση ενός video φίλτρου και τίποτα περισσότερο. 

Πρόκειται για δουλειά του DotEmu, που στο παρελθόν μας έχει δώσει τις ελαφρώς βελτιωμένες εκδόσεις των Sanitarium και The Last Express. Θα έχουμε τη δυνατότητα να τρέξουμε καθένα τίτλο στην πρωτότυπη ή ανανεωμένη μορφή του, να επιλέξουμε μεταξύ Arcade και Story mode, να δοκιμάσουμε τις ικανότητές μας σε Easy, Original ή Expert επίπεδο, να προσαρμόσουμε τον χειρισμό στα γούστα μας, καθώς και να πάρουμε μέρος σε τοπικό ή οnline multiplayer.

Αν η τιμή του πακέτου είναι λογική, δεν αποκλείεται καθόλου να επιτύχει υψηλές πωλήσεις…

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL